ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 980
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Хе хе..мерси Правде!Надявам се да се съберете повече майчета и дечица и да си изкарате супер,а ниe ще се радваме на снимките ви. Hug
Ивко е добре,стягаме се за малка почивак-в понедлник заминаваме на Стойчевци-до гр.Елена,и се надявам да  му хареса там!Пътя малко ще е труден,защото не обича много да стои на едно място и в столчето,но няма как.... Wink
Та така...
Няма нищо ново при нас,освен че псува като дърт циганин "Мамка ти ще ибаааа".....Незнам от кого и от къде е чул,но го повтаря като се ядоса..Казвам,че това са лоши думички и т.н. , но кой ли ме чува.... ooooh!
Като е хубаво времето-излизаме сутрин на разходка....
Иначе една приятелка идва с нейното момиченце или ние в тях и така... Peace
Ето как се обичат Ивко и КалинаMr. Green

# 136
  • Добрич
Днес у дома си имаме именник - Наско! Черпя ви за негово здравe:

Честито и на другите празнуващи! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 137
  • Добрич
Аз май минавам само, за да почерпя в последно време за разни поводи.  Blush Embarassed
Ама, вече от срам ще взема да попиша малко, че много ми стана.  Mr. Green
Почвам с Пача.  Joy Пачи, идва weekend-а...готова си, нали?  Wink Ти недей да си мислиш, че всичко ще се о..ре, щото съдбата, за да не те разочарова ще вземе наистина да ти подложи крак.  Laughing Сега сериозно - пожелавам ти два наистина чудни дни, както ти си ги представяш!  Hug
Правдееее, днес е петък, миличка!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Ланг и Ланг,  Laughing пожелавам ти следващия месец, да не си толкова стриктна по женски.  Wink Hug
Веси, много са сладки Ивко и Калина! Ппупупуп! Пък за псуването...ако не му отдавате много внимание, до седмица най-много и ще го е забравил.  Wink Hug
Марти, стискам силно палци на Ани да й се оправи оченцето без сондажи!  Praynig Hug Много е красива малката принцеса в подписа ти!  Heart Eyes

На всички останали, които не споменах много  Hug Hug Hug Hug
При нас нищо ново, като изключим, че всеки ден Борис ме изненадва с някоя нова дума.  Wink Иначе като повечето от вас си седим у дома, заради "прекрасното" време и само дебнем кога да излезем.  Mr. Green
Пожелавам ви страхотен ден изпълнен с много усмивки!  Hug

# 138
Къдрокосче, да ти е жив и здрав именика!  Hug Много късмет да му носи името!

С тази тема, сигурно ще посрещнем първа пролет, така, че спокойно може да сменим заглавието на Декемврийчета - Януарско-мартенска тема!  Mr. Green

Еличка, вярно е, че доживяхме петък - множко ми дойде тази седмица, но обещавам да се наслаждавам на всеки миг от предстоящия уикенд!  Ти може и да влизаш само, за да почерпиш, но има много хора, които се загубиха съвсем - Мимито е ангажирана с офанзивата с детските градини във Варна и учи, Вики и Хот - съвсем пропаднаха..., Мимис минава отвреме-навреме, Мъни потъна вдън земя, и още много-много момичета....
Вярно е, че вече децата растат, повечето работим и не ни остава много време, но ми е малко тъжно.... Както и да е , поувлякох се в писане, а работата мен чака.

Приятен уикенд на всички!   bouquet

# 139
  • Пловдив
Къдрокоске , да ти е жив и здрав Наско!
[/color]
Веси , ако не му обръщате внимание на Ивко ще забрави да псува.Стилиян се беше научил да казва Мама старааа и аз все му повтарях това са глупости,сега като му правим забележка за нещо или го караме да прави нещо ,което не му харесва и казва "Това гупости , нама горориш гупостиии!"
 Да ви се "похваля",че мъжа ми се разболя от варицела.Не беше карал като малък и сега се зарази от Стилиян.
 Пожелавам ви страхотен уикенд!Аз утре съм дежурна до обяд.Следобяд смятам да се оттдам на шопинг Laughing

# 140
Ели, да ти е жив и здрав именника!   bouquet
Веси, игнорирай го! Като се усети, че така не впечатлява - ще спре. Иначе Стени още не псува, но това е защото и не говори много.
Правде, и на мен ми става тъжно, че ни се разтури хубавата групичка... ама мене май и няква сатурнова дупка ме поглъща...
Мдаааа, доживяхме петък... и аз го чаках, че исках днес или утре вечер да поизлезем... но явно и този уикенд няма да е  Sad.... пфуууу, забравих какво е... та Пачи, купонясвай и заради мен!
Ланг, а това е за теб - , плисвам ти я!

# 141
Ели, да ти е жив и здрав именика!

Елс, за какво говориш бе, жена....излизане.....какво е това  newsm78. Аз вече не си спомням откога не сме излизали вечер  Crazy. Дано скоро излезеш от дупката  Hug. Намаленията в Ларедута не ти ли действат  Laughing
Танче, дано по-леко изкара мъж ти шарката  Hug
Правде, приятен уикенд и хубаво да му се насладиш  Hug
Весе, мисля, че това е период при децата и ако не му обръщаш внимание, ще отмине скоро.
Пачи, утре имам изпит по право и май ще ме скъсат  Mr. Green. Не знам как си издържала да го учиш това нещо  Laughing. Ужас. Айде, приятен ергенски уикенд и на теб  Hug

Аз да не се хваля много, но последните 2 дена Виктор не реве сутрин в яслата. Влиза си сам и даже ми казва чао. Дано само в понеделник да не е забравил и пак да има изпълнения.
Мале, изядох цял шоколад от нерви заради това право. Айде,  Hug за всички!

# 142
  • София
Ели, да ти е жив и здрав именника и много да те слуша.

Дани е с Т 39 градуса и до 2 часа тая нощ се борихме с Т. Няма хрема, не кашля, не киха, само Т има и е малко отпаднал. За първи път като е болен, ако може така да се каже има само Т newsm78.

Аз пак няма да пиша по другите теми ooooh!, но едното реве, че е гладно, а другото, че му се спи ooooh!. Като се оправи Дани ще наваксам.

# 143
Габи, то и аз забравих, бе мила! Мани, пенсионерска работа! И не така за правото  Naughty Ако имаш неясноти - на скайп съм!
Марти, Стени така ми е правил на 3 пъти! Стискам палци и Дани да се пребори като него - два дни с Т, на третия - нищо! Praynig Peace

# 144
  • Добрич
Мацки, много ви благодаря за пожеланията! Ще ги предам на Наско довечера!  Hug
Марти, дано се размине Дани само с Т.!  Praynig
Габи, що така с правото, бе мила? Мен пък много ме кефише като го учих, но пък виж счетоводството... ooooh! Стискам палци утре!  Hug
Тане, хайде да му е честита на мъж ти шарката и да я изкара много леко!  Wink На теб утре - разтоварващ и зареждащ шопинг ти желая! Hug
Пък за излизането...хич не помня кво е и аз, ама не се и натискам. Нещо като на пенсионерска работа ми мяза мойто.  hahaha

# 145
Eличка - много празници покрай теб. Да ти честитя първо на патерица годишнината и сега да ти е жив и здрав именика, много да те слуша и много да те обича!
Тане - да не те отчайвам,но и мойта половинка кара варицела заедно с баткото ни. Детето криво-лява,но таткото беше жива мъка. Целият в пъпки и само охкаше и пъшкаше. Дано при вас мине по-лесно и без много проблеми.
Марти - и Анна Мария има такива преболедувания само с Т за по ден-два. Дано и при Дани да е нещо по-леко.
Габи - не се притеснявай-с теб сме , стискаме ти палци и съм сигурна,че ще ни се похвалиш с взет изпит.
Елс- настоявай сега за излизанията,защото после с повече от един брой деца става още по-не възможно да го правиш.
Правде - така след многото работа през седмицата почивката е най-сладка. Наслаждавай и се истински с любимите хора у дома.
За срещата ние само да сме здрави ще дойдем на всяка цена. Но сигурно ще ви се наложи да сме без кола и не знам как ще се справим,но ще сме на линия.
Весел и усмихнат ден на всички!

# 146
Ние пък отскоро с Кирил (2-3 месеца) излизаме всяка седмица - петък или събота, понякога и двата дни, но живеем с майка и тя гледа детето.... Довечера пак с приятели  newsm44 не се заяждам, само споделям!
Даааа... доживяхме петък, свърших почти всичко, предвидено за днес.
Тане, дано бързо се оправи мъжа ти и лекичко да преболедува това чудо!
Като гледам за срещата няма да сме много, така, че където кажете там ще се видим  Hug Heart Eyes
Габи, утре да не се изложите с Мимето - стискам палци!
Сутринта Яни надничаше, но не писа нищо!
Ланг, дано скоро спреш да се отчиташ по женски!  Hug

# 147
ЕЛИ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НАСКО!
ЦЯЛОТО НИ СЕМЕЙСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМЕ
МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,
МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!

# 148
  Правде,а ако ми остане свободно време,приемате ли майки на декемврийчета без декеврийчето?Няма начин да го взема тук само за 1-2 дни,но аз мога да дойда,много ми се иска да се запозная с останалите от групата.

# 149
  Изкукала работа,забравих най-вече да честитя на именниците и празнуващите покрай тях.Много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт