Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 852
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Ако една жена 5 пьти я иzоставя мьж,пьрвия пьт може и рак да е получила,на втория,третия и тн..може да се раzмине само с грип или друго по леко и накрая иzобЩо да не й действа.........при подобни конфликти обикновено може да се обьрне сексуалността.т.е. да стане хомосексуална.

Ами. Не мога. Да коментирам. Това.
Но шапчицата е захлупена до коленете.

# 316
Вярно е, че има много странни и смешни заглавия на теми (някои доста забавни), също и доста неграмотно написани, но мисля, че е гадно да се подигравате така на чуждото нещастие, имайки в предвид, че някои от темите са от здравословен характер. Или от притеснение за детето са написали идиотско заглавие в бързината. Освен това си мисля, че с голямо удоволствие сте ги чели, а някои от тях даже са ви били от полза.   Peace

# 317
Вярно е, че има много странни и смешни заглавия на теми (някои доста забавни), също и доста неграмотно написани, но мисля, че е гадно да се подигравате така на чуждото нещастие, имайки в предвид, че някои от темите са от здравословен характер.

А ти къде видя подигравки на чуждото нещастие??  Shocked Обикновено темите изобщо не са четени, само заглавията, а ако е спомената и самата тема, то е само защото проблемът няма нищо общо със заглавието й.
Малко хумор в живота решава много проблеми, даже и преодоляването на нещастия.  Peace

# 318
Цитат
Ако една жена 5 пьти я иzоставя мьж,пьрвия пьт може и рак да е получила,на втория,третия и тн..може да се раzмине само с грип или друго по леко и накрая иzобЩо да не й действа.........при подобни конфликти обикновено може да се обьрне сексуалността.т.е. да стане хомосексуална.

Ами. Не мога. Да коментирам. Това.
Но шапчицата е захлупена до коленете.

Моля линк  Praynig

# 319
Вярно е, че има много странни и смешни заглавия на теми (някои доста забавни), също и доста неграмотно написани, но мисля, че е гадно да се подигравате така на чуждото нещастие, имайки в предвид, че някои от темите са от здравословен характер. Или от притеснение за детето са написали идиотско заглавие в бързината. Освен това си мисля, че с голямо удоволствие сте ги чели, а някои от тях даже са ви били от полза.   Peace

# 320
Въпрос на гледна точка е дали ще приемаш живота с чувство за хумор или ще се изживяваш като жертва!!! Мое заглавие на тема беше също вписано в тази тема, но честно казано не видях нищо лошо в това. Не смятам, че някой се подиграва или търси злонамерено да излага другият. По-скоро всеки пишещ в тази тема се опитва да прояви чувството за хумор.
Нека не се вземаме толкова насериозно!!!  Peace

# 321
Нашия Боян е голям ....? А познайте сега за кое се сетих. За Кръстьо Лафазанов- "Шефе, ти си голям ... Голям ... си ти, шефе!"

# 322
Името на детето и ...родата! - Е, нямаш милост...не може ли да се ограничим до името на детето, какво значение имат имената на цялата рода  Thinking

Протягане и бременност - Сакън! В никакъв случай не се протягай!

Разтройство? - Не, благодаря.

Кучета и деца в парковете? - Айде за кучетата - разбирам, ама какво за Бога правят тези деца в парковете?!  newsm78

Колко време след + тест = посещение при гинеколог? - Някъде колкото между - пломба = посещение при зъболекар.

Това бебето ли е?  - Абсурд! Това е неидентифициран плуващ обект!

Кога е време за ясли? - Със сигурност не и след дипломирането.

# 323
не е от бг-мамма, но ми е любимо:

Пушехте ли по време на раждане и колко? - аз нямах време да пафкам, за броене на фасовете да не говорим  Joy

# 324
Имам един скат във фризера - какво да го правя? - Дай го насам!  eat

# 325
Ужас, аз имам един в телевизора   ooooh!

# 326
Ужас, аз имам един в телевизора   ooooh!

Моя е  Crossing Arms

# 327
Имате ли балерини? - Съжалявам, ама свършиха. Проверете другата седмица. В момента имаме само гимнастички...  Flutter

# 328
разболяхте ме от смях, ейй
 Joy Joy Joy

от толкова време гледам заглавието на тази тема
и се чудя кой ли пише толкова много за тия шапчици в къщи, а то какво било ..

отивам да си дочета  Grinning

Hug

# 329
Как да я науча да ходи? Со кротце, со благо.

Общи условия

Активация на акаунт