España - Ya vienen los Reyes!

• 21 736
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • E-CLM & CH-VD
Мимки, честита годишнина! Много щастие и много любов да има между вас!  Hug Hug

Саби, хубаво е да се отиде когато не е валяло от доста време - пътеките са естествени, и ако е мокро...  Laughing всичко става само кал. Иначе е много приятно, най-добре е да се отиде през лятото, защото е много прохладно, навсякъде има водопади, няколко естествени рибарника, интересно е и тренирането на соколи, мисля, че всеки 2 часа имаше нещо като демонстрация. Щом си намерила сайта, разгледай плано интерактиво, там има маршрута за разходката. Т.е. те са няколко - къси или дълги, както реши всеки. Заслужава си, според мен.  Peace

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 23:58 от Bec

# 76
Малко ми е неудобно, че съм новичка още, но срам не- срам ще сложа закуската днес.

да не забравя и кафенцето:

# 77
Добро утро и от мен, май не са много ранобудните или вси4ки сте на работа .
Първо да честитя именният ден на вси4ки които празнуват днес и на патерици на в4ера6ните именници. Мимки честита ви годи6нина, желая ви много здраве, семейно 6щастие и много, много Любов.
Аз бях обе6тала да ка4а снимки от Нова Година, вчера най накрая успях http://family.webshots.com/photo/2822847480092987519uaHiFn
А както бе6е писала Лудетина, в събота се видяхме и си изкарахме много готино, чак ме хвана яд че трябва6е да си тръгнем. А Ния постоянно пита за Гери, кога 6те я види пак и че иска пак да си играят. Така 4е Ани скоро пак може да наминем да се видим. Хайде другият път осте мами да се включат за сре6тата, 4е настина страхотно си изкарахме, а тук може да видите малко снимки http://good-times.webshots.com/photo/2865852520092987519wRlYEc
А относно Рейете ние не купихме ни6то на Ния за6тото по другите празници полу4и достатъ4но игра4ки, а дрехи искам да и купя но 6те из4акам намаленията. Но затова пък пред айънтамиентото дойдоха рейете и раздаваха подарътси и за Ния има6е.

# 78
Днес аз черпя,че си имам двама именници - Иво, и мама,която е Иванка.

maria_ilieva,благодаря за закуската Hug!Знаеш ли как добре ми дойде,както не съм закусвала днес,и се връщам от работа Grinning.Какво като си новичка,какво те притеснява?Имаш ли причина да те е срам?Я стига,в кюпа си вече Naughty! Hug Hug

# 79
ха здравеити и за много години
пожелавам ви само здраве през новата 2008, стото знам 4е си4ко останало можете да го постигнете.

от кога са кана да пи6а и се оставиам, в4era минаха ве4и си4ки празници и за мен ли4но новата година запо4ва реалменте днес.
ре6ила съм да спирам цигарите 4е не мога ди6ам ве4е пу6а по 2 кутии, а ми е невазможно да ги намалиа, и тъи като съм по краиностите или си4ко или нисто. а и диета строга ме 4ака от днес та да видим какъв умор 6а имам след ниакои ден, сте съм на нокти сигурно.,......

много пи6ете а и последниа месец съм пропуснала, но си4ко ис4етох дори и с закъснение.
за малката да ви кажа 4е от както се върнахме от бенидорм е станала много глезена и много се промени, предполагам е и от самата неиа, но много се тръ6ка последно време, и 1 секунда сама не сте да стои и по4ва да пла4е, като се върна ми се хили, незнам какви тактики сте прилагам, но никак не ми харесва ситуациата а се осте е твърде малка да разбере, а и каквото и да опитатм се сте реве, та малко съм десеспоерада стото не мога и 2 секунди да иа слу6ам да пла4е.
ако ниакоиа от вас е имала такъв слу4аи с промиана на държанието на едно бебе на 8 9 месеца да сподели  е преминало, стото съм преокупада.

както ве4е ви е расказала анет се видиахме във финестрат, като биах във бенидорм и е много приатна мацка, а бебенцето и е голиам пух4о, можеха и други мами да доидат, не виарвам 4е бе6е вапрос на пари, а и има6е флексибилидад кога да се кеда, тъи като 2 седмици биах там, та се осте не разбрах засто никои не стесе, не иам хора, а и ако има ниакои да си мисли 4е съм канибалка, е едно алаго за мене де(ръц хихи).
анетт ви е казала 4е мъжъми е симпати4ен и махо и не прили4а на испанец, и аз да добавиа 4е те си4ки северниаци са хубави, за тва иавно не и е прили4ал на испанец, сото е свикинала иавно на по иужниаците.

