ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 970
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА ЯНИ!
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕТО,
МНОГО ДА ВИ РАДВА!
НЕКА ВИНАГИ ДА Е УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 91
Честит рожден ден на Габунката! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати! Честит празник, Яне   bouquet

Вики, поздравления за гърнето. Щом си хванала цаката, значи краят е близо  Hug
Мая, браво за изпитите   bouquet И аз вчера бях на изпит.
Пачи, много пораснала Магаринята и много хубаво си пее детето. Дано следващите снимки, които гледаме да не са от бала й  Laughing
Хриси, привет!
Аз имам още 2 изпита и продължавам да зубкам. Виктор утре ще ходи на ясла. Дано във вторник да не е болен вече  Praynig

# 92
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Габи! Яни, да ви е жива и здрава и много да ви радва и да се гоордеете с нея! Весел празник!  Hug

# 93
Честито на малката Габи! Янич, да ти много щастлива и здрава!   bouquet

# 94
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!!! ЯНИ, ДА ТИ Е ЗДРАВА И С ГОЛЯМ КЪСМЕТ!!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!  newsm59  bigdance2  party023

# 95
Яни, да ти е жива и здрава рожденичката!!!
Много радост да ви носи!

bdbaloni  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18  party023

# 96
  • София
Яни, да ви е жива и здрава голямата Габи!

На 6 ли става? Това е една от любимите ми възрасти! Дано и при теб е така!

# 97
 bdbaloni  bigdance2  uraЧестит рожден ден на малката Габи на Яни!Нека да бъде здраво,красиво,умно,щастливо и обичано дете!Весело изкарване на празника и много щастие за цялото семейство!

# 98
  • Пловдив
Янич , да ти е жива и здрава рожденничката!Много щастие на цялото ви семейство!  bouquet

# 99
Здравейте,как мина при вас днешният ден?
Аз днес съм много доволна от децата,въобще не са ме ядосвали,даже успях да поспя следобяд с тях,че бях адски изморена.
Снощи имахме гости и откарахме до 2:30ч.и аз за първи път от 2 години насам си позволих да изпия 50гр.уиски и ми се замота главата.Но си изкарахме добре-хапнахме,пиинахме и добре се посмяхме на децата.
Снощи и племенницата беше в нас и така хубаво играха с Ради,че чак неможах да повярвам.Само накрая се здърпаха за една кола телефон и я счупиха естествено,а племенницата най-спокойно се обърна и ми каза-Лельо стана само на тахелончета(била станала само на телефончета)така се смях от сърце,че чак сълзите ми потекоха.
Днес обаче вкъщи всичко беше спокойно.
Лека нощ на всички!
Извинете ме копирах постаси от един друг форум,защото ме домързя пак да пиша същото.

# 100
Благодаря ви, момичета за прекрасните пожелания за порасналата ми госпожица.
  bouquet  bouquet  bouquet Прегръщам ви всички силно изчервена  Embarassed, защото съм станала супер несериозна по отношение на писането. Както ви е информирала Пачи компютърът ми е на смъртен одър, не могат да му открият болестта newsm78, но най-лошото е, че заминаха към 200 снимки от празниците Sad Иначе се опитвам да ви следя от работа колкото мога.
Мимис, на 6 стана госпожицата, още не мога да кажа дали ще ми е любима възраст  Mr. Green Днес тържествено съобщи, че вече щяла да слуша, защото била на 6 години. Празникът изкарахме страхотно, надявам се и за гостите да е било така. Жоро спеше и пееше Хепи Бъртдей, смяла съм се от сърце.
Спирам засега, че това го пиша от 9.30, надявам се следобед да е малко по-спокойно.

# 101
Яни, да ти е жива и здрава госпожицата и много да те радва.
Добре дошла на новата мама Hug

Желая Ви ползотворна седмица и повече положително настроение.   love001

# 102
Привет!
Ми, аз само на кратко, то друго и не се очаква отем, де - та честито на всички, имали и имащи поводи за празнуване и бадете щастливи!

Правде, ти ме разконспирира, с едно око следя какви ги вършите и чакам дата за среща, в която мисля да се включа Simple Smile))

Поздрави!

# 103
Здравейте
Мойте деца са с един режим, по едно и също време ядът, акат, и ядът  ooooh!, луда ме правят. а мен ме хвана грип, лежи ми се а немога да седна дори с мойте палавници. Тук започнаха разпродажбите, има страхотни неща а като се сетя в БГ какви пари давах за какви парцали.

# 104
  • София
Здравейте Hug.
Майче, ами ние бяхме. Ходихме до Билата за памперси на бебка. Честито за изпита ти  bouquet.
Тане, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша.
Яни, да ти е жива и здрава Габи и да има много весело и щастливо детство newsm59.
Вики, браво за гърнето. Скоро и ти ще се похвалиш с махнат памперс.
Хриси, и аз съм много щастлива, когато двамата заспят по едно и също време и аз имам възможност да си по отпочина, но това за 5 месеца се е случвало най - много 5 пъти Tired. Чакам с нетърпение да им се уеднаквят режимите, че сега единия тъкмо спре да плаче за нещо, започва другия и така по цял ден ooooh!.
Краси, дано скоро да оздравееш, че много лошо нещо е грипа, а и трябва да се грижиш за бебките.
Ох, вече 4 - а нощ спя по 3- 4 часа  Tired. Аничка се буди по мин. 2 пъти на нощ, а през останалото време пък Дани плаче, кътници ли са, нещо друго ли е идея си нямам newsm78 . На всичкото отгоре Ники от два дни е болен, а си сложи ваксина против грип  Whistling и сега всичко аз правя сама, че те мъжете като кихнат два пъти и вече на легло са легнали  ooooh!. Утре ще пътува за Германия (ако излети самолета) и 10 дни майка ми ще ми помага и съм много щастлива, че тя ще е тук, защото поне малко ще си по отпочина  Grinning.
Аз съм доста притеснена. Днес ще водим бебка на очен лекар, защото има запушен слъзен канал и има вероятност, макар и малка да й правят сондаж Sad. Казаха ми, че е често срещано явление при малките бебета и не боляло, защото се правел с упойка, но на мен не ми се иска толкова малка да е упояват. Стискайте й палци да се размине със сондажа  Praynig.
Хайде чао и приятен ден  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт