ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 976
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Марти, дано всичко се оправи бързо. И аз съм чувала, че е често срещано явление при малки бебчета!  Peace Heart Eyes
Вики, браво, че се справяте с гърнето. Аз май наистина ще изчакам лятото, че сега не ми се рискува с мокро дупе да ходи.
Краси, дано оздравееш бързо! Hug Heart Eyes че те чака тичане по магазините  Hug
Днес е едва вторник, има много-много време до петък  ooooh!

Приятна седмица!   bouquet

# 106
Хай, дружина! Heart Eyes
И добре дошла на Хрисиbouquet
Почвам отзад напред, пък докъдето стигна...
Правде, нали знаеш, ако втори ден не ти се работи - значи е вторник  Mr. Green
Марти, не мога да си представя какво ти е, но те прегръщам виртуално! Hug
Кари, чужбинските намаления са наистина страхотни, то затова половинета форум сме полудели по ЛаРедут! Прегръдка и на теб! Hug
Ланг, докъде я докарахте с бебеправенето, айде чакаме да повлечеш крак!
Габи, успех на изпитите Peace! Много се радвам, че хомеопатията дава резултати, дано се размине операцията! Peace

Стени ме надуши, че си позволям волности... приключвам
Само да попитам - някой има ли представа какво става със Зори? Отдавна не е се е вясвала насам... newsm78
И да се оплача - при нас пак вали сняг, а предишният заради постоянните минусови Т така и не можа да се стопи... гадост!

# 107
Добре дошла при нас на мама  Хриси!  Hug
Честит Рожден ден на порасналата Габи!
Марти - искам да те успокоя,че и Лазар беше със стеснен слъзен канал и имаше вероятност да го бодат със сонди. По погрешка бях влязла в отделението и като видях бебчетата с игли в очичките изпитах ужас. Пиша ти го това,не за да те плаша , а да ти кажа че се мобилизирах и се справихме. Препоръчаха ми да масажирам оченцето от външния ъгъл по продължението на носа/май не го обясних много разбрано/. Капех му и капки Сулфацедамид. Дано да съм ти била полезна  с обяснението и да се разминете със сондите. Hug
Краси - напълно ти съчувствам,защото вече 3-4 дни съм болна и едвам се влача,а си представям на теб какво ти е с два броя пакостнички.

# 108
  • Добрич
Днес имаме годишнина от сватбата!  Wink
Пийте по едно за наше здраве:

# 109
Ели, честито!  bouquet Дълги години любов и разбирателство!

Марти, одеве забравих да ти напиша за слъзния канал. На моя приятелка детето беше така и го сондираха, когато беше на 3-4 месеца.... чак след това им казах, че по принцип се чакало до 6 месеца да отвори сам канала и тогава се предприемали процедури. До тогава само перфектна хигиена (миене с марличка или тампонче, което не пуска мъхчета, и преварена вода) и масажи. За последното е аз гарантирам, че действа, защото и Стени ми беше не със запушен, а с недостатъчно отворен слъзен канал на едното оченце и в крайна сметка така се отвори докрай.

# 110
Ели, честита годишнина! Още дълги години заедно в любов и разбирателство   bouquet

Цвети, бързо възстановяване  Hug
Елс, днес пращах смс на Зори. Цитирам: " Бях зле, сега се възстановявам, ще пиша скоро щом си оправя пс-то. И вие ми липсвате, целувам ви, поздрави!"
Правде, дано не усетиш как минават дните до петък   bouquet
Марти, дано се размине малката със сондажа  Praynig
Кари, оздравявай бързо и хуквай по магазините.

Виктор е на ясла. Голям рев сутрин, голямо нещо. Не иска да ходи и това е. Само като чуе за ясла и се крие. Мисля си, че нещо/някой го е уплашил там. Изпитва страх само като чуе за яслата. Според лелите там е нормално да плаче така, но за мен не е нормално. Вече не знам какво да си мисля. Или ме хваща параноята или нещо става. Той за сега нищо не казва.
Айде, аз сядам да зубкам докато не се е прибрал. Целувки на всички  Hug

# 111
Ели честита годишнина, и аз ви пожелавам още дълго да си празнувате на тази дата и много да се разбирате и обичате
Марти стискам палци с мъничката всичко да се оправи от само себеси и да не се налага да й правят сонди
Габи мерси за инфото за Зори, дано се оправи по бързо и да разкаже какво е преживяла, а на теб ще стискам палци за изпитите
и на другите болни мами Кари и Цвети бързо оздравяване
Правде и на мен така ми се тоооочи седмицата сякаш, че е година, дано не усетриш кога е дошъл петък
айде отивам да полегна аз малко, че бях нощна и не съм лягала

# 112
Привет и от още една, дето втори ден не й се работи Laughing

Ели, честита ви годишнина! Много любов, доверие и разбирателство!
  bouquet  bouquet  bouquet txtloves

Видях на живо творенията ти и съм възхитена!

Марти, не бързайте със сондажа, дано се включи Мимито да каже, но мисля, че Катя само с масажи се размина. Най-добре е някой да ти покаже как да правиш масажите и да пробвате първо с това. Иначе при нас Габи я сондираха 2 пъти, но тогава нямаше толкова информация и съжалявам, че съм подлагала детето си на упойка на няколко си месеца.

Габ, вземи поучи малко и за мен! Mr. Green

Краси, бързо оздравяване!

Hug на всички !

# 113
Еличка, Честита ви годишнина!!!
Много здраве, любов и дълги години разбирателство!
Ланг, хайде, действайте, че започнаха около мен да се раждат втори бебчета, само аз още набирам смелост  Mr. Green
Уффф, явно сме много чакащите петък!  ooooh!
  bouquet

# 114
Ели , Честит празник! Много здраве , романтика и положителни емоции.
Габи , споко . Еми реве всяка сутрин ,откакто през септември тръгна  на ясла. За сметка на това следобед раздава целувки.
Бързо оздравяване на всички грипозни.
Приятна вечер.

# 115
Хриси добре дошла радвам се че се засичаме и тук   bouquet
Ели честита ви годишнина ,пожелавам ти да празнувате до платинена сватба, и Ели моляте влизаи по често да пишеш, как е Борис
Марти аз напално те разбирам в каква ситуация си, аз съм болна , Мая вечер не спи, често се буди ....

# 116
Еленце,Честита Годишнина мила!
Пожелавам ви много щастие,късмет и любов
още сто години подред!

newsm51

# 117
  • София
Честита Годишнина, Ели!!!

Много обич и плодове от нея!

party006

Марти, какво каза очният лекар днес? Ама Ани е страхотен бонбон на снимката в подписа ти!!!

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 23:23 от mimiska

# 118
Къдрокос, честито и от мен   bouquet

# 119
  • Пловдив
Марти, дано да не се налага да правите сондаж!Стилиян го имаше този проблем и го оправихме с масажи на оченцето.Помоли докторката да ти покаже как се прави.Ани е много сладка на снимката!

Общи условия

Активация на акаунт