Alfaparf

• 114 411
  • 388
  •   1
Отговори
# 90
  • София
момичета светнете ме малко че никога не съм ползвала кристали
те само срещу цъвтеж на косата ли са ?
как се нанасят?

Нанасят се по краищата на косата, ако си със суха коса може и по дължината на косъма.

Четири поста над твоя съм обяснила за какво служат.  Naughty

# 91
# 92
здравеите аз от много години ползвам козметика за коса  срещу струята на пресата сам доволна от PURE VEIL-ALFAPARF

# 93
  • София
jorjeta & Иля 10х  newsm51

# 94
Имах кристалите за коса,невероятни са.

# 95
Аз харесвам Алфапарф като марка, но кристалите с ленено семе така и не можах да пробвам. Ходих няколко пъти в един съседски фриз. салон където работят с тяхни продукти. Уж все ми обещаваха, така и не можах да си ги взема.
Та какво им е толкова по-доброто от кристалите на Биофарма?
Ще ги купя от Алабин де. Най-вероятно като изляза в събота Simple Smile

# 96
  • София
Аз харесвам Алфапарф като марка, но кристалите с ленено семе така и не можах да пробвам. Ходих няколко пъти в един съседски фриз. салон където работят с тяхни продукти. Уж все ми обещаваха, така и не можах да си ги взема.
Та какво им е толкова по-доброто от кристалите на Биофарма?
Ще ги купя от Алабин де. Най-вероятно като изляза в събота Simple Smile

Тони, кристалите на Биофарма нямат защита, не предпазват по никакъв начин косата, само омазняват малко краищата.  Naughty

# 97
  • Пловдив
Няма по-голяма гадост от кристалите на Биофарма. Абсолютно нищо не правят, ефект нула. Аз ползвам на Роланд силкъра и много ми харесва, но след всички изчетени похвали за Алфапарф ще ги пробвам задължително.
А между другото някакви отзиви за боята на Алфапарф? Интересуват ме специално светло русите тонове. Добре ли изсветлява? Ще се радвам който я е полвал да сподели впечатления  Hug

# 98
Момичета ще пробвам и аз тези кристали!!! Ако ми харесат просто трябва да почерпя Иля за тези съвети!!! В момента имам някакви тестери на Alfaparf от изложението в Пловдив/сега в неделя се състоя/ и ще пробвам и тях.

# 99
  • София
Зарибихте ме и мене с тези кристали! Сега в обедната почивка ще изтръчкам до Алабин.  Laughing

# 100
  • София
Зарибихте ме и мене с тези кристали! Сега в обедната почивка ще изтръчкам до Алабин.  Laughing

Последно нямаше там, дано сега да са заредили.  Peace

# 101
Иля на теб вече процент трябва да ти дават!!! Или поне всеки месец по едни кристали безплатно!!!

# 102
  • София
Иля на теб вече процент трябва да ти дават!!! Или поне всеки месец по едни кристали безплатно!!!

Хихихи така си е, важното е че всички момичета са безкрайно щастливи от кристалите.  Heart Eyes  Hug

# 103
Пиши моляте после дали ги има,че и аз мисля да ходя.А в момента ми е малко сложно-та да не се разкарвам напразно.

# 104
Момичета,кристали има в магазинчето в базара на НДК.В събота си взех оттам.

Общи условия

Активация на акаунт