/ЯНУАРИ/ Виелици бушуват, снегове въртят се, мами се вълнуват, бебчета роят се

• 13 902
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
и нашият татко само вика без никакъв секс, ама не издържа дълго. Embarassed Embarassed
а колко преди термина трябва да са прави полезното подготвяне за реждане - секса Embarassed Embarassed Embarassed

# 91
Тайла сигурно от един път няма да стане така , че ако искате бебето да излиза почвайте Laughing
За Лалка проверявам от време на време в профила и но нищо, влизала е на двайсет и шести декември но не е писала, даже и на лични и бях изпратила съобщение.
Елеонора също не е писала от няколко дни но нея я разбираме Grinning сигурно е погълната от грижи по малката принцеса Hug

# 92
е да сигурно от веднъж няма да стане, ама термина ми е за 22 яну, има още 18 да не направим някоя бела  newsm78

# 93
Добър вечер, момичета!!!  Hug Hug

Честито на новите майчици! Да са ви живи и здрави рожбите! Много радост да ви носятHeart Eyes Heart Eyes

Уфф, секс, секс!!!! Аз съм забравила тази дума вече.  Confused Беше ми забранено по време на бременността, а и сега още не са ми спрели лохиите.  Sick Sick Не знам как издържа мъжа ми, а и аз съм позажадняла.... Blush Blush

redoxide, понеже казваш, че не споделяме за раждането си, аз ще разкажа на бързо.  Simple Smile На 15-ти постъпих в болницата, заради липсващи води, риск от инфекция и не знам какво още. Трябваше да предизвикат раждане. Настаниха ме на едно легло в предродилна и чаках да ми закачат системата, за да предизвикат контракции. Минути преди това дойде един доктор да ми провери разкритието. И установи при проверката, че май тазовите кости (вътрешните) са по-тесни. Веднага ме пратиха за снимка и се оказа, че трябва секцио, защото няма да ни се получат иначе нещата. Закараха ме в залата за секцио, сложиха ми упойка (спинална) и това беше. В 9.30 влязох в болницата, в 13.20 се роди дъщеря ми. Всичко стана супер скоростно и слава Богу без болка. Добре, че "видяха" проблема, че не ми се мисли какво мъки щяха да са!  #Crazy #Crazy Това беше. После ме закараха в реанимация, където лежах до сутринта на следващия ден. Трудното беше ставането след това. Много боли - факт. Но колкото и да е трудно, трябва да се насилиш да станеш и да ходиш, колкото може по-рано. Но всичко мина за 2 дена. Сега имам само най-хубавия спомен - когато ми показаха малката (за съжаление само за секунда, дори не можах да я погаля) - разплаках се на операционната маса.  Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ви се оплача, момичета. Понеже доста време малката не можеше да суче и все опитвахме и опитвахме. През това време дохранвахме или изцяло давахме АМ. Сега вече е по-силна и суче добре, но на мен ми намаля кърмата. Толкова се старах да я поддържам - пиех литри течности, изцеждах се с помпа, за да стимулирам жлезите... всичко. И сега обаче имам малко кърма.  Cry Много ми е криво. Дали сега като почне да суче повече, може да се засили?

# 94
  • Бургас
Morgy ,много е сладка малката  Hug

Опитай с чай на Хип за кърмачки.Виж и във кърмаческия ,момичетата може да ти помогнат със съвети.  Peace

Успех и да гушнеш малката от нас  Hug

# 95
Морги след секциото не те ли обезболяваха с нещо?Моето секцио ще е с епидурална но после ще ми оставят катетара и ще ме обезболяват поне още един ден.А кърмата кога ти тръгна?

# 96
kloie, мерси много!   bouquet Чай още утре ще си купя. А иначе аз съм се свързала с едно момиче от Кърмаческия, която ще дойде направо у нас да ми помогне.  Simple Smile

mari_rus
, катетъра стои до следващата сутрин. А обезболяващи ми дадоха на следващия ден привечер - една свещичка, която трябва да си я сложа в дупето!  #Crazy #Crazy Което в моя случай беше физически непосилно! В общи линии си изтърпях болката. Казаха ми, че мога да пия аналгин и аулин.
А кърмата ми тръгна на третия ден, доста рано. Казват, че при жените със секцио тръгва след 4-5 ден. Но явно си е индивидуално. И беше направо кърма, нямах коластра.

Отивам да нагушкам Мия. Лека вечер от мен!   Hug

# 97
Морги почивай си повече и не се притеснявай,от умората и нервите намалява кърмата.Вземи си чай и продължавай да се изцеждаш.

# 98
Морги, не се давай!
Няма по-добра стимулация от това бебето да го слагаш на гърда по-често.
Нито цеденето с помпа, нито чай ще ти помогне така.
Стискам палци мацката от кърмаческия да ти помогне, т.е сигурна съм че ще може, стига ти да имаш достатъчно желание Hug

И аз я закъсах с кърменето тези дни, дори снощи ми минаха мисли за преустановяване Shocked
Всичко на пръв поглед е ок, имам кърма за целия китайски народ, Ена хапва, стига й, видимо наля бузи и пръсти на ръцете Simple SmileОбаче така ме разранява, че вия от болка при всяко засукване Sad
Не захапва правилно и това си е, от първият миг е така.
Тези дни и аз ще потърся помощ от някоя спец кърмачка, жалко че няма такава която да е от Русе Confused

# 99
Мари, аз знам, че като падне тапата секса става табу - има опасност от замърсяване или инфекция. Ама ти си знаеш де....

# 100
Моля ви кажете какво да пия за киселините newsm45

# 101
  • София
За няколко дни само щом е пий сода за хляб. Не е полезно за стомаха, но за кратко  - няма страшно

След всяко хранене ли имаш или само като легнеш вечер? При мен са само когато съм в легнало положение, затова вечерям по-раничко: 4-5 часа преди да легна. А около час преди лягане хапвам 2 ябълки, ама ми помагат само златна превъзходна. При всеки е индивидуално.

# 102
  • София
vickygeleva, талцид-2таблетки наведнъж или направо малко сода за хляб във водичка, но не прекалявай.

А секс не съм правила от  7 месеца и половина   Sad! Даже като ме преглежда докт имам чувството, че ми е за пръв път. Може би вече и хормонално съм се сбъркала ...   Но какъв ти секс, аз не съм спирала хапчетата за задържане, но най много ме тормози тоя гинипрал - още го пия и магнерич още пия Cry.

# 103
Нев Валя ами те акушерките знаят че ми е паднала ама нищо не ми казаха даже ме успокоиха,че дълго време мога да карам така и да продължа със старият начин на живот, пък и може и частично да ми е паднала , знам ли вече почти две седмици съм без тапа а и шйката на матката последният път ми беше добре затворена Simple Smile
За кисилините от няколко дни за първи път получавам , усещам ги все едно гърлото ми изгаря, против това вземам една лъжичка мед или пък пия сода.

# 104
Много ви благодаря.Само вечер имам като си легна,но наистина все едно изгарям.Магнерича сега го пия по 4 пъти на ден,а имам и болезнени контракции доста често.Утре ще го пия за последно и  трябва да го спра.Само се моля да си изчакам датата и да не се наложи по спешност да тичам към болницата.
Пожелавам ви лека нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт