ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 965
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Добре Дошли на Хриси и Ради!
Пачи, много снимки бяха...но ги разгледах  Mr. Green Магаринята много е пораснала! Но виждам, че още има превръзка на едната ръчичка. Как върви възстановяването! И сега оздравя ли вече?
Ох, това, че ще ни е по-лесно след 15 години и на мен не ми се вярва, а след описанието на Мимис, направо ме втресе... ooooh! Но какво да се прави, така е било с нашите родители, така ще е и с нас!
За китайските играчки, именно тези, за които говориш, Марти, и аз не ги харесва, и съм доста крайна. За щастие са попадали 2-3 вкъщи, и винаги съм ги изхвърляла. Първо пластмасата не е добра, ако се отчупи парче, има опастност от сериозно нараняване. За разлика от гореспоменатите Фишер Прайс. Имаме играчки, които 2 години са тормозени вече, но не се е надраскала дори пластмасата... Какво да говорим повече....Но тези от магазин за левче, са ужас!

Пачи, как добре си пее детето, само ти не го оценяваш. Това е и на Калина любимата песен. Снощи я е пяла с неяното пиано около 20 пъти  Mr. Green След това и "патенце, жълтоклюно патенце...: от нея текста е по-оскъден, дори и от "Мила, моя мамо". НО като имам повечко време ще я снимам и пусна.  Mr. Green

За приказките - още от "нашите" приказки не съм и чела. Но пък и накупих доста книжки от новите приказки - имаше тема в нашите деца, именно за детските книжки, които са променени. и Червената Шапчица, например е спасено от птиче. Няма вълк, който яде хора, и му е разпорен корема. Crazy Аз нямам нищо против, че са преправено, т.е. имах, допреди да имам дете. Сега напълно разбирам, защо Братя Грим не са подходящи за малки деца....
Купих и страхотни книги на издателство Фют - "Бабо, разкажи ми приказка" http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3924&osCsi … a9bc5947914e1ea09 и http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3923, или например една, която беше по-луксозно издание. Приказките са сравнително нови, явно. Няма такива, които да са ми познати, но са страхотни. Няма насилие, няма кървави сцени. А илюстрациите са на Тони Улф.
Хайде, стига съм ви занимавала с моите размисли!
Приятен петък   bouquet

# 76
Ланг, недей само да надничаш!  Hug Heart Eyes

Ето тук има повечето от книжките, които купувам, и съм много доволна  Peace http://shop.danet.bg/index.php?cPath=58_65

# 77
Здравейте,благодаря Ви за топлото посрещане!Надявам се,скоро да имам време да прочета всичките ви темички,за да Ви опозная по-добре,защото сега времето ми е малко кът с двете деца Ради непрекъснато обикаля из цялата къща и се чуди каква беля да сътвори,а малкото ми момченце Иво вече започва да разбира и си търси компания,непрекъснато трябва да му говоря.
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205719

# 78
  • София
Хе, хе, още една мама с две бебета Party. Увеличава ни се отбора smile3508.
Хриси,добре дошла Hug. Малчовците са ти много сладки. Да са ти живи и здрави.

# 79
Привет на Хриси!   bouquet
Мимис, ти уби цялата ми житейска философия  Mr. Green Това, че след 15 години ще приключи цялата драма беше единственото, което ме мотивираше за още деца  Mr. Green
Поздрави на всички от Янич, чийто компютър е на смъртен одър  Hug

# 80
След като няма И.Д. Тането редактирам,да не товаря темата с картички! Peace

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 16:30 от vesenceto_85

# 81
  • Добрич
Веси, днес имен ден имат Татяните, а нашето Тане е Стоянка, ама и от мен да е жива и здрава!  Wink

# 82
Нали и казваме "Тане"...абе Стоянка,Татяна....да е жива и здрава! Hug

# 83
  • Добрич
Веси, хайде сега си приготви една кърпа, сапунче и олио и отивайте с Тането в църквата да я прекръстиш.  Joy Joy Hug Hug

# 84
Веси, хайде сега си приготви една кърпа, сапунче и олио и отивайте с Тането в църквата да я прекръстиш.  Joy Joy Hug Hug
Joy Joy Joy Peace

# 85
Тъкмо това щях да пиша, но Еличка ме е изпреварила!  Peace
Веси, ако е възможно слагай по-малки картинки, че вече модератор беше молил за това в предишни теми  Peace

# 86
здравейте
сега се прибирам от изпит, успешно взет с 5  bowuu , остават ми още 4 изпита и край само трябва да се дипломирам
мартииии видях ви с дани преди малко в квартала, беше си купила памперси налии  Laughing само че нямаше как да ти се обадя щото бързахме да вземем малката от баба, че заспиваше вече, трябва да се разберем и да се видим
спирам да пиша , че нещо ме мързи и ми се пие кафе
айде по късно може пак да се включа

# 87
  • Пловдив
ПРивет!Благодаря на кръсничката Веси за поздпавите!Аз все пак имам повод да почерпя.Днес мъжът ми има рожден ден!  party023 cheers

# 88
тане честит ви празник,много здраве за мъжа ти   bouquet

Да се похваля че на Елла и намерих цаката  за гърнето ,от 2 дена пишка там  не по желание все още а когато аз я помоля де....но все пак пишка и трика е че и давам лепенка след това...за нея  щастие голямо Mr. Green,тя е на вълна балони и лепенки от месец насам Wink

# 89
  • София
Мимис, ти уби цялата ми житейска философия Mr. Green Това, че след 15 години ще приключи цялата драма беше единственото, което ме мотивираше за още деца  Mr. Green

smile3532
Ама много ти е правилна философията! newsm10 Именно защото ще ти липсва драмата ще си мотивирана за още деца!  smile3521 Така че аз я допълвам, а не я убивам! smile3502

Тане, да ти е жив & здрав любимият! Много да те слуша и радва!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт