España - Ya vienen los Reyes!

• 21 736
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕНИЦИ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОД! Благодаря ви момичета за пожеланията!   bouquet  HugПонеже от вчера сутринта не съм влизала, чак сега се докопах до компа.  Празника не беше кой знае какво събрахме се на мезенце и винце с кумовете и това е, тази година няма шумотевици и екскурзии като миналата, ама то не може всяка година да е еднакво. На болните пожелавам по бързо да оздравяват и да се пазят повече от настинки и грипове. Mimiii, clara, ЛаАдаДеспейнада страхотни са почерпките ви направо лигите ми потекоха, не зная дали аз ще мога да направя същите лакомства.

# 91
Mного сте писали пак...
4естито на вси4ки празнуващи,да сте живи и здрави и само хубави работи да се 4уват!  bouquet
За подаръците много са тая година,но и празниците ни тези месеци са много.Рейесите(е,то се знае,4е не са те,де) последно донесоха на малката огромен джип,който се 4удя сега как да се изнася всеки ден... Confused
Що не казахте,4е сте имали среща в Бенидорм,ние два дни бяхме там? Wink

# 92
"а марица за кедането в бенидорм тук се преговори"
Кога е било това?Мен от два месеца ме е нямало тук,а сега гледам го обсъждате.Така 4е едва ли е било за октомври месец 4ак сега да споделяте впе4атления.
Както и да е.

# 93
Честито на всички празнуващи!Да сте здрави и късметлии всички!

Извинявам се, че не ви изреждам поименно, но може да пропусна някой, а хич не ми се иска.   bouquet

Лудетинке, що не писа по рано, да ти пратя шаблона на китарата, много лесно се прави.Ако се премислиш пиши ми  и утре съм тук, но от вдруги ден вече ме няма.  Grinning Вярвай в себе си и ще успееш.   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията, ще се постарая да си изкараме добре.Дано времето не ни обърка много плановете.

А на Асто, за последен път отговарям и повече не искам да се приравнявам до нейното ниво!

Цитат
на силраиката и пазиа коментара тип засто коментира6 изневерите да не би мъжъти да ти изневериава........
, ти беше пуснала  запитване/коментар и аз просто отговорих на него.По твоята логика, на всяка една от нас, която е  отговорила  на твоя пост за изневерите, мъжът и изневерява!Така ли?!? (момичета, нещо не са им чисти работите на нашите мъже, според Асто, де!  Joy  ) newsm78  Я вземи си осмисли постовете, които пишеш, запазвай си ги и тях, за да можеш да си ги сравняваш и да не си противоречиш. Хайде, успокой се малко и спри да оспамваш форума, пиши си с другите, защото ако продължиш да пишеш на мен, все едно да си говориш сама, а нали знаеш кои си говорят сами?  hahaha

Момичета пожелавам ви лека нощ и утре спокоен ден.От време на време ще се включвам и от Бг, обаче само ще ви чета, защото мисля да се отдам на заслужена почивка.  Grinning
Лека нощ и до скоро.   bouquet

# 94
Добро утро!
Момичета имам една питанка-един приятел има  Том-том джипиес .Купил си е карта 2 GB с карта на Европа  и иска да си инсталира 6-та версия на този софтуеар.Можете ли да ми разясните как ще стане това?Има ли някакви защити и какви са те? Предваритално ви благодаря за отговорите.
Хайде ще бягам, че имаме да докупуваме подаръци-събирането на багаж е в разгара си.  Joy

# 95
Силраи,kажи на твоя познат да влезе в страницата на том-том,там има доста по въпроса за актуализиране на всички модели-софтуер,актуализации,съвместими карти,и други
Ето ти и един бг форум,
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=17
там има подфорум за GPS,и момчетата са доста добре информирани.
Надявам се да съм ти помогнала, и да снимаш малко снежни преспи в БГ, за тези от нас,на които ни е мъчно за снега.

