ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца радват нашите сърца!

• 16 971
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Започнах голямото качване на снимки - до следващата нова година ще приключа  Mr. Green
Ето 2 клипчета с песните на Маги. Моля, майките с говорящи деца да не гледат - това е само за изостанали, спортисти и хора на изкуството, които няма да завършат средно образование  Mr. Green
Маги пее с акомпанимент
Маги пее акапела
Правде, тази котка е точно като моята Михла  Mr. Green Михаела и Саманта

# 61
Ето и от нас малко снимки!
И едно клипче!

# 62
здравейте
влизам само да ви поздравя и да се разпиша та да не ме забравите.от баницата ми се падна бебе, и маика ми в Добрич ни е теглила късмети и там се е паднало бебе.Последно време много плачат мойте госпожици и не насмаг с домакинската работа затова и не успявам да влизам да пиша. Отивам да гледам снимки и клипчета ,лека вечер

# 63
Оххх пачи ...ама сте сладкииииии,ще я схрускам там на пияното-и ние сме от вашия отбор ,не бой се и ние докарваме само мелодията  Laughing

Весе...много е сладък Ивко,и колко сладко говори на телефона Heart Eyes

Мерсим за коментарите по снимките,стараем се  Mr. Green....ама имам да учааааааа ooooh!

Абе девойки ,нямаме бременна мама  тука...айде стегнете се,тази година трябва да имаме поне 3 бременни...амахааа.Зечи и тебе включвам в това число....дали не ти иде да ме  #2gunfire................. Laughing

# 64
  • София
Здравейте Hug.
Снимки после ще гледам, че Аничка е надрискана и мрънка.
За общия РД, аз съм навита и за датата и за мястото Peace.
За банята, Дани и той пищи като му мием коста, но пък ако нея я пропуснем, тогава може и 2 часа да откараме.
За обличането, въобще не му прави впечатление с каво е облечен ooooh!.
Ели, Мимиска, аз ви благодаря за съветите относно памперса  bouquet.
Леле, Тане, дано по бързо да му мине варицелата на Стилянчо Praynig,(но и така е голям сладур)
Пачи, дано по - скоро оздравее сладураната Praynig.
Габи, много се радвам, че Вики е здрав Grinning.

здравейте
влизам само да ви поздравя и да се разпиша та да не ме забравите.от баницата ми се падна бебе, и маика ми в Добрич ни е теглила късмети и там се е паднало бебе.Последно време много плачат мойте госпожици и не насмаг с домакинската работа затова и не успявам да влизам да пиша. Отивам да гледам снимки и клипчета ,лека вечер
Краси, това все едно аз съм го писала.
Като сменя памперса на бебка и като я накърмя, ще вляза пак.
Ники й сменя памперса и аз успях да разгледам снимките. Много са хубави.
Правде, искрено ви завидях на снежната ваканция. Страхото е било Peace.
Пачи, Маги направо ме шашна с муз. си умения.
Веси, Ивко е страхотен бузан. Да го нацелуваш по пухкавите бузки от мен Heart Eyes.
Хайде сега вече отивам да кърмя госпожицата, че Ники не може да ме отмени Mr. Green.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 14:43 от Марти

# 65
  • София
Хей, Пачи, грабна ме музикалната уредба на Маги! Нали ще може да ми кажеш откъде, колко и как, моля?  Praynig Може на лични, че вече ще ям бой  Flushed И много добре си пее детето, ти какво искаш на тази крехка  (или както казва една моя приятелка "неприлично млада") възраст? yes

Относно изразяването на желания за обличане, Надето е като Калина (btw, много хубави снимки!!!  newsm10 ) - дори за чорапите и чорапогащите съм като в луксозен магазин: "тези? а тези? а може би тези?"  ooooh!

За къпането - ние още сме си в корито / вана, както дойде. С косата проблем нямаме, но съм чувала за такъв при други, по-големички общо взето. Доколкото разбрах, проблемът идва от стичащия по лицето и най-вече през очите шампоан. В детските магазини съм виждала специални шапки, създадени явно изключително по този повод, защото освен че пазят косата от намокряне, имат и козирка, която да пази очите!  smile3521

За общия рожден ден съм пас, не мога нищо да кажа отсега.  smile3506 Но може и да 'цъфнем' на място.  dance

Габи, много се радвам!  smile3501 на теб, на Виктор и не на последно място на хомеопатката.  newsm74

Болните да оздравяват!  fingerscrossed

Хубав ден на всички!!!

newsm51

# 66
Мимис, ще питам нашите (това е тяхното отмъщение за това, че преди 2 години продадох пианото, което 20 години стоеше у нас като поставка за телефон  Mr. Green)
Весенце, Ивко е направо като 3-4 годишен  Peace
Вики, с тези постинги от Марти и Карчита едва ли някой ще се излъже за още деца  Joy
Марти, Кари, мислете положително - още 15 години и тази агония ще свърши  hahaha

Аз продължавам да качвам снимки (егати досадната работа), по-късно ще пусна линкове и ще ви магаризирам  Mr. Green

# 67
  • Бг-мама
Хе, хе Зечката не ще повече деца за сега  Naughty
Почти съм изкукуригала така че мерси  Crazy
 Пачо , Маги много талантлива , що обиждаш така детето  LaughingИ вие си нямате никъкви играчки , горкото дете само една парцалена кукла си има и седнало и си играе с нея  Whistling
Всички деца дето видях са четворно по големи от Валентин затова няма да показвам снимки ooooh!
Гошо пак е настинал и се почва сега пак мизерията  Close
Габ, радвам се че се оправя Виктор  Hug
Мимито се губи , вземи се разпиши ма женооооооооооооо!
За банята нищо не знам ще питам Ванката , защото аз откакто съм нощна кукувица не съм се занимавала с тази дейност Embarassed

# 68
  • София
Хайде, аз пак да попиша Mr. Green.
Искам да споделя с вас нещо.
Сега покрай многото празници през декември на Дани му подариха всевъзможни играчки и една от играчките беше боен робот Close. Като го видях, зле ми стана, но нищо не казах за да не обидя гостите. Дани си игра с него и като заспа аз го изхвърлих.
Аз съм много против всякакви играчки свързани с насилие (саби, пушки, пистолети, войници и т.н.) и изрично съм казала на по близките ни приятели и роднини, че не искам такива играчки в дома ни.
Вие какво мислите по въпроса?
И друго което искам да ви питам дразнят ли ви грозните/евтини китайски играчки?
Наблягам на грозни/евтини, защото има много хубави, на известни фирми (Fisher Price, например), които също са правени там.

# 69
Пачи,на мен Ивко все още ми изглежда като бебе.
Понеже съм постоянно с него и не виждам разликата,но вчера ходихме в майкини,и баба ми (не беше го виждала от 1 седмица) каза,че много бил пораснал за това време.

# 70
Ееее, Марти, не се втелясвай толкова - нали като отиде на ясла/градина ще има и саби, и войници, и всякакви бойни съоръжения. Според мен по-важното е да знае, че не трябва да посяга на други деца  newsm78 Хм, виж са как ме караш да се напрягам и да размишлявам Mr. Green

Айде, приключих с качването на снимките - ако имате свободни 1-2 седмици може да проследите магарешкото развитие на www.pachikrak.multiply.com. Има и звук, и картина  Mr. Green
Тематично: РД Маги, Нова година, Дядо Коледа в яслата, Дядо Коледа в "Островът на съкровищата" и т.н.

# 71
Здравейте на всички!
Надявам се да ме приемете във вашата темичка-аз имам момченце на 2годинки и се казва Ради,роден е на 23 декември 2005год.
От доста време посещавам останалите форуми,но едва наскоро разбрах,че има и отчетни!

# 72
Добре дошла Хриси и юнак Ради!  bouquet
Предполагам ще ти хареса тук Hug

# 73
Пачи...нагледах се на снимки!
Много е пораснала Магариня! Hug
Хайде и другите мами-давайте снимки! Peace

Къде се загубиха Зори,Мимито,Жани,Еличка.... newsm78
Май само няколко останахме да пишем... Sad

Добре дошла на Хриси и нейните дечица!
Дано ти е хубаво и  забавно при нас,нищо,че отбора намаля!  bouquet

# 74
  • София
 welcome на Хриси и Ради!

Марти, напълно споделям негативното ти отношение към играчките, свързани с насилие!  newsm10 Аз отивам обаче по-далече от неприемане на подобни игри / играчки. Аз дори нямам сърце да й прочета "Червената шапчица" едно към едно.  smile3506 Може да е смешно, може да е наивно, но според мен живеем вече във време, когато за всички има място под слънцето и тази жестокост и злоба, чрез която са оцелявали прадедите ни, не е необходима. Или най-малкото не е необходима от ранна възраст.  Stop Ако се замисли чоек, ми то нито една от класическите приказки не става за деца... "Хензел и Гретел" ли, "Снежанка" ли? Все пак не е случайно това, че една нова и съвременна приказка (визирам Хари Потър) завладя света и насочи (отново) децата към книгите. Да, и там има 'лоши', ама са някак си другояче лоши...

Има теория, според която в психичен план сблъскването / запознаването на децата с лошото се приравнява по значение с опознаването на физическия свят чрез падане, ставане, удари и болка. Аз дълбоко не съм съгласна.  no

baloni

Марти, Кари, мислете положително - още 15 години и тази агония ще свърши  hahaha

Пачи, само не ми казвай, че си вярваш!  hahaha След 15 години ще даваш мило и драго да си в сегашната ситуация - Маги да е на прекрасните 2 годинки и да обясняваш ползата от гърнето, вместо да мислиш за едно или за всичко накуп от следното: доколко е сериозен и мил гаджето й, колко водки е изпила, дали алкохолът не е бил менте, дали изобщо ходи на училище... Млъквам.  smile3505

Лека!
 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт