/ЯНУАРИ/ Виелици бушуват, снегове въртят се, мами се вълнуват, бебчета роят се

• 13 892
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, микки! На теб - хубаво раждане с много хъс и много любов!  Heart Eyes

# 181
Честито Babuchko,да ви е жив и  здрав малкия Дани и много да ви радва newsm51 newsm51

Клои каква е техниката за поставяне на силиконовите зърна?

# 182
Честити бебешори на всички и честит имен ден на всички именници!!![/size]

# 183
Мари, мойта тапа е като когато ми, свършва на цикъла последните дни, леко кафеникаво, слузесто, не знам как по-приятно да го обясна Embarassed, и постоянно на превръзката има зацапване, вчера в банята падна по-голямо парче.
Докторката ми каза, че няма страшно, но доот 3 дни до 1 седмица ще съм родила, дано да е така, че вече се изнервям нещо ото това чакане.

# 184
Честито на Монд78,Галя и Бабучко за техните слънца.Да са живи и здрави и много да ви радват. newsm51 smile3525 Hug
Честито и на всички именници,които днес празнуват.  bouquet

# 185
Честито на Галя и Бубачко!

Микки - да си призная аз задрямвам понякога, докато се кърмим  Embarassed Ама нали ние ядем постоянно и непрестанно, аз си мисля, че скоро и права ще заспя.

Ели - аз си мисля, че кърмата ти е достатъчно (щом имаш по 90 мл на хранене).

# 186
Честито на Монд78,Галя и Бабучко за техните слънца.Да са живи и здрави и много да ви радват. newsm51 smile3525 Hug
Честито и на всички именници,които днес празнуват.  bouquet

# 187
Nadya geo,мерси за полезната информация  bouquet!Аз вчера пак четох кърмаческия-пози,колко време да трае кърменето...,но ме е страх -с първото дете имах проблеми с гърдите и спомените ми не са особено приятни.Но сега уж съм по-подготвена,дано е по-различно Wink.Чистих досега,малко ме наболва корема,но се надявам да не е днес,че е голям студ #CrazyЧестито на новите мами,да сте живи и здрави!Да са здрави и бебчетата!ЧРД на патерици на Евито,всичко най!  bouquet

# 188
Поздравления за бебока Бубачко, да расте жив и здрав и много да те радва Hug
Еви, моята тапа пък нямаше крвенисти елементи, слузесто бяло жълта като жиле Grinning и вчера доки ме увери че това е остатъка от тапата като му падна в ръцета Simple Smile Странно аз вече две седмици съм с падаща тапа но явно при всеки е различно.
Клои ще ми бъде много полезно това ако обясниш техниката за поставянето на зърната Hug

# 189
  • Бургас
Микки това означава ,че бебо трябва да се роди около датата на зачеване,брее отиде края на месеца.Освен ако не се пукне мехура.  newsm78  #Crazy

За зърната,първо се мокрят,обръщат се на обратно,залепя се зърното и се връща обратно така,че да се получи вакуум при залепването.За да не мърдат.Така ми обясни приятелката,ама още не съм пробвала де. Rolling Eyes

Еви,при досегашните ми раждания и моята тапа беше същата.Но родих много бързо след падането и.Така или иначе скоро ще е.Бъди спокойна!

Ох,момичета така се надявам този път да кърмя успешно.Досега другите ми две деца съм ги кърмила броени дни за съжаление  Close или аз нещо не правех както трябва .Или кърмата ми спираше много бързо  newsm78 незнам.Но този път май ще бъда по-настоятелна.

Честито ново бебче Данаил на Бубичка !!

# 190
  • Карлово
Анджи, бе то и аз задрямвах, ама чак пък да заспим дълбоко едва ли Embarassed
Клои, аз нещо не успях да се справя с тез силиконови зърна предишния път, сега ще се пробвам пак, ако се наложи, дано не. А за датата на зачеване-аз знам, че бременността е 280 дни, така че що пък да не отиде и края на месеца, важното е бебо а е добре на финала Hug
Да ви се оплача сега-три месеца след края на кърменето си отгледах запушен канал. Шантава работа. От два дни ме болеше гърдата и вече мислех в понеделник да ходя на лекар, но снощи след банята реших да пробвам да стисна да видя какво ще излезе. И като изцедих каквото имаше, беше си точно мляко от болезнения канал, от другаде излизаше коластра, болката спря. И днес няма спомен от нея.
Добавих блоговете на Бу и на Хедра, има доста интересни неща, не само за кърменето. Ако някой като мен скучае в тези ледове това е добър начин да убие малко време Grinning

# 191
  • София
Честит Имен Ден на всички именици днес!

Честито и на родилите вчера и днес мами!

Аз вчера малко попрекалих с чистене и местене на багаж. В резултат цяла нощ се мъих от разни болежки. Имаше 2-3 силно болезнени контракции и много чревни болки. Към 5-6 сутринта се успокоих и заспах.
Помолих таткото сутринта да се грижи следващите 3-4 дена за малката, че аз да полежа и да изтрая до датата на секциото. Той нещо ми изломоти и аз каквато съм си хормонка се фръцнах, нацупих, облякох себе си и детето и в този сняг и студ се повлекохме пеша до близката църква. А да ви кажа то си е на поне 2-3 километра ходене. И едни баири нагоре-надолу. На финала дребната мрънка, аз я тегля за ръката по един стръмен наклон.
Сега релаксирам уж - ама дано изтрая поне до утре сутрин, да не разкарвам доктора в почивните дни Confused

# 192
  • София
Честито на новите мами!Да са ви здрави бебоците и много да ви радват!!!    bouquet
Честито и на именниците!!!

albenapd, и моите крака бяха така - с отоци до горе. Трябва да лежиш на ляво по 6 часа на ден, всеки удобен случай да си с вдигнати крака, като спиш да им подлагаш възглавница и да ограниш солта. При мен подейства много бързо.

# 193
Леле, като сушам какъв студ е в България и колко сняг има newsm09 Тук от няколко дни е 10градуса и живот и здраве като се роди бебка мися да започна с разходките още към десетият ден 1stroller
И при нас така смятат термина примерно зачеване на 7април и тремин на 7 януари точно девет месеца от зачеването, а в бг не е така 38седмици от зачеването или пък 40 г седмици от последният цикъл.

# 194
  • Варна
Само се записвам, прибрахме се днес, връщам се да чета какво сте писали, и довечера сигурно ще имам повече време да разказвам  Grinning

Благодаря на всички ви за пожеланията!  Hug
Честито и на всички нови мами!!

Общи условия

Активация на акаунт