# 96
Само при мен ли форума зарежда 20 мин?на вси4ко отгоре ми дублира отговора! Sad

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 15:41 от tonita12

# 97
Аз цяла сутрин се опитвам да влезна във форума, и не успявам не си единствена Тонита. smile3516 Аз също си мислех че ми се е скапал нета и за това не писах до сега.

# 98
  • Spain
привет дружина !

Силрай мерси за предложението ама тортата ве4е е направена и изядена , пък и тя  не беше обикновена китара ,а Уарлок Simple Smile . ето нагледен материа за да разберете що  е това Китара Уарлок Simple Smile .тортата    самода кажа  в мое оправдание ,4е разбира се не стана много красива по 2 при4ини - щях да я правя с марципан (или там както се казва това покритие ), но китарата трябваше да бъде розова Simple Smile , не върви Ванко с розова китара да го 4ерпя и си я направих със сметана . Гери много ми помага , от главата до петите беше омазана с крем и накрая не можах да преместя  тортата и я посма4ках малко . та можеше и по- красива да стане но като за първи опит бива . Силрай опитах да правя покритието от гоминолас и наистина става , напрво не вярвах 4е аз мога да направя нещо такова ,но наистина се полу4ава ,при мен оба4е залепваше много и трябваще пудра захарта да я ползвам като брашно - така ли трябва да бъде ! Лек път ти пожелавам и приятно изкарване в Б-я .

снимките с Рали
АСто ни най-малко съм се опитвала да си прося комплименти . исках да ти кажа просто 4е всеки се разполага според джоба си и според вкуса си !
 лек ден на вси4ки!

# 99
  • La casa de Mickey Mouse
и аз стигнах до форума най накрая
първо честито на всички именници и празнуващи със закъснение, да сте живи и здрави и много щастливи
силраи приятен път и много добре да си изкараш, почини си пълноценно и се зареди с много енергия
ЛаАдаДеспейнада и рали малките са невероятно сладки, как искрено ви завиждам за момите, но второ съм се зарекла да е мома
а и китарата е страхотна аз не се наемам винаги поръчвам, не ставам аз за сладкар
гери къде се изгуби какво става с теб как е работата как е моя любимец
асто ха добре дошла, за малката не мога да ти кажа как да я укротиш с това глезене, но и моя се опитвам аз го гледам малко спартанската, оставям го доста време да се занимава сам, нали все пак и домакинство ме чака, та ако само хленчи го оставям и той вижда че няма на къде и млъква, така сме и с преспиването заспива сам в стаята, ако хленчи си е негов проблем, друго е вече ако започне да плаче, тогава си го гушкам, а и обикновено бързам да свършва всичко  докато спи и после се занимавам с него
да ви се оплача, май ще напускам работа, толкова ме е яд, но нещо малкия и свекърва ми не могат да се сработят добре, някак си не умее да го гледа, много е отвеяна, не може да свикне кое къде е и как да оправя детето и не става, днес не съм на работа, ще ходя известно време по няколко часа с него дано се оправи по нататък с него ако не не знам
не ми се разправя направо, дълга и широка е тя моята, а изцепки хиляди, да плача ли да се смея ли се чудя 
за всичко  пита по хиляда пъти и пак не го прави после както трябва и все казва ми аз не знам, ми аз не разбрах
така и не се научи да му прави млякото, толкова ли е сложно не знам, или рядко или гъсто и го запича или студено или го изгаря, вчера пищя половин час днес и казвам подай ми пелената от терасата (аз съм в банята и му мия дупето и тя идва след 10 мин и ми казва къде точно я държиш  #Crazy (ми на простора на терасата има само една елена няма 100, да не говорим че тя самата я простря след като го мих преди това)
от три дни глади едни дрехи и прескачам гладачната табла, като се хвана да гладя не остави аз обичам да гладя, ми направи го де
като го къпя не спирам да повтарям всяка вечер сега ми подай това, сега онова, не отваряй врата по 100 пъти детето изстива или сутрин в 7,30 не се тропа и чисти малкия се стряска еми няма и няма
вече не знам какво да правя на ръба на истерията съм
това е само една малка част има още хиляди неща
а да и последно да ви досадя вчера и казвам че синът и се прибира в 9,00 умрял от глад аз докато оправя детето да сложи масата, влизам в хола и виждам три чинии с ядене и това е, изумях, обяснявам салфетки, чаши, салата, мезе направи всичко сядаме да вечеряме и моя пита защо салата е без краставици и тя казва ми то има ли  #Crazy ми където са доматите и пипера е пълно с краставици
нямам думи просто, вместо да ми помага аз правя и това което е по нея

# 100
silrai лек път утре и поздрави на Бг. Как искам и аз да си отида, ама няма и това е.
ЛаАдаДеспейнада големи сладурки са и двете малки дами.
ANETT не ти завиждам за положението мила, и аз не знам как ще се оправям със сестрата на мъжа ми, как ще се сработим двете, макар че се познаваме. Не знам как ще живеем двете под един покрив, не ща и да си го помислям даже. Тя иска да дойде като се роди беба, и после майка ми.  newsm78

# 101
Здравейте моми4ета, и аз успях да намеря време да драсна някой ред.
Първо да пожелая на Силрай лек път и приятно изкарване на Бг. Дано успее6 да се наслади6 на по4ивката си и да я прекара6 така както ти иска6.
Някаде по напред ме бе6е питала за дискотеката при вас, но като запо4на да пи6а все забравям за това. Ами то пове4е прили4ана бар с Бг музика(ако може да се наре4е Бг), разбира се стила е 4алга, т.е как да се изразя по меко по скоро ромски киу4еци. Ние миналата Нова година ходихме там и пускаха 4алга, но не бе6е толкова зле музиката. Тази година останах доста неприятно изненадана.
Искам да благодаря на вси4ки за милите думи за моят "див дивак" както нари4ам Ния. И по този повод Асто благодария за комплимента, като се има в предвид 4е ти каквото мисли6 го казва6 ми стана много приятно 4е мнението ти за мен е положително(пу пу за сега Laughing). А по повод сре6тата в Бенидорм, за себе си мога да кажа, 4е не ми се идва6е, тъй като свекито е на гости и където и да тръгнем, тя е с нас, а не мисля 4е по такива сре6ти и е мястото.
Та докато сме на темата за свекитата, Анет напално те разбирам какво ти е. И моята не е ло6а зена, но има много разли4ни навици от мойте и много се нервя понякога. Дори си признавам 4е много пъти не съм права, но поне успявам да запазя добрият тон и не й казвам ни6то, но на мен ми остана само 1 седмица. ТАка 4е стискам ти палци не6тата да запо4нат да се уреждат и да не ти се налага да напуска6 работа. За6то не помисли6 за градина за няколко 4аса?
ЛаАдаДеспейнада страхотна торта, 4ак ми се прийска да пробвам и аз да направя такава, а не оби4ам много да се мотая в кухнята.

# 102
Здравейте,моми4ета!!!!!!!Честита Нова Година!!!!!!!!!!!За нас тя запо4на много радостно,на6ият син се появи на бял свят на 2.01.2008 в 14,40 часа.Поздравявам вси4ки именници и рожденници с малко закаснение. Нека тази година донесе на всички онези хубави неща, които другите години не са ви донесли. Здраве, щастие, любов и сбъднати мечти дано под тези знаци мине пътя на всички.

# 103
nadqsf , честита ти радост в къщи.Да ви е живичък и здравичък.Много да ви радва.

Момичета благодаря ви за помощта относно Том-том-а. Дано човекът да се оправи, защото много му трябва.
Лека вечер на всички и успешен ден утре.   bouquet

# 104
Здравейте моми4ета!
Лудетина,много са хубави снимките.А децата са супер лъ4езарни. Hug

Силрай,лек път до България и безпроблемен в тая люта зима.  bouquet

Анет,не се притеснявай,така са свекървите,а и по_добре да не ти се пре4ка.Така ще го възпиташ според твоите принципи и няма да си задължена.А работа цял живот има така или ина4е.Имаш време за вси4ко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт