Разделно хранене - част 19

• 10 308
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
Sladune аз трябва да взема да ви изчета най-накрая първата страница, та да се ориентирам на някъде, но пусто все не ми остава време  Rolling Eyes

petq  Hug Hug Hug - не се притеснявай миличка - всички сме минали през тази дупка - по принцип докато не стане маничката на около годинка ще е така - при нас беше същото - от както родих не бях излизала - сега от нова година насам се отпуснахме та излизаме и то само събота, защото тогава малкия го водиме при свекито. още малко постискай миличка   bouquet  bouquet  bouquet

aleks миличка дано да се оправиш бързо  Praynig - то тази зима беше ужасна - 100 пъти се разболях и аз и малкия  ooooh! - сега се зобиме със имуностимулатори, та дано идващия греп да не ни тръшне пак

аз пък съм с възпален синузит от 2 дена и вече не се издържа - егати и главоболието, егати и чудото  newsm45

а само да кажа - одеве ядох картофена салата + домати, краставици, лук, печени чушки, зеле и моркови - много ли неща съм объркала   newsm78

# 226
 Hug Hug Hug Hug Hug
...Маденце, всичко наред ли е при теб Thinking ...
Не, но ще мине... а ти внимавай как падаш, ей Heart Eyes
Вемби, добре дошла при нас Hug И да объркаш нещо в комбинациите, не е фатално. Не бързай, свиквай постепенно с рх. Отначало е малко объркващо, но после става лесно / на мен ми отне около месец да свикна/ Peace За синузита имам една лесна и изпитана бабешка рецепта, ако искаш, ще ти я пусна на лс.
Алексче, май някакъв гаден вирус те е докопал, оздравявай бързо Heart Eyes
Петенце, за излизането, след месец два, ще си наваксаш. Не се давай на мрачното настроение Hug
На всички много  Hug Hug Hug от мен

# 227
Здравейте милички - какви са тия болежки тука  Hug Hug Hug Hug
почвам ви наред
Вемби за синузита - затопляш добре \ но внимаваш да не е прекалено морска сол, защото може да ти изгори кожата\ и слагаш в кисенце за баня или в проста марля. Налагаш върху синусите и лежиш така поне по половин час на ден, а ако можеш и сутрин и вечер. Можеш да пиеш и геломирфол - доста е гнусно, но има невероятен ефект за изчистване на синусите.
Алексче така както го описваш това си е чист вирус - хем гърло, хем повръщане - най-добре вземи осцилококциум или ремантадин за да го пресечеш и виж нещо имуно-усилващо.
Петенце и за теб същото милинко - и за всеки случай си направи един тест за бременност, от една страна децата са един подарък от съдбата, от друга аз съм на мнение че едно дете трябва да дойде на света желано, за да живее обичано и ценено!
Мади какво става с теб душице мила, напоследък си не толкова словоохотлива и минаваш за мъничко, ако ти се споделя ние сме за това тук  Hug Hug Hug
Сладунчо много хубаво, че си разпуснала с приятели миличко, внимавай повечко с подхлъзките  Party Party Party Дано само си се насинила и няма нищо сериозно, имах някъде и една невероятна рецепта за синини - нали пусто съм мъжка майка  hahaha hahaha hahaha щом я издиря веднага ще пиша.
Как сте милички мои други дружки - Ками, Мина, Юзерче, Софи, Реге, Мише, Десси, Карелия, m.ivanova При нас нещата полека лека се задвижват - с Лъчи има напредък, с мен все още нещата са на кантар..... стискайте ми палци .....

# 228
Привет, момиченца Hug
Току-що приключихме с чайче и кафенце след сутрешния джогинг с милото и съм малко поосвестена след вчерашните събития Confused Имам доста новини и първата е, че нещата с къщата няма да се случат. Мъка ми е на сърцето, но...Дано да е за добро baby_neutral  Кой знае, може моята мечтана къща с куче да ме чака някъде там... Hug Втората, германецът става доста нагъл, но му свих сърмите вчера, та да не ме притеснява дори и уикенда #Cussing out И третата, чувствам се облекчена Shocked, много дини нарамих и почти всеки ден стигах до нервна криза, та така...Сега гледам ученето като първи приоритет Praynig
Много благодаря на всички за подкрепата и се надявам все пак да имам дом някой ден, в който да ви посрещна baby_neutral  Hug
Петенце, не се тревожи, миличка Hug ВСичко ще бъде наред, и скоро се затопля, ще кръстосвате градинките с Камито Hug
Вемби, синузита си е много гадна работа #2gunfire, аз се лекувах с топли компреси, разни капки, и тигрова мас Peace Миличка, онази салата хич не е разделна Naughty Mr. Green, зелето и морковите е по-добре да ги хапваш отделно Peace но останалото мисля, че е ок Thinking
Алексче, как успя да се разболееш бре, мила ooooh! Много кофти вирус звучи #Crazy, дано се оправиш бързо, миличка Hug Hug Hug
Лени, ама бая синина имам на дясното коляно, но това не попречи вчера да се вихря на йогата Blush Mr. Green ох, всеки път съм като новородена, страхотно чувство...Кога ще ви водя, мацки, няма да се разочаровате Peace
Мади, прегръщам те, миличка, чакам да те видя Hug Hug Hug
 Милички, пожелавам много спокойна и уютна неделя Hug Hug Hug

# 229
  • София
Здравейте,мацки Heart Eyes

Ние изпратихме тати в Румъния преди 1 час и ми е много криво Sad.Не сме свикнали да се разделяме и една седмица ми се струва цяла вечност.
Хубавото е,че майка ми е при нас и няма да сме сами с Калоян.
Снощи бяхме на гости до късно и днес ме наболява главата цял ден Crazy

Петенце,гадното грипче ви е хванало вас двете с Алекс май.И аз се чудих да не е от храна,ама нее CrazyВажното е,че бързо минава Wink

Вемби,салатката ти е добре,само картофите с домати не са добра комбинация.Иначе,зеле и моркови с картофи и чушки,както и с лук няма проблем да се смесват Wink

Другата седмица времето ще бъде топличко Laughing.Смятам да го използваме и да сме по разходки по цял ден Grinning

Целувки и лека неделна вечер на всички Heart Eyes

# 230
здравейте отново

благодаря ви много за топлото посрещане - много е мило наистина  Hug Hug Hug Hug Hug

Lennyh днес съм цял ден с морска сол и сега съм белязана на челото  Joy Joy Joy - но важното е, че ме отпусна малко. още боли, но не е това, което беше - благодаря много   bouquet

Sladune, ками  Hug Hug Hug - благодаря ви за разяснението момичета, ама нещо съвсем се оплетох  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

petq, Мади, aleks  Hug Hug Hug - май ще ми е доста трудничко, но нали съм инат - ще се научааааа

ето какво измислих за обяд в новия ми режим - какво ще кажете за комбинациите

1 варено яйце + 1 варен картоф + 1 домат
салата от пресни зеленчуци + сирене
гъби + замразени зеленчуци + сметана
варен картоф + сметана + черен и червен пипер

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 19:57 от vembi

# 231
Вемби, ако имаш по-чувствителна кожа слагай една допълнителна суха марля под тази с морската сол и като махнеш комперса мажи кожата отдолу с дефламол.
Сладунчо намерих рецептата за синините но трябва да намериш кой да ти я изпълни. По принцип и сама може да е направиш, но ако не си се занимавала с вещерство както ме бъзика мъж ми няма да ти е лесно.
На водна баня се разтварят - тамян, сакъз\медицинска дъвка\ восък, мас и зехтин. Количеството е по една супена лъжца от всяка съставка. Тамяна и съкъза е хубаво да са счукани предварително на дребни частички. В стъклен съд сипваш маста и зехтина следа като се разтвори маста прибавяш восъка и накрая счуканите тамян и сакъз. Сместа не трябва да ври много защото тогава извират мазните съставки и сместта остава твърда. Хубаво е като стане готово също да се сипе в порцеланов или стъклен съд и да се съхранява на хладно, но не студено място. В никой случай не го съхранявай в метален съд, особено от мед или алуминий.
Ками хубаво е, че вече сте здрави милинки, да винаги е много тегаво като пътува половинката ти. И за мен е доста гадно, а моя мъж поради естеството си на работа има седмици, в които обикаля цяла България - тази седмица ще е от тях има ходения в три града Sad. Но пък работата си е работа, няма как  Hug Hug Hug Поне ще има кой да ви поглези с Калоян през тази седмица.
Алексче ти как си ? Ни звук ни стон от теб от няколко дни или поне на мен ми се струват цяла вечност.  Hug Hug Hug Оправяй се миличко по бързо, защото много ни липсваш.
Мади, Пете, Мина, Карелия, Реге, Мише, Раче, Софи, Юзерче Hug Hug Hug Hug Hug
Успешна и усмихната нова седмица, не знам дали ще имам време да минавам през деня защото ще ми е напечено, но вие си знаете че ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 21:24 от Lennyh

# 232
Здравейте милички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Ето ме и мен.
Вече съм по- добре, само дето ме мъчи една суха кашлца и не мога да спя, но се надявам и това да отмине скоро Praynig.
Лени, а ти как си, мила ?
И на мен ми липсвахте много Hug Heart Eyes.
Вемби, никога не съм страдала от възпалени синуси, но от моя близка знам, че много боли.
Освен с тези компреси, не се ли лекуваш с нещо по- сериозно?
За комбинациите картоф с яйце и домат е абсолютно неразделно.
Другите комбинации са добре Peace.
Обърни внимание яйцата с какво могат да се комбинират и кои са безскорбялните зеленчуци.
Картофите са скорбялни Peace.
Мади, а на теб какво ти е ,душицо?
Петенце ,как си днес ,повръщането отшумя ли ?
Наистина е ужасен вирусът ,но какво да се прави, ще се борим с него и това е .
Сладунче мило златно, защо няма да стане с къщата?
Не се отчайвай ,ако не сега, то след време...  толкова си млада още Hug.
И аз някога си мечтаех да имам голяма, хубава и удобна къща, където да мога спокойно да посрещам приятели.
Пак ги посрещах ,но в по- малка къща и пак ни беше хубаво. Grinning
Е ,сега имам голям и удобен дом , само дето част от приятелите ни се разпиляха по чужбина Sad ,но пък си имам нови  Wink Hug.
Твоята къща със сигурност те чака някъде....
Реге, докъде я докара с Дюкан?
Софи ,и ти сигурно си много ангажирана, все по- рядко пишеш HugКак е моята любимка?
Юзерчето и нея я чакам да се покаже, да се похвали... Laughing
Мишето, Рачето ,Карелия и ....сигурно пак забравям някого, цунки от мен  love001.
За всички вас  http://www.vbox7.com/play:00b10fb1  /любимият ми Ози/

# 233
Здравейте!  Hug
Днес е много хубав празник!  Hug Аз задължително ще звънна на акушерката от моите раждания за пореден път да й благодаря за прекрасното отношение към мен и бебоците ми! направете го и вие!  Hug

Ама много кофти, че картофките не могат да се комбинират с домати.  Sick Аз слагам домати на почти всички манджи с картофи - супи, гювеч,  newsm78 И сега се чудя с какво да ги заместя  newsm78

# 234
Здравейте, милинки Hug Hug Hug
Нова седмица, нов късмет, дай Боже по-хубав и по-усмихнат baby_neutral
Алексче, нашите отказаха подкрепа, имат си основанията...Не ги виня, мъчно ми е, но продължавам напред, нямам време да мисля от толкоз дини под мишница Mr. Green Радвам се, че си по-добре Hug Ще се чуя и с Минето, че и тя се притесни милата Heart Eyes Все пак вярвам, че наистина моята къща ме чака някъде там Hug
Ками, много бързо ще мине тази седмица, особено като си имате и гости  Hug Hug Hug
СОфи, къде си, мила Crossing Arms Hug Hug Hug
МАди, чакам да се обадиш, ще се навъртам към Плиска около 14часа днес Peace Hug Липсваш ми  Hug
Вемби, миличка, слушай Ками, тя разбира повече от мен Blush Аз специално не смесвам зеле с картофи или с месо и тн, просто тая целулоза ми създава доста проблеми със стомаха #2gunfire  Mr. Green Мога да ти пусна една табличка със различните зеленчуци и тн. на ЛС, аз поне по нея се ориентирах  Hug
Реге, има ли резултати наистина от Дюки Hug
Пете, и аз чакам отчет за здравето Hug
Момичета, да ви се оплача, покрай нервите и седенето вкъщи, все пак германеца иска постоянно нещо от мен, а и чета за изпит ooooh!, бях свръхнеразделна вечер Embarassed поне поспортувах де, килограмчетата са същите, но се чувствам супер подута  Thinking Не е МЦ, може би луната newsm78
На всички бодро, свежо и усмихнато утро с чаша кафе или чай и бойна стъпка за начало на хубавата седмица  Hug Hug Hug

# 235
 Hug Hug Hug
Здравейте милинки,
Сладунка жалко е че вашите са отказали да те подкрепят  Sad хубавото е че проявяваш разбиране. За да успея навремето да се справя с подобен проблем поработих известно време в чужбинско. Не ми беше леко, не ми беше лесно, нооооо повечето неща си постигнах сама. Е за първия апартамент ми помогна любимата ми баба, но въпреки това не съм спирала да се боря. Ще ти драсна на лс, че се сетих нещо да те питам.
Алексче  Hug Hug Hug радвам се че си по-добре милчко. За кашлицата си направи сироп от дюли:
4-5 дюли приблизително килограм. Ползваш само сърцевината около семките. Сърцевините се варят на бавен огън 35-40мин. в 700-800 мл.вода, след това прибавяш и две шепи черупки от орехи / най-добре е зелени/ но и другите стават. След 10 минути махаш от огъня. Течността тябва да е останала около 600мл. ако е по-малко добави малко вода още с орехите. Прецеждаш. Слагаш малка кафена чашка захар и имаш готов супер ефикасен сироп. Можеш да пиеш и по две супени лъжици сутрин, обед и вечер. Можеш паралелно с него да пиеш и прахчета и други сиропи.
DessiJ   Hug Hug Hugмерси за напомянето милинка, навреме беше. При теб как върви има ли минусчета в килограмите? Но и докато кърмиш трудно се сваля, само търпение  Hug
Целувки на всички милинки пак ще намина  Hug Hug Hug

# 236
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте ето ме и менSimple Smile
Вече съм по добре,но МЦ още липсваSadНадявам се да е от нервите това закъснение.Вчера бях не разделна защото ходихме на Китайски р-т,тъй като с милото правихме 8 години от както сме заедно.Понеже не сме подписвали си празнуваме в деня когато сме станали гаджета Crazy FlutterНямам промяна в кг-те,но цяла вечер ме боля корема ooooh!много неща смесих EmbarassedХодихме тримката с Ками и тя се представи много добре.Седеше си мирна в количката и си играеше с една играчка,после ни попя малко (А-а-а-а) и накрая заспа Crazy Crazy CrazyХодихме към 16:00 часа за да е по рано и да няма хора и да не е опушено PeaceИскарахме много добре и съм много радостна PartyСлед вчера малко ми се управи лошото настроение,но дано е по меко времето тази седмица,че да излизаме на вън да не ме прихванат пак лудите Crazy Crazy CrazyСнимах се как съм отслабнала и ще кача снимки да ме видите Peaceе още не съм достигнала желаните кг. но все пак тези 10 свалени доста си личат Peace
За сега това е от мен.Отивам да храня Ками и после ще кача снимки и ще пусна линк  bouquet

За всички ви  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 237
Привет, прекрасни!  lovekiss
Днес съм в страхотно настроение, макар че мъжът ми се събуди със страхотен световъртеж, не знам от какво 33uu и остана да лежи в къщи. Денят започна много нервно, защото доста се притесних за него, освен това така се наложи да закарам и двете деца, което не беше предвидено и не бях станала достатъчно рано. Но закъснях за работа само с 10 мин  Wink. Като дойдох в офиса се оказа, че от петък след обяд, включително и събота и неделя се е изсипала много работа, което всъщност е добре. И някак се организирах, ентусиазирах, свърших я за нула време  bowuu и ми стана много весело и оптимистично  newsm44. И слънцето грее  Party и времето днес е чудесно. Не е за дълго, зная, но все пак да се насладим на момента!
Реге, докъде я докара с Дюкан?
Реге, има ли резултати наистина от Дюки Hug
За пръв път днес отбелязах минус - 600 грама. Право да ви кажа очаквах повече, поне се чувствам, че съм свалила повече  Thinking, но може и да се заблуждавам. Ако мога и утре сутринта да отбележа лек минус (хм, твърде оптимистично, но...  Praynig) та да докарам 1 кг за 10 дни, ще съм доволна  newsm53, ако това ще е наистина свален кг, а не течности (както винаги досега съм сваляла). Досега направих 5 П дни и 4 ПЗ. Днес трябваше да ми е пети, но все още се колебая дали да използвам, че днес е понеделник и да мина на схемата 4/3, за да ми е по-лесно да следя дните, а и да хапвам зеленчуци точно през почивните дни. Странно е, че всъщност се приспособих доста бързо към този режим и така лесно се лиших от всичко любимо (плодове и зеленчуци). Е, вчера се размечтах  Tired като видях красивите червени ябълки в Пикадили (точно като извадени от приказката за Снежанка), но пък зеленчуците противно на очакванията не ми се усладиха през изминалите няколко дни, предимно защото бяха страшно безвкусни. Стига вече съм говорила за този режим, че все пак сме в темата за РХ. Просто искам да кажа, че никога не съм се хранила толкова добре, както сега. Дано си запазя и занапред новопридобитите навици.
Много много усмивки и момичета, лекувайте се, няма да се даваме на грипа  Naughty. И аз съм нащрек за децата, особено за Денис, но ще се молим да се размине. Чао и лек ден!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:36 от ReGe

# 238
Регенце, най-вероятно си свалила повечко на мерки, това с килата е голяма заблуда понякога  Peace Пък и луната е нарастваща, така че очаквай реалните резултати след 22.01.  Hug Дано мъжлето се оправи, като помързелува малко  Praynig
Аз пък имам обратното чувство, килата същи, но бедрата след йогата ми се струват като подути  #Cussing out хихи, пак си внушавам. Важното е, че за милото съм секси гадже хихихи Blush Mr. Green
Петенце, екстра е това с излизането, малко си се разсеяла, пък и Ками се е държала като истинска дама  Hug Виждаш ли, полекичка ще се натамънят нещата Hug
Леничке, няма проблем за малчугана, ще го въведа в германофилската одисея  Mr. Green Ще чакам да се обадиш довечера  Hug
Аз изчезвам следобеда по задачи, така съм цяла седмица, училище и работа Hug

# 239
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета направих една папка "преди и сега" там съм сложила 2 снимки след раждането когато съм 86кг. и 2 по нови когато вече съм 76кг. Peace
Мечтата ми е да достигна поне 68кг.Мисля, че за моя ръст-170см,65кг горе долу е перфектно.Сигорна съм, че с РХ ще ги постигна до лятото Praynig Praynig Praynig

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212108

Общи условия

Активация на акаунт