герито  коментирала 4е ако съм борде със новите мами не било 4астен форума с вноска 4е да се определиа кои сте влиза и кои не, ми аз не го и направих, само си давам мнението как ме паресе българки в българиа в испански форум, на които не му харесва коментара ми и които се убижда е стото се 4увства гузен, има една приказка аз иа объжавам  офенде ел к киере, но ел к пуеде.
и второто за тва 4е съм се обидила а уж съм живеела реален свиат а не виртуален си е така разликата, е 4е знае6 много добре 4е с теб ли4но не съм се отнасиала с които и да е нормален от форума да не влизам в подробности каде как и кога, та мнопго иасно 4е си малко по реална от виртуална сприамо останалите тук¡¡¡ както и да е......(само знаи 4е не съм ренкороса, а това е много.......)

на силраиката и пазиа коментара тип засто коментира6 изневерите да не би мъжъти да ти изневериава........ сте ти отговориа като се върне6, 4е гледам те испрастат

хулиганката и рали видиах снимките и излъ4ването им е на готини мам4ета, мноо хубави стерки имате, малко се десепсионах с игра4ките на едната и си представих къстата ми пълна с такива трастотс след ниакоиа година, направо от сега в депресиа влизам........ аз дето не оби4ам боклуци и изли6ни украски и джунджориики дори и по мебелите...... незнам..........

ианита здравеи, гледам от новите си, видиах ниакви снимки твои тук, и само да ти направиа един кумплимент и тои е 4е по4ти не съм виждала българки добре и модерно обле4ени по европеиски или испански на4ин с модата, и по4ти винаги имат едно токе в облеклото или косата което ти гарантира от вън6ниат им вид и корените им, поздравиавамте, ти не си от тиах, саби съм иа забелиазала 4е и тиа е така.
незнам засто триабва парехата да е испанец в слу4аиа, просто ми е жал 4е е така, но е о4евидно 4е е така. не го казвам 4е да се обижда никои, просто го казвам сото оби4ам много модата и дрехите и е първото което ми взима погледа безсъзнателно......

ади ако съм забравила ниакои сте свира пак.

# 80
Мария,благодаря за закуската Grinning
Мимиии,много екзотична почерпка!
Да са ти живи и здрави именниците,и много радост и усмивки да ти носят.

Рали_й,личи си че сте прекарали добре,такива сте усмихнати-малки и големи! Grinning
Saby,ако имаше  Animal Tropical Fish,щяха да са на първо място сред снимките! Sad
El monasterio de piedra, изглежда страхотно-със сигурност си заслужава.Аз пак сам на тема зоопарк-една приятелка е ходила някъде по крайбрежието(ако ви е интересно ще питам точно къде беше),и от снимките изглеждаше сякаш е била в Африка-много диво.Знаете ли интересно зоо,по наблизо? Hug

# 81
Mimiii, много си мила , благодаря!   bouquet Hug
Да са ти живи и здрави именниците и много да те радват!
Честит празник и на всички, които имат имен ден днес!

# 82
tonita12,благодаря Hug!Много приятна наздравица Wink! Да ти кажа,че забравих одеве - разгледах снимките от Лагунас..,и честно казано,все едно гледах снимки от нашето село-Valera de Abajo.Цялото ни селце е обградено от такива скали,много е красиво,озеленено и напролет дори приказно.Поне за мен е така.По-нататък ще сложа снимки.

maria_ilieva,благодаря и на теб! HugИ ,моля,за нищо, Hug,просто няма от какво да се притесняваш.

Аз почерпих за моите именници,а пък другите... EmbarassedЗло да ги забрави. Embarassed

Честит Имен Ден на всички Ивановци и със здраве да си носят имената!

# 83
честит имен ден на всички именници днес        bouquet Хайде започнаха намаленията.Вие ще се впускате ли с бясна сила към магазините.Да си изкажа мнението за тези ребахи-направо немога да си обясня как някои хора могат да спят пред вратите на магазините и да чакат да отворят,а после вече вътре да грабят всичко което им е пред очите,без дори да им е нужно.Вие не се ли възмущавате.От зара си харесах едни обувки(много трудно си харесвам по принцип,та затова си ходя с каквито са ми останали все още),само се моля да не са ми ги купили(половинката обеща,че довечера ще ходим да ми ги вземе),чакам с нетърпение новините да видя бои в магазините,спомням си миналата година как се дърпаха един друг.Та вие роби ли сте на модата и докъде ви стигат силите.

# 84
За много години  Hug
Пак не съм ви чела от сумати време  ooooh! не знам и кога ще мог да ви изчета  Tired
Ние и утре и си се прибираме на топло Simple Smile

Честит имен ден на всички именници ! Много здраве и щастие !
Да почерпя и аз за здравето на брат ми

Да се оплача, че излизах в събота вечер, нямаше таксита и чакахме доста на снега, резултата е хрема и болно гърло. По-тъпото е, че май го прехвърлих и на малката  Sad хремавичка и тя, иначе е веселичка и се усмихва, дано не стане по-зле. Слагам и морска вода в нослето, много и е гадно, ама поне го отпушва... сега успя да заспи, дано да е за повече от 15 мин.

Вчера малката кукла стана християнче, много геройски се справи в църквата, въобще не плака, при все че попа правеше всичко възможно да я разреве  Mr. Green

Айде, че се събудихме и искаме ръчички  Simple Smile

# 85
Mimiii,да качиш снимки!!!А като се постопли ще посетим и вашия язовир,нали сам обещала! Hug
Нищо не пишеш за съботната разхотка?-намери ли Zara?
Mimi6669,и аз не ги понасям като се задърпат за някоя дрипа...но пак много бързо се изкупуват интересните неща.Иначе,много обичам да ги обикалям rebajas-ите,пак често пъти и боклуци си купувам,които само пълнят шкафа! hahaha  bouquet
Clara,всичко най хубаво на брат ти, а вие бързо да оздравявате Peace

# 86
4естит имен ден на именниците!!!

Rally, пу пу, много сте сладки.Вие направо о6те една къ6та се обзавели.

tonita, хубави снимки сте направили, а пък риби има време 6те хванете. Пожелавам ви един голям сом,4е нали ви е ме4та.

Clara да ти е жив и здрав именника, 4е да ви носи здраве и на вас.

mimi6669 да ти кажа 4е тук в леида направо задръстване по улиците има6е тази сутрин, 4е не искам да си представям по магазините  какво е било. И все пак и аз смятам да се отбележа днес.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 16:04 от yani_ta

# 87
  • Spain
привет моми4ета !
 4естит Имен ден на вси4ки именици!
имам повод и аз да 4ерпя , 4е имаме двоен празник имен и рожден ден!

# 88
  • Spain
Рали непременно ще се видим пак  ! наистина прекарахме много приятно !
Клара дано по - бързо оздравеете и лек път .
Асто какво зна4и "bicharraca" питам ,защото гледахме с ГЕри едно филм4е и там имаще една песни4ка " bicharracос, bicharracоs...." и вървим с нея и си пеем по пътищата , пък не знам какво е .. и се изнедадах като тивидях новия ник ..... само дето трябва да си поговори6 с "шефовете" защото са ти ядосани до колкото разбрах Simple Smile . А за пла4а на малката - така ще е сигурно , ще ти трябват много здрави нерви за да я откаже6 от глезотиите . аз например нямам такива и не мога да слушам детето ми да се залива от пла4 и сополи и си я взем -ам(-ах). резултата е супер разглезена млада мома ..ама като сме си я направили такава ще си я търпим. казвам 4е едно е как е написано по книгите ..друго е "реалния живот" .  успехи с възпитанието!
 а за модата  - всеки си го вижда от собствената си камбанария . мисля 4е тук не сме се събрали да си мерим "пиш....."(както казват в народа ), а да си помагаме взаимно ,така 4е не е важно кой как се бил обли4ал .
Тонита благодаря за красивата карти4ка . ГЕри само това и прави - взема я и по4ва да ми показва " как  падал снега" нали не е виждало милото сняг Simple Smile
 4ао моми4ета 4е днес си вкарах автогол сама - реших да правя сама торта китара за мъжа ми (за което разбира се Силрай е виновна щото веднъж беше споменала нещо такова ). и аз разбира се " повярвах в себе си " и реших да се пробвам . сега като се замисля ,4е  ще ми отиде целия следобед в това ве4е не ми сеиска ... ама нали е за мъжо .. ще се пробвам . ако стане нещо ще снимам. ина4е няма да празнуваме ., само ще се по4ерпим и толкова Simple Smile

# 89
ЛаАдаДеспейнада!!!Таз картичка голямо пътуване е пътувала,аз вече мислех че са се загубили,но радвам се поне за рождения ден е пристигнала,като не за Коледа!И да заведеш Гери до БГ,да се порадва на сняг-ако не тази ,другата зима!  bouquet

Много щастие и късмет ти желая.
А за тортата,да я снимаш,когато правиш нещо с желание,винаги става! Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт