Разделно хранене - част 19

• 10 321
  • 326
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на вcички Hug
Вемби ,Ками и Лени са ти обяснили всичко, просто няма какво да добавя.
В началото може да те заболи корем или да почувстваш някакъв дискомфорт подуване и тнт... не се притеснявай, това ще отмине.
Разнообразието от разрешени комбинации е голямо, сама ще се убедиш.
Ако понякога ти се прияде нещо забранено, хапни си ,без да прекаляваш и после пак мини на РХ.
Ето ти линк към рецептите  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168884.0
 Ками ,разгледах режима на Дюкан, поразпитах тук- там ,някои са доволни други- не, но така е с всичко.
Който обича месо е за такъв режимна, мен ми идва в повече  ,затова си спретнах разделен Дюкан  Laughing .
Лени, това ,което си писала за мен и Мина направо ми стопли душата Heart Eyes.
Същото мога да кажа и аз .
Вчера беше рибен ден- скумрия на скара, с много лимон.
Днес ще посетя готварския .
На всички желая страхотен ден  Hug.Сладунче, Мише, Мади ,Юзерче ,Петя ,Реге Мартеа , Деси..... Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 09:38 от aleks

# 196
Милички мои,
Ха добро утро Party Party Party
Добре дошла, мила Вемби, дано ти хареса в нашата темичка, мацките са невероятно стимулиращи, но най-вече много човечни и приятелски настроени Hug
Та сега, давам аз отчет за вчерашната си обилна вечеря, хич не обичам яйца Sick, но вчера един безмазнинен омлет от сирене и едно яйце ометох Mr. Green и разни мезенца хихи, ама хич не съжалявам, защото от толкова тичане имам нужда от енергия  Peace
Милички, явно ще присъствам като преводач на интервюта с доста високопоставени политически личности и ми е малко спек, немски и английски работен език Whistling Обаче ще се справя, мога! Mr. Green
За жилището, милички, нещата си идват на мястото Wink ще стане бавно, но пък славно, дай Боже baby_neutral Важно е да стигна до предварителния договор, за да имам основание за претенция върху първоначално заявената сума от продавача #Crazy Леле, много сложно го изказах хихи Crazy
Лени, вече се свързах с Ники Peace Как е със спорта, миличка newsm78 Аз пак съм на йога утре Mr. GreenНещо обаче не чувам отзиви за разделната срещичка newsm78 Остава ли за февруари или Crossing Arms
Алексче, аз...ми думите на Лени отговарят напълно и на моите чувства, но по същия начин чувствам и МАди, МИшето, Петенцето и другите момичета-кокичета Hug Просто топлината и чувствителността ви се усеща дори само в писанията...Обичам ви всички, и знам, че наистина Господ ме среща с хубави хора като вас, за да имам сили да продължавам напред Hug Heart Eyes Леле, много се разчувствах...
Много усмивки, сладунки мои, и слънце в душата  Hug Hug Hug

# 197
Лени, благодаря за милите думи!  Hug

Ками, аз едно време отслабвах с Дюкан. Резултатите идваха много бързо и се чувствах добре. Отслабнах доста. Обаче аз зациклих - започнах да задържам и да се подувам. Като се разрових за повече инфо, се оказа, че високобелтъчните режими на хранене водят понякога, подчертавам понякога до тези кофти резултати, тъй като натоварват бъбреците. Но пък отслабвах. И предполагам, че с разнообразие от време на време, режимът може да се прилага спокойно.

Уффф, иска ми се да отслабвам бързо или поне по малко, ама всеки ден.  Grinning

# 198
Здравейте, момичета! Hug
Много ми стана приятно като чета, че ме споменавате. Благодаря ви!
Наистина, тук се чувствам най-добре и уютно от всички теми, в които си позволявам да пиша. В Дюканската тема гледам само да се консултирам, защото никого не познавам и някак се чувствам чужда, не че нещо лошо искам да кажа за момичетата там, разбира се.
Нека да разясня нещо за новия си режим, защото виждам, че се коментира, а и знам че Юзерчето се интересува. Не ме е разочаровал. Напротив. Това, че при мен няма резултат, е друга тема. Знаете си ме  Rolling Eyes. Както вчера ми е писала Миранди-ние с нея сме уникален случай в свалянето на кг. Днес ми е седми ден и представете си нито грам надолу  #Crazy  Mr. Green Всъщност вече ме избива на смях  Crazy. Както и да е. Доволна съм, защото най-после се храня. Наистина не изпитвам никакъв глад и вече хапвам по 4 пъти на ден, което е огромен напредък за мен. Нищо не съм свалила, но пък и нищо не качвам, което е също някакъв успех, защото след глад + плодове всичко ми се лепеше даже и зелената салата. Продължавам напред. Аз бърза работа нямам. Вече не. Знам, изкушаващо е да се върна към старите си навици и да сваля петте излишни кг за 7 дни на плодове  с надеждата, че на осмия няма да опъна някои сандвич  Embarassed и да видя сметката на ефекта. Но край. Спирам. Няма смисъл да се заблуждавам, че плодовете ще ме доведат до мечтаната фигура  Naughty. До края на януари твърдо продължавам с Дюкан. Ако все още няма ефект ще комбинирам Дюкан с РХ. Така че, Юзерче, давай смело! Сигурна съм, че при теб ще има резултат. Ако не с друго, то поне Дюкан ми помогна да заменя сиренето/кашкавала, без които мислех, че не мога с обезмаслена извара, която ако е купена от Пикадили е направо разкошна. И това, че салатите се ядат без мазнина е чудесно и е съвсем по РХ, защото спокойно така можеш да комбинираш салатата с месо или сирене например. Винаги мога да спазвам РХ като използвам нещата, научени в другия режим. Само тези овесени трици, които се ядат всеки ден май нещо не ми връзват. Според вас каква храна са според РХ?
Много дълъг стана пак поста, но само нещо да попитам. Наистина този път се интересувам от срещата, която планувате. Само на разделната групичка ли ще е или общофорумска? Ще ми се да присъствам. Първо мисля, че сте страхотни и сте ми по-близки даже от някои дългогодишни приятелки и второ смятам, че имам нужда от едно пътуване + купон. Моля, дръжте ме в течение. А сега ви целувам и бягам до тоалетната, че с този режим без да се насилвам изпивам над 3-4 л. вода  Crazy.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:21 от ReGe

# 199
Регенце, чета и ти се радвам мноооого  Hug Hug Hug Само така, мила Peace Пък и мисля, че наистина ще има резултат Дюкяна, само търпение, добре си го решила това с до края на месеца Hug А иначе за разделната среща Thinking Аз предложих началото на февруари, малко да се пооправи времето и ще запазим някъде място, разбира се, че ще дойдеш Hug Оф, аз си хапнах малко шоко, че имах нужда Mr. Green, айде на водата ся  Joy

# 200
Здравейте , момичета!
Първо искам да ви почерпя  - днес имам имен ден.
Честито на всички именници!Много здраве на тях и техните семейства!
Добре дошли на новите момичета!РХ е режима с който свалих повече от 10 кг.Звучи невероятно,но е факт.Успех ви желая!
Реге - благодаря ти мила за куража ,който ми вдъхна!Дано тази година не се налага да се крия на почти безлюдния плаж в Сарафово.От понеделник съм на Дюкан и в зависимост от темпа на сваляне /ако въобще има такъв/ ще реша кога да се върна отново към РХ.
Лек и успешен петъчен ден на всички! 

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:42 от USER 1

# 201
Оле хехе, най-сетне да си имаме и ние един именник Mr. Green
Юзърче, да си ни жива и здрава, и мнооого доволна таз година, от фигура, мъж, деца, работа, приятели  Joy Joy Joy Брей, че степенуване му ударих хихи hahaha
Най-важното да се усмихваш от сърце, мила, да имаш много поводи за празнуване и радост Hug Наздраве Drunk

# 202
Дано тази година не се налага да се крия на почти безлюдния плаж в Сарафово.
В никакъв случай, направо идвам, дърпам те за ушите и те закарвам на Бургаския  smile3521. Макар че аз лично почти всеки уикенд съм на плаж в Сарафово. От квартала, в който живея до Сарафово е толкова, колкото да слезеш до центъра.
Честит имен ден!   bouquet Да ти е живо и здраво не само името, но и тялото   Wink
Сладунче, надявам се да не се спрете на 2 февруари, че тогава ще съм на фирмен банкет във Варна  Praynig

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:07 от ReGe

# 203
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ  bouquet
Аз имам проблем с получаването на инфо от форума, т.е. нищо не получавам. Не знам защо?
Юзърче, радвам се да те видя!
Реге, теб също Grinning
Нещо ме мързи да пиша днес, затова
Sladune,  ReGe, DessiJ,aleks,USER 1, Ками,Петя , Мартеа ,vembi,  Lennyh....  love001 Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 12:27 от mi6eto_f

# 204
Юзерче, как се казваш всъщност, Атанаска или ...?
 Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!
 Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

# 205
Юзерче, как се казваш всъщност, Атанаска или ...?
Точно така,казвам се Атанаска  Peace.

# 206
Здравейте на всички и от мен! Hug

Юзерче, честит имен ден да си жива и здрава и много обичана. Ти за колко време свали тези 10 кг?
Виждам, че повечето момичета се заглеждат по Дюкан, аз незнам дали споделих миналата седмица от понеделник до понеделник с мъжа ми бяхме на месо, риба и салата (овкусена както трябва) + млечни и всяка вечер си пиехме аперитив и резултата и при двамата за една седмица беше -2 кг. Сега и мъжа ми се е навил на РХ, така че се присъединява към мен, не мога да кажа че сме безупречни без никакви прегрешения но все пак спазваме основните принципи на РХ и не мисля, че и резултатите ще закъснеят пък и до лятото време колкот щеш.
Алекс извинявай че пак те питам но когато си правила пречистването с житото намалят ли кг и още нещо аз понеже ако не ми е сладко не мога да го ям гледах, че е позволено с мед, а има ли някаква определена доза мед или не?
Петя, къде сте оздравяхте ли?
Реге, неминуемо ще има резултат при Дюкан явно при теб нещата ще станат просто по-бавно "бавно но славно".
Прегръщам силно всички ви и ви желая лек и успешен ден.

# 207
Карелия ,по време на житния режим се сваля доста, но това е строго индивидуално.
При мен- по половин килограм на ден.
Имай предвид обаче, че след това много бързо ще ги качиш ,ако не се съобразяваш с храната.
На организма му трябва 3 месеца поне, за да свикне с новите килограми и да успокои стремежите да навакска загубеното.
Kоличеството на меда е три суп. лжици на ден.
Дано си намериш чист мед .
Може да си го правиш като ашуре.
А месо ,риба и салата ми звучи повече разделно, отколкото Дюкански Laughing
Нали в първата фаза не се разрешава зеленчук..

# 208
Юзерче, честит имен ден!!!
Много здраве и късмет ти пожелавам и дано името ти те надживее!!!

Здравейте милички,
най-после е петък!
При това слънчев, усмихнат и празничен  Hug Hug Hug
Завърнаха се някои блудни скици в наште оредели редици  Laughing Laughing Laughing
Реге Hug Hug Hug Юзерче Hug Hug Hug
Регенце щом не сваляш мила, защо не го зарежеш този режим, явно не е за теб.
DessiJ е изразила много точно това, което исках да кажа за Дюкян, аз направих бледен опит миналата година да го спазвам, но не издържах на толкова месища и яйца. Просто не мога без зеленчук и плод. Успех обаче на всички заели се с режима и дано имате желания ефект Peace.
Мише защо така не получаваш инфо? Минавай по-често!
Сладунчо - за работата ще се справиш, не се притеснявай всички сме с теб  духом най-вече. Иначе за жилището също вече съм спокойна, че ще си в сигурни ръце  Hug
Карелия при пречистването с житото, неминуемо се свалят килограми, но много трябва да внимаваш след това, защото бързо се връщат после. Правила съм режима няколко пъти и съм доволна от резултата, в смисъл на пречистване, но никога не съм разчитала на него като на диета. Не знам тази година може и да пропусна пролетното пречистване, защото нещо го закърших здравословно  Sad
Ками - страхотна си - казвам ти вземи направи една книга с разделни рецепти  Hug ще я издадем Hug Hug Hug какъв разбор си и направила на Вемби на рецептите - шапка ти свалям Heart Eyes
Алексче  Hug Hug Hug думите ми за вас двете със скитнята Мина според мен дори са бледнички и трудно изразяват това, което наистина мисля и чувствам  Hug Hug Hug
Дори просто да знаеш, че има такива хора е страхотно! А когато все пак успяваш от време на време да общуваш с тях е просто супер Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Wink Wink Party Party Party
Админ и секретарка

секретарка: Цифричките на клавиатурата ми не работят!
админ: Натиснете NumLock.
секретарка: Натиснах, не помага!
админ: Чай? Кафе?
секретарка: Не може ли направо да се е*еме?
админ: НА КЛАВИАТУРАТА КАКВО РАЗЛЯ ПИТАМ!!!

Хубав ден милички!!!

# 209
Карелия, аз отслабнах много от житото преди Коледса - по близо 1 кг на ден, но както ти е казала Алекс, бързичко се връщат. Би трябвало да се захраниш правилно, не знам точно как, защото аз съм "специалист"   Embarassed по захранванията - на мен ми дай да гладувам, пък после ела ме виж как за един ден унищожавам резултата постигната за седмица  Sick.
Алекс, риба + салата е по Дюкански стига салатата да не е с олио/зехтин. Първата фаза без зеленчуци е само няколко дни-3-5-максимум 10 дни, колкото си прецениш.

Общи условия

Активация на акаунт