Alfaparf

• 114 470
  • 388
  •   1
Отговори
# 210
И аз, майка ми и сестра ми сме много доволни от тях... newsm10

# 211
 Аз досега съм се въздържала да ползвам кристали,заради евентуалното по-бързо омазняване на косата, защото моята е склонна, но си взех Силкера на Уна/Роланд/.Не омазнява, въпреки че е серум тип кристали, много съм доволна, косата ми е съвсем различна с него, по-жива и с повече блясък.Една похвала и от мен. Grinning

# 212
  някой ползвал ли е хидратиращия защитен спрей на алфапарф за преса...ето този си поръ4ах
  http://www.justbeautyproducts.com/images/APHydraTexHeatProt150_lg.jpg
  отзиви..!?

# 213
  някой ползвал ли е хидратиращия защитен спрей на алфапарф за преса...ето този си поръ4ах
  отзиви..!?
Много добър продукт, не си сбъркала Peace

# 214

отзиви..!?
Много добър продукт, не си сбъркала Peace
дано Heart Eyes
 сега про4етох в 4ужд сайт,4е любимите кристали с ленено семе на много от този форум са с нова опаковка и по-добри-"new look and better"...която едва ли скоро да видим в бг.... Whistling

# 215
Специално за АР вносителите винаги са били в крак с новостите и, ако до сега не са се появили тези нови кристали, сигурно ще е скоро... Но, специално за кристалите, съм леко скептична да са подобрени. За мен са си най-добри първите им кристали / на Семи ди лино/. Преди две години /ако не се лъжа/ направиха едни лайт, които им отстъпваха по качество...
По-рано имаха един продукт за цъфтящи краища - Кутиксан, който беше невероятен. По-късно го спряха и направиха новият подобрен вариант /от серията Нутри Седакшън/, но далеч не е толкова добър. Искам да кажа, че не всяко подобрено нещо, наистина е по-добро.

# 216
Специално за АР вносителите винаги са били в крак с новостите и, ако до сега не са се появили тези нови кристали, сигурно ще е скоро... Но, специално за кристалите, съм леко скептична да са подобрени. За мен са си най-добри първите им кристали / на Семи ди лино/. Преди две години /ако не се лъжа/ направиха едни лайт, които им отстъпваха по качество...
По-рано имаха един продукт за цъфтящи краища - Кутиксан, който беше невероятен. По-късно го спряха и направиха новият подобрен вариант /от серията Нутри Седакшън/, но далеч не е толкова добър. Искам да кажа, че не всяко подобрено нещо, наистина е по-добро.
    ....Да,за SDL(SEMI DI LINO) DIAMANTE KRISTALI Е ПОДОБРЕНИЕТО Peace

http://www.justbeautyproducts.com/proddetail.cfm?ItemID=1342

а вносителите им CHRISTIAN OF ROMA на изложението за италианска козметика в Пловдив ги предлагат в стария вид на кристалите Tired

# 217
Някой в темата беше споменал, че ползва диамантената серия, следователно е внесена вече.

# 218
Някой в темата беше споменал, че ползва диамантената серия, следователно е внесена вече.
  newsm78...е то цялата диамантена серия я има,но казвам,4е кристалите от тази серия ще са с нова опаковка-за SEMI DI LINO(SDL) DIAMANTE KRISTALI

# 219
Разгледах сайта на АР, да кристалите са с нова опаковка /но се надявам да са същите/ и обяснението е след изчерпване на старите опаковки, ще пусне новите Simple Smile Но там видях и други кристали на Семи ди лино /бяла течност/ - някой има ли наблюдение за тях newsm78

# 220
  • София
Разгледах сайта на АР, да кристалите са с нова опаковка /но се надявам да са същите/ и обяснението е след изчерпване на старите опаковки, ще пусне новите Simple Smile Но там видях и други кристали на Семи ди лино /бяла течност/ - някой има ли наблюдение за тях newsm78
Това е серия с УВ филтър.

# 221

за да не пита всеки "кое-за какво?",изтеглете си каталога на вносителя за бг Peace
 http://christian-of-roma.com/catalogues.html
 там е обяснено кое за какво е,кристали и про4ие...
 там ще видите продуктите за бг на алфапарф,роланд и тн на цените на производител
 много полезна информация за нали4ието на продукти

# 222
lanibarbi благодаря, но аз обяснения за продуктите на АР не искам, познавам ги много добре. Просто въпросните кристали /pure diamond/ са единственият продукт, който не съм пробвала и ме интересува мнение, ако някой ги е ползвал Simple Smile

# 223
lanibarbi благодаря, но аз обяснения за продуктите на АР не искам, познавам ги много добре. Просто въпросните кристали /pure diamond/ са единственият продукт, който не съм пробвала и ме интересува мнение, ако някой ги е ползвал Simple Smile
    Winkок!давам линка като полезна информация за нали4ни продукти!и аз не знаех какво за какво е,сега имам ориентир какво да гледам...смятам го за много полезно по темата

# 224
lanibarbiблагодарим много но аз нещо не успявам да го изтегля каталога и за това да те питам продуктите им със цени ли са

Общи условия

Активация на акаунт