Разделно хранене - част 19

• 10 307
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Само прехврък - цун и гун  Hug Hug Hug

Алексче, така и не ми се обади вчера  Cry
Дано се оправяш вече  Praynig Praynig Praynig
нали знаеш
с лекарства - седем дни
без лекарства - една седмица  Wink

Регенце,
за мъж ти - имайте едно на ум за вестибуларен апарат,
аз съм с Мениеров синдром и при мен е типичен
сутрешен световъртеж, непровокиран от нищо?!
Просто насока - не го диагностицирам  Hug Hug Hug

Да добавя и аз като Лени  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За синузит
пресован чесън се слага в носна кърпичка,
намазва се обилно челото с мас или зехтин
най вече се държи между веждите,
не повече от минута и половина!!!!
До три дни се прави веднъж дневно.
Ефекта е поразителен  Peace

Пети, направо ти завидях за резултатите
БРАВО на теб!!!!  Hug Hug Hug

Няма да мога да пиша за всички  Sad
Виждам Десинка тук  Hug Hug Hug
как са мамините диванета  Hug Hug Hug

Целувки и успешна седмица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моята започна с нотариуса - поне кредита ми е готов  Laughing

Утре заминавам за Варна - ще се появя пак към края на седмицата.
Дано устискам на разделноОБРАЗНО хранене  Laughing Laughing Laughing

# 241
Мина ,обадих ти се ,но ти беше в банята.
Поговорихме си с Алексчето и и казах като си готова, да ми кликнеш.
Помислих си, че ти се е отворила работа и ....така.
Петя, браво бе, момиче ,как да не личи!
По -често трябва да показвате такива снимки- преди и сега ,за стимул на зациклящите Laughing.
Реге, когато си на протеини ,отслабването става за сметка на мазнините, особено когато не се вкарват такива с храната.
Те, както знаеш са лекички, но пък и при теб явно са дефицит  hahaha,затова няма драстични резултати. Hug
Лени, записах рецептата Hug.
Сладунче  Hug

# 242
  Здравейте,милички Hug Hug HugМного ми липсвате,да знаете Hug Hug Hug
  Добре дошли на новите момичета  bouquet
  Не съм писала,защото София се разболя-някакъв вирус я тръшна, с температура,хрема,зачервено гърло... ooooh!Цяла седмица е така,милата,и понеже досега не ми се е разболявала,направо умрях от притеснение,3 нощи не съм спала,и въпреки, че не съм целяла такъв ефект,отслабнах с 2 кг.
  Само се отбих за малко да ви пиша,не съм чела останалото,за което се извинявам Embarassed,пак ще ви пиша
   Обичам ви,целувки Heart Eyes

# 243
хей сладурки здравейте от мен  Hug Hug Hug

Минa благодаря ти за съвета - аз съм го пробвала това - то просто повече от 1 минута и да иска човек не може да издържи, защото чесъна гори страшно много и не се издържа

момичета благодаря за критики около готварските ми рецепти  Hug

имам още няколко питания - мога ли да си задуша замразени зеленчуци и да ги полея с кисело мляко с чесън, сол, черен и червен пипер  newsm78

а и да се оплача - имам си едни страхотни дънки, днес пробвах да ги убуя и са ме тесни    smile3518
а в събота съм на спамския купон и исках да съм с тях  newsm45
ще се пробвам да сваля 1-2 килца до събота, ама дали ще стане  Thinking

# 244
Добро утро, милички!
Аз минавам мноого на бързо, защото имам много работа. Само да кажа, че не съм разделна - ама никак Blush Днес ще се опитам да изкарам деня само на портукали. Дано да се попрочиста малко.
Софи, скорошно оздравяване ви желая Hug
vembi, aleks,  Минa, petq, Sladune, ReGe, Lennyh, DessiJ, ками, Мади и всички Hug Hug Hug  bouquet

# 245
Добро утро, сладки мои разделни убавици Hug Hug Hug
Като е темна мАгла паднала над Софийското поле, брех гоним я, тя се не вдига  Mr. Green Та така, вчера така се опънах на моя германски шеф, че направо се изкефих на себе си Mr. Green Много е нахален, не спазва уговорката ни за работата и постоянно има някакви претенции за свободното ми време последните две седмици/ за което да добавя не ми плаща Shocked / но нали съм си мека мара, както вика милото...е вчера го настъпих и стана по-мил #Cussing out 
Иначе от работа на лекции, вчера бях на две ябълки и вода, че 6 часа семинар ми взе акъла #Crazy ooooh! После отчети и малко четене, в петък имам сериозен изпит Tired, хапнах и заспах като бебе Crazy Добре, че е милото да ми готви, че ще си заспя гладна Crossing Arms
Иначе да призная, вечер съм неразделна Embarassed все нещо смесвам, но момичета- хич не го и мисля Whistling!- поне е здравословно де Hug
Софи, дано малката се оправи  baby_neutral Hug Е това казвах оня ден, тук една колежка се е поболяла по синчето...ХЕм да си Майка, хем да не си.-...Както тя преживява нещата...никой не е... Hug Hug Hug
Вемби, зависи какви са зеленчуците, ако са безскорбялни, няма проблем за комбинацията с кисело мляко Peace Това все пак си е според мен Mr. Green
Реге, как е мъжлето Hug
Алексче,  Hug
МАди, какво става, мила Thinking Днес ще те проконтролирам  Hug
Леничке, не се притеснявай, живи и здрави до тогава Hug
На всички много усмихнат и лунно-слънчев ден  Hug Hug Hug

# 246
Здравейте мили мои дружки Hug Hug Hug.
Сладунче, много си оправна, с толкова неща си се захванала Hug.
Само че с тези две ябълки за цял ден  ooooh!....
Вемби, киселото мляко се консумира отделно или с кисели плодове.
По принцип не е подходяща комбинация.
Защо не пробваш със сметанов сос ?
Виж в готварския ,там мисля ,че има рецепти.
Софи, не прощава този гаден вирус на никого.
Аз си мислех, че при мен е някаква настинка или хранително отравяне, но грипчето си имало различни лица Close...
Дано по- бързо се оправи сладуранчето Praynig Hug.
Сладунка е права -хем да си майка, хем да не си.
От моята позиция мога да добавя -малки деца -малки кахъри, големи деца -големи кахъри.
Мишенце ,много работиш, нали знаеш ,че работата няма свършване, не можеш да изработиш всичко, давай си малко почивка Peace.
Та като спомена прочистване ,моят мъж е решил да се разтовари ,чувства се натежал, задръстен и тнт ....
И понеже не обича жито, изкарва няколко дена на зелева супа.
Днес ще приготвям такава супичка и сигурно и аз ще си хапвам от нея.
Някои я намират за гадна ,но аз нали съм си с извратен вкус Crazy, на мен ми харесва Laughing.
Някой мераклия да се присъедини?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 247
Здравейте милички,
вчера едвам се добрах до диванчето ....
На обяд бях на убийствено нервна среща, важното е че стана както трябва. После целия следобяд дращих из форумите, което по принцип ме успокоява, ама .... тоз път нъц.
Добре че децата вечерта бяха на тренировки, които аз временно ще попропусна и релаксирах в къщи на музичка ...
Иначе съм разделна, има още 2 кила и нещо за сваляне, но живи и здрави и на тях ще им видя сметката.
Днес шефа го няма и имам няколко задачки оувър, но се организирах добре и съм в график за сега.
Алексче вече си по-добре нали милинко  Hug Hug Hug
Малиии тая зелева супа как я ядете не знам - веднъж пробвах  Sick Sick Sick и нема да повторя.
Сладунчо мил мой  Hug Hug Hug само така с швабата - аййй ма ха. Какво е това ще ти се катерят по главата, ти си супер пич няма да се даваш. Ще стискам много палци да вземеш изпитчето - сигурна съм в теб. Другото дето ти писах искам да си поговорим кат се видим  Hug Hug Hug
Мишонке много чезнеш ти, за портокалите добре си го решила, един плодов ден в седмицата май е добро решение може да взема и аз да направя нещо такова.
Вемби ша та преглътнат и със старите дънки спамърите, не си прави шегички с организма. Няма нищо по-вредно от скоростните диети. После килцата ти се връщат като катапулт. Flutter Flutter Flutter Надявам се да те видя каква си дебелана  hahaha hahaha hahaha
Минаааа голям си авиатор, нема нема току прилетиш пиле шарено да ни нагледаш. Кажи за срещичка навита ли си?  Hug Hug Hug
Мади ти си знаеш  Hug Hug Hug
Софи, Ками, Юзерче, Раче, Карелия, Реге, Десси, Пете Hug Hug Hug, ако има някой пропуснат двойно Hug за него 

# 248
Алекс, присъединявам се за супата. ОБАЧЕ не знам как се прави тази прословута супа, но винаги съм искала да я пробвам.  Би ли ми я метнала на мейла - ще ти го пратя на лични?
Лени, няма начина да не работа. Отговорностите ми са много големи. Някои ТВ програми зависят от моята работа
Целувки на всички Hug

# 249
Алекс, присъединявам се за супата. ОБАЧЕ не знам как се прави тази прословута супа, но винаги съм искала да я пробвам.  Би ли ми я метнала на мейла - ще ти го пратя на лични?
Лени, няма начина да не работа. Отговорностите ми са много големи. Някои ТВ програми зависят от моята работа
Целувки на всички Hug
Мише, дава ми грешка на мейла, затова пускам линк в темата Peace.
 http://www.bg-mamma.com/site/content/view/351/80/
Аз прибавям гъби и в края на варенето- настърган морков ,задушен в зехтин.
Придава много приятен аромат на супата.
Когато е готова, се прибавя и една малка кафена чашка студено пресован зехтин.
Консумира се с много магданоз и лимонов сок по желание.
Лени по добре съм, само че не мога да спя Sad.
А супата на мен ми харесва, но с тези подобрения.
Ако си намерите всички производни на зелето карфиол брюкселско зеле броколи и тнт става още по вкусна
Такава съм си аз ,харесвам буламачи Laughing.
Освен супата, се яде и друга храна ,но в линка всичко е описано Hug.

# 250
  • София ж.к. Надежда 1
 Hug Hug Hug Hug HugЗа всички

Сега имам работа и немога да пиша.Разправям се с записване на Ками за детска кухня и много документи събирам направо ужас,все едно ще пътува в друга държава.Хиляди разправии за една кухня #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 251
Алекс, много благодаря!
Не знам защо ти дава грешка newsm78
Аз също много обичам зеле, карфиоли...

# 252
mi6eto_f явно имаш интересна работа  Hug
Броколи и карфиол и аз много обичам, но виж брюкселско зеле  Sick с топ не може да ме накараш да хапна.
Иначе, като се замисля аз много обичам борш и зеленчукови супи, дали да не се пробвам пък с тази супа ....

# 253
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
благодаря ви за търпението, с което ме поучавате - ама кога ли ще ви писне не знам - дано не е скоро  Praynig

Вемби ша та преглътнат и със старите дънки спамърите, не си прави шегички с организма. Няма нищо по-вредно от скоростните диети. После килцата ти се връщат като катапулт. Flutter Flutter Flutter Надявам се да те видя каква си дебелана  hahaha hahaha hahaha

ако дойдеш ще ме видиш - живи и здрави само, ама май ще се ходи на пазар заради пустите му 2 кила дето къчих - то покрай тези празници като ядох кат невиждала така ще е сега  #Cussing out

aleks, Sladune - имам чувството, че нещо аз не мога да ги разчета правилно тези таблици за РХ  Banghead

сега съм си приготвила 2 варени яйца със задушени броколи / ох дано поне това да съм го оцелила разделно, че вече не знам  Praynig /

# 254
  • София
Вемби,яйчица е добре да хапваш по-рядко,защото те сами по себе си не са разделни.Жълтъка и белтъка не се комбинират добре.Но веднъж в седмицата няма проблем да ги хапваш и цели.Със зеленчуци са ОК.

Относно разчитенето на таблиците-кажи каво те затруднява.Ще помагаме Laughing

Петя,така е с кухнята в София-цяла драма става,когато дойде време да се подават документи Crazy.Иначе си струва,де.Калоян прояде всичко покрай нея Wink

Аз си имам тази седмица баба и дядо в къщи и съм много добре.Баща ми има РД на 24.01.,взе си отпуска и дойде и той до края на седмицата.Калоян е на седмото небе,дори рядко се сеща за баща си Mr. Green

Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт