ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 977
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, нищо не казвате - ще празнуваме ли?

Веси, моля те пусни анкета в началото на темата, за да се организираме по-лесно.Моля, нека опциите да са например:

26 януари - клуб Двете феи
- ще дойда
- ще се постарая да дойда
- искам, ако не изникне нещо непредвидено ще дойда
- не ме бройте

И да си дадем срок до 20 януари, за да мога евентуално да резервирам
И как ще искате да има ли торта, или не. Да уточняваме ли меню за родителите. Т.е. някакви хапки, а безолкохолните и бирата Wink на място?

Въпросът е, че ако ще трябва да се ходи на място за резервецията, т.е. ако ми откажат по телефона, най-вероятно няма да успея да отида, т.к. съм на работа  ooooh!

Пускам отново линка на клуба http://www.dvetefei.com/  Peace

# 121
Рапорт-даден!
Рапорт-приет! Peace

Хайде гласувайте! Wink

Сори,но немога да променя до кога да гласувте... незнам защо... Embarassed

# 122
Рапорт-даден!
Рапорт-приет! Peace

Хайде гласувайте! Wink

Сори,но немога да променя до кога да гласувте... незнам защо... Embarassed

Много, много, много ти благодаря  newsm03 Hug

# 123
Правде само един въпрос , защо да не го направим в "Острова на съкровищата" , много е хубаво там наистина , на децата много ще им хареса
Иначе аз съм 3-та опция ще дойда стига да не изникне нещо непредвидено
ако решите за острова, аз имам телефони мога да звънкам и да резервирам

# 124
Аз съм "ЗА" Острова, всъщност съм за където и да е , само да се видим!  Hug
Но си спомням, че за коледния купон казаха, че е малко там и не могат да се съберат 20 възрастни, а и във Феите има отделна зала за пушачи. Мисълта ми е, че има родители пушачи и за тях да е добре, да не излизат навън на студа!
 cold

# 125
Правдееее, моля ви сменяйте датата, че се оказа, че на 26. и 27.01. съм в Пловдив на адвокатско събрание  Praynig  ooooh!
Този уикенд съм ергенка (без мъж и дете) и мисля да се отдам на пиене, пушене и тези три работи  Mr. Green, така че и тези дати отпадат  Whistling
Ако не решите да ме отсвирите, какво ще кажете за 02.02. или 03.02.?   love001 newsm51 txtloves newsm03 (представите си всички възможни мазнярски емотикони  Heart Eyes)
Марти, какво става с Ани? Как е оченцето?

# 126
Забравих да кажа, че нямам претенции за клуба... И двата ме кефят, и в двата има зали за пушачи  smile3546

# 127
Пачи, сърце не ми дава да те отсвиря Heart Eyes, но на 02.02. аз съм пас. За 03 съм навита, нека да се включат още хора. И аз няма претенции за клубовете!

# 128
  • София
Здравейте Hug.
Ели, честита годишнина! Да сте много, много влюбени дълги години.

Да ви разкажа на бързо за вчера. Отиваме при педиатърката и тя поглежда оченцето, което сълзи съвсем малко и казва " така като гледам най - много капки ще й изпишат". Отиваме при очната лекарка и тя като я видя и веднага ни даде талон за хоспитализация Confused и каза следващия месец да се запътим към "Токуда" с всички необходими документи. Сега кой да слушам  newsm78? Хубавото е, че процедурата ако ще се прави, ще е следващия месец и имаме време за още една консултация с друг лекар и събиране на информация, а до тогава ще й слагаме капки и физиологичен разтвор за промиване + масажи. Дано да има ефект и да не се стигне до сондаж Praynig.
А на всички вас много благодаря за подкрепата и съветите  bouquet. Страхотни сте и се радвам, че ви има newsm51.
За РД, ние ще дойдем, без значение къде и кога ще е Mr. Green.
Момичета, съжалявам, че по другите теми не се включвам, обаче много ми се спи, а и трябва да приготвям и Дани за сън.
Лека нощ на всички  bouquet.

# 129
Правде ние на Мирела на РД бяхме 26-27 възрастни и 20 деца и не ми се стори тясно незнам, а също така има и зала за пушачи. Инъче ен също по ме устройва 2-ри или 3-ти, защото на 26-ти имам изпит
айде лек ден ви пожелавам, отивам да се приготвям за работа

# 130
Супер, Майче, тогава Весенцето ще трябва да смени датата на анкетката и името на клуба, моля те Веси  Heart Eyes.

Поздрави от нас и чудесен ден!

До петък остана само още 1 ден  newsm44

# 131
Така добре ли е?
Ако има промени-казвайте,ще редактирам! Peace

# 132
Веси, ти си злато? Как е Иви?

# 133
Златни сте  Hug
Имате по едно от мен в клуба  Mr. Green
Тамън ще обсъдим новата система за кандидатстване за детски градини  Whistling
Днес си взех последните майчински - мисля с тях да спонсорирам ергенския ми уикенд  Mr. Green Уф, имам 6-то чувство, пак ще се оакат моите планове, ама да видим...

# 134
Хелоу!

Аз съм опция две или три, мисля, че след 2 години "ухажване" е допустимо да се запознаем и на живо. Уф това трябваше да бъде смешно, ама нещо съм толкова затрупана с работа, респективно мързелива и отлагаща, че и хуморът го няма.

А за повличането на крак - от кога се надявам да се получи и всеки месец като по часовник се отчитам по женски. Не става и не става, но опитите продължават до успехSimple Smile Не пречи и някой да плисне вода преди мен, че да върви всичко по вода...

Леки дни до уикендаSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт