Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
-
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
-
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
-
Какви са обичаите за посрещане на Нова година в Испания?
-
Къде мога да слушам българска музика в дискотека?

.А за това,че си мислиш,че ще си лоша майка,защото ще го дадеш на градина,мисля че излишно се терзаеш.Да не би всички тези жени,които след 16 седмици трябва да се върнат на работа са лоши майки?Вярно,че сега е още много мъничък и е вързан към теб,но ще видиш как с всеки изманал месец ще започва да става все по-самостоятелен и няма да ти е толкова тежко да го откъсваш от теб.А сега се приготви за първите дни,че голям рев ще падне.А за дрешките,все ще те питам,наистина ли никой не прояви интерес към тях?Това е една голяма помощ за в началото,още повече като знаеш,че всичко толкова бързо умалява и са хвърлени пари на вятъра,ама като няма желаещи....А и ти не мислиш ли,че може да имаш друго бебче,което може да ги оползотвори
?Аз също съм събрала един чувал дрехи вече,ама не ми се дават още,знам ли дали няма да ми потрябват...
.Ако можеш,наистина,отиди си колкото се може по-рано.Дано да има късмет женичката. 

!Ако ми се и лепеха бонбонките-супер!А ти защо сваляш така бързо-да не тренираш нещо?Или работата ти е свързана с много движение?
.Децата ми обземат цялото време. Сега пра 
-само едно решение има на този въпрос-по-далеч от очите-по-близо до сърцето