Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 991
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знаеш какво е "мятам"?

май наистина трябваше да уточня - не е мятам, като хвърля, подхвърлям  Joy Joy

"До майките, ползващи проходилка!!" -  да се преброим и да споделим опит....

Blush не ползвам  Sunglasses  аз съм стройно миньонче и никъде няма моя номер Confused

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 14:39 от Goody

# 421
  • София

Абе аз знам, ама ако и ти имаш предвид това, което и аз - не, мерси! С тази ръка не мога да го напиша, с нея след малко ще галя дъщеря си

Joy

# 422

Абе аз знам, ама ако и ти имаш предвид това, което и аз - не, мерси! С тази ръка не мога да го напиша, с нея след малко ще галя дъщеря си

Joy

Joy Joy  Ъ-Ъ Joy
ама и под- и над-съзнанийце имааааааааааааааааш  Blush

да не ви мъча повече - простирам е превода   Mr. Green

# 423
Хммм,явно моето под-и над-съзнание е чисто като сълза,да не ми се надява човек...  newsm78 Щото не се сетих за нищо мръсно и нецензурно,което да свържа с глагола "мятам".Някой ще помогне ли да си поизцапам съзнанието,все пак на годинки съм вече,не ми отива такава детска чистота...

# 424
заглавие на тема:

nie se rodihme

Peace и ние- кой преди 20, кой преди 30 години...

# 425
заглавие на тема:

nie se rodihme

Peace и ние- кой преди 20, кой преди 30 години...
Търси се Неродената мома!Ама то пък,ако се слушат свръх компетентните мнения на някои дами тук,във форума,неродени са всички деца,дошли на този свят чрез секцио.Те били "извадени".....Боже,колко простотия има на този свят,Божееееее......

# 426
Търси се Неродената мома!Ама то пък,ако се слушат свръх компетентните мнения на някои дами тук,във форума,неродени са всички деца,дошли на този свят чрез секцио.Те били "извадени".....Боже,колко простотия има на този свят,Божееееее......

не е по темата, но има връзка с горното
чухте ли какво каза бабката в шоуто на Марта тази сутрин за раждането, раждането със секцио и обичта и грижата за детенцето
искам да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 427
Кога трябва да се оформи акото?
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 428
  • София

Joy

Joy Joy  Ъ-Ъ Joy
ама и под- и над-съзнанийце имааааааааааааааааш  Blush

да не ви мъча повече - простирам е превода   Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Срам мЪ е, отивам да сЪ срамувам в ъгЪла

# 429

чухте ли какво каза бабката в шоуто на Марта тази сутрин за раждането, раждането със секцио и обичта и грижата за детенцето
Съжалявам за отклонението от темата  Laughing Какво е казала?

# 430
Да карам ли колело през бременността?- ми ако ти стиска с корема да се друснеш на колелото   Къде се гримирате - на кое място?- ми навсякъде     

# 431
Влизане в нов дом и фазите на луната ?

Съжалявам, ако на някой му се струва сериозно, но мен определено ме разсмива - и заглавието, и темата.

# 432
С каква торта гостихте гостите си на първия рожден ден?!- Сладка, с моцарела и чеснов сос!

# 433

Съжалявам за отклонението от темата  Laughing Какво е казала?

че жените трябва да раждат нормално, с много болка и мъка, за да си обичат децата и да им е болно и мило за тях  Hug
сякаш раждалите със секцио ги мразим  Rolling Eyes

# 434
Пак ще се поотклоня от темата,за което отново се извинявам,ще е за последен път.Много интересно как щях да имам възможност да обичам сина си,ако се беше родил задушен от пъпната връв/ако изобщо можеше да се роди по естествен път/.Колкото до болката,не откривам топлата вода,като кажа,че и при секцио я има.Ама айде да не развалям страхотната тема,че ако почна да ги бълвам,ще изпиша не знам колко страници.Извинявайте отново,ама се ядосах. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт