Разделно хранене - част 19

• 10 301
  • 326
  •   1
Отговори
# 255
Милички, седнах си на бирка и с малко мезе, примряла пак отглади Embarassed Чакам милото, до ходим на местната кръчмичка, работи след работа по новия апартамент Confused Много ми е жално, гледам да го поглезвам малко след това, но поне ще продължи до две седмици Hug
Главата ми днес пламна, имаше много напрежение, гафове в работата, германеца ме съсипа...и като ме сви един ми ти гастрит, имах чувството, че ще получа криза на Левски #Cussing out добре, че след около час отмина, нали съм инат, но определено вярвам, че нервите водят до болести Crossing Arms
Иначе се справям полека-лека...Дините тежат, ама ще им видя сметката Hug Hug Hug
Алексче, днес хапнах малко мляко и направо ми прилоша, когато съм нервна, просто ми е по-добре като съм само на плод и течности Hug
Ками, страхотно за малкия Hug С баба и дядо, дето да го глезанчат ехаааа Mr. Green
Петенце, спокойно, ще се справиш с бумагите, и това е разнообразие все пак Hug Малко досадно, но пък се мобилизираш  Hug Hug Hug Hug
МИше, абе преди няколко дена зърнах една мацка в подлеза на Орлов с една по-възрастна жена, тя като че загледа в мен, мноооого ми приличаше на теб Blush Дали не сме се разпознали инстинктивно Thinking
Леничке, ще се видим, мила, уикенда след шофьорските часове съм твоя  Hug
Мадито ей сега ще я проконтролирам, тревожи ме тази магьосница  Confused Hug Hug Hug
Софи, дано мънинката се оправи като кутренце  Hug Heart Eyes тъй ми казваше моята мама Hug
Много обич на всички в  тази мъглива вечер Hug Hug Hug

# 256
Добро утро слънчица Hug.
Аз грача грозно, зловещо...
Още кашлям ,но съм по- добре.
Вчера си потърсих дюли на пазара, но не намерих.
Трябва да отида до Билла, там сигурно има, искам да направя сиропчето на Лени.
Вчерашното ми меню беше супа в огромни количества и портокали.
Днес ми е много лекичко на стомаха.
Някой да е започнал със супаа?
Сладунче ,гастрита нали знаеш ,че се обостря от плодове, особено кисели. Hug
Лени ,ти ще ходиш ли на спамърската среща?
Ако да ,май ще се запознаеш с Вемби Wink.
Вемби ,ако се затрудняваш, което е нормално в началото, опитай се да правиш по- лесни комбинации ,постепенно ще научиш останалите и ще ти е лесно .Какво имам предвид -примерно, за обяд- месо със салата ,за вечеря -нещо постно или риба, пак със салата.
Основният принцип, на който се основава РХ е ,че когато се смесват белтъчини с въглехидрати, в стомаха се отделят киселинни сокове за белтъчините и алкални за въглехидратите. Те взаимно се неутрализират и храните остават несмлени.
За нови количества сокове на организма е нужно време, а през това време месото загнива, а въглехидратите ферментират и коремът се подува. Освен това организмът изразходва двойно повече енергия за отделяне на допълнително количество сокове и се изтощава.
Загнилата храна отделя токсини, вместо да зареди организма с енергия.
Има неутрални храни ,те се разграждат във всякаква среда и затова не затрудняват храносмилането, когато се комбинират с друга категория .За плодовете- ядат се самостоятелно преди ядене. За около 30 мин. те са се усвоили и освобождават място на другата храна.
Дано съм била ясна и с тази лекцийка съм помогнала поне малко Hug.
Друг път пак ще пиша ,ако искаш Peace.
На всички желая страхотен ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
Здравейте!  Hug Hug Hug

Аз вървя надолу мноооооооого бавно, но пък стабилно. От началото на януари съм свалила само 3 кг, но пък не се тормозя! smile3521

Момичета, моля за помощ! Според Вега тест, който си правих, от сладките неща мога да ям само лактоза, мед и кафява захар. Шоколад не мога заради бебетата. Та въпросът ми е следният: какво сладко мога да си хапна, което да е според правилата на РХ, но в същото време да няма шоколад и да не е с бяла захар?  newsm78 Сестра ми ми спомена, че вафличките Корни ( зелените ), са с мед. Дайте идеи, моля ви!  Praynig

# 258
Десир само три килограма за по малко от месец.... само..... Shocked!!!!
Ти си отличничка, поздравления  bouquet!
Знай ,че така свалени килограмите не се връщат бързо.
За сладичкото е малко трудно, ако искаш да си абсолютно разделна.
Сушените плодове са вариант, но не на всеки се харесват.
Кисело мляко с мед е друг вариант .
Аз си приготвям желирано плодово мляко .
Избираш си кисел плод ,най- добре става с малини,  ягоди ,портокали, лимон/ но за него е нужно подслаждане/.
Нарязваш плода на малки парченца, смесваш с киселото мляко и прибавяш желатин ,който предварително си накиснала в студена вода и после разтопила на водна баня.
Едно пакетче е достатъчно за две кофички мляко.
Оставяш да се желира на студено и имаш прекрасен десерт.
Ако не можеш да издържиш дълго без сладичко ,хапвай си по малко шоколад, но след това изчакай 3- 4 часа, преди да хапнеш нещо.
Ако се сетя за други десерти, ще се включа Peace.

# 259
Здрасти, сладунки Hug
При мен работата става доста дебела, доста нависоко се целим с шефа, и вече малко ме стягат гащите Confused Така, днес не съм на работа, само четене и инат  Hug Времето хич не ме привлича с разходки дори до Унито, ама ще се жертваме  Mr. Green
Такааа, Десинка, на мен като ми се прияде сладко, хапвам кисело мляко с мед и канела Peace Не знам дали е разделно, но пък на мен ми идва екстра Hug Момичетата споменаваха някакви бисквитни на разделна основа, май бяха на Победа  newsm78 Питай Камито Hug
Иначе резултатът ти е направо бомбастичен, все пак с тия мънинки си, не гладуваш  Peace, три кг на месец е най-здравословният път Hug
Алексче, ти като се мяташе на метлата по едно време Mr. Green, що не вземеш да ги гониш тия болежки, да им турим сол и да бегат, откъдето са дошли  Praynig Hug Hug Hug
За гастрита и плодовете си права, но аз все пак внимавам с киселото, повече мухам чайчета  Hug
Леничке, какви са тез разговори, тез срещи, душко ooooh! Hug Да си починеш малко, ей!Хайде на разделна среща още тоя уикенд, че и МАдито се опъва да я изведа Heart Eyes Hug Да ви строя малко хехехе Hug
С много обич ви прегръщам, сега на работа Hug

# 260
      hahaha
Бягайте лошотии, че съм развъртяла метлата ,ама ха ...
Сладунче, кисело мляко с мед и канела е разделно.
Нормално е да се притесняваш за работата, но ти ще се справиш ,нали Hug...
И мен ме стягат гащите ,но по други поводи... Rolling Eyes

# 261
 Party Party Party
Здравейте душки мили,
Малииии чакай да се понаведе че квот сте размахали тез метли  hahaha hahaha hahaha
DessiJ   Peace Peace Peace ти си върха бе човек, за месец три килограма, при това и кърмиш. Даже се опасявам да не са много - ако имаш да сваляш повече от 20 килограма е добре да сваляш 3 за месец, но иначе не е много полезно. Резултата е страхотен. Виждам, че Алекс ти е дала любимата ми рецепта - този десерт с киселото мляко ми е любимия и най-малкото е доста здравословен.
Сладунка учи, учиии. Кога е изпита? А кога е шофьорския да знам кога да стискам палци! Даже може и да ми се обадиш да се похвалиш после, много се кефя на взети изпити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А къде стягате ново къще с милото? Браво, браво това да се чува и си обърни внимание на здравето непременно - за гастрита аз преди години пих едни хапове не знам дали тук писах или другаде за тях - оттогава нямам никакви проблеми със стомаха. Но все пак първо минах на гнусния преглед при гастроентеролог де  Sick Sick. Хаповете се казват Биопразол - невероятни са!
Но този уикенд няма да мога, че нещо времето тази седмица ми е много кът. Утре съм на театър, в събота на среща на Спамърите и просто ми остава неделята в която искам да съм с децата и мъжо bowuu bowuu bowuu милинките ми те. Че напоследък ни е доста напрегнато покрай заниманията с малкия и мойте болежки, та искам да си почина. Нека фиксираме нещо за началото на февруари - аз няколко пъти ви питах - и сега предлагам  или на 2.2 или на 9.2. Хайде включете ес сериозно поне софиянки и кажете коя дата предпочитате кой ще дойде и да помислим и за заведение някое да си резервираме.
Иначе и при мен работата е просто с връх, но няма проблем свикнала съм, а работата ми позволява да надниквам тук и там докато чакам нещо да стане готово, та не мога да се оплача.
Алексче в нашата Билла имаше онзи ден дюли - провери и при вас, разпитай съседи някой може да има дръвче и да има запазени плодове. И вземи мерки защото аз миналата година понеже не си обърнах внимание на една алергична кашлица пролетта - стигнах до помпичка за астматици  Confused Confused Confused
Добре че беше временно положението и че го овладях накрая.
Та така милинки мои - отивам пак да се посрещам с този - онзи и по някое време пак ще ви нагледам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде малко смех от мен :

В един влак, в един вагон, в едно купе пътували професор, доцент, асистент и студент. По средата на пътуването в купето влязла една много красива дама, при което всеки един от изброените започнал да я ухажва. На дамата и писнало и казала:
-Не се хабете аз отивам в другото купе, който иска може да дойде тарифата е на вкарване 1 лев на изкарване пак 1.
След което дамата се отеглила в другото купе. Пръв отишъл професора след половин час се върнал и казал:
-Язък за 5 лева не ми стигна да свърша.
След това отишъл доцента той се върнал след 20 минути и казал:
-По дяволите не ми стигнаха 100 лева да свърша.
След това отишъл асистента тои се върнал след 15 минути и казал:
-Мамка му не ми стигна половин заплата, за да свърша.
След това отишъл и студента, при което започнали злобни подмятания от страна на професора, доцента и асистента по адрес на студента. Всички се базикали как ще се върне след 5 минути, обаче минали тези 5 минути, после 10 след това час, 2, 3, та чак до последната спирка. Професора, доцента и асистента решили да видят какво става, защо се е забавя толкова. Отишли те и видяли студента как го е вкарал, а той им казал:
-Даите 1 лев, че ми стигнаха само да го вкарам.
  hahaha hahaha

# 262
  Здравейте,хубавици  bouquet
  Благодаря ви за утешителните думи HugСофия вече е по-добре,и аз си отдъхнах малко-че ми дойде нанагорно ooooh!-и работа ми се отвори,и покрай нея тичане....Ама не се оплаквам,аз се чувствам най-добре,когато постоянно има нещо за вършене,тичане....и така Grinningзастоя ме съсипва Confused
  Сладунче,ти кога си на изпит?Аз-в петък WinkХа да видим този път дали ще му "хареса" на изпитващия как карам;защото миналия път,когато ме скъса,точно това бяха думите му"не ми хареса как влезе в това кръстовище",представете си ooooh!
  Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

# 263
Привет, привет и от мен bowuu
Как сте ?
Лени, хайде на супичката и тиии  Laughing
Алекс, не с епредавай на гадната болест Naughty Аз вкъщи май имам дюли - да взема да ти пратя Laughing
Сладунче, в петък вечер с майка ми минавах в подлеза на орлите. Ама да ти кажа аз съм мноого отвеяна и нямам спомен да съм се заглеждала. Бях с бежаво палтенце - ако си ме загледала. Много ще ме е яд ако наистина сме се разминали Sad Успех на изпита
DessiJ, браво. Чак ти завидях благородно
Sophi, стискам палци на теб - ще се справиш
 А каква е тази среща?
 Hug Hug Hug на всички

# 264
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички  bouquet

Аз вчера си хапнах едно парче пица EmbarassedМного отдавна му се точа Crazy CrazyИ заради това днес съм за сега на 1 Активия и довечера още едно мляко.Плодове не съм купила,но не ми се излиза на това лошо време.Утре ще купя.Днес трябва да ходя пак до кухнята,но е студено и не ми се иска да я извеждам,ще го отложа за утре.
Сладуне,Софи стискам палци за книжките ви Praynig
Деси резултата ти е супер и аз бях така 3 месеца-10кг. PeaceСега се надявам до лятото оше 7-8 да паднат PraynigНо нещо съм се отпуснала.....ще се стягам Naughty
Кажете ми, така обичам филиика с кашкавал-позволено ли е?
Мади каде изчезна Hug
Лени ако е хубаво времето бройте ме и мен с Ками,ако не като се стопли и направите пак среща- ще дойдем Peace
Алекс десерта звучи супер,но ме е страх от желатина ooooh!Никога не съм боравила с такова нещо Embarassed
 vembi-ще свикнеш споко.И аз още питам за разни неща,но нали за това сме тук да си помагаме Hug Hug
Ками,щом бабата и дядото са при теб използвай да си починеш и да излезеш с приятелки.Какво ли не бих дала и мен да можеха да ме отменат за няколко часа да се разтоваря ooooh!
Мише и аз се пробвах със зелевата супа,но..... Sick Sick Sick Sick Sick явно не е за мен това чудо Sick
На всички ви много  Hug Heart Eyes от мен.И на тези дето ни позабравиха Юзърчето и т.н. да не изброявам другите за да не пропусна някои,също много  Hug Hug

# 265
aleks , супер идея!  newsm74 И по теста мога да ям кисело мляко, така че това ще си хапна още днес! Благодаря.  newsm20

Sladune , канела не обичам, но кисело мляко с мед ще си хапна.  smile3508

Lennyh , имам да свалям около 40 кг. Двете бременности ми разказаха играта, но аз съм си виновна, така че сега ще си бера ядовете. Ноооо... бавничко и здравословничко. Затова казвам САМО 3 кг, тъй като за моите кг си е нищо. но пък вие щом казвате, че така трябва, значи съм доволна.  thumbsup

mi6eto_f , не ми завиждай. Не съм за завиждане!   261uu  261uu

Петяcoolcool

# 266
 Петенце, и друг път съм казвала - аз си правя сандвичи с кашкавал и хляб Бонус.
В моята книга пише ,че кашкавалът е по- близо до мазнините, а те се съчетават с хляб.
Е, не е стриктно ,но мисля, че може да разнообразяваш от време на време.
На мет това ми е любима закуска.
Не се страхувай от желатина.
Слагаш го в някаква шоличка, например за крем карамел и го заливаш със студена вода, около половин кафена чашка.
Като набъбне , което става бързо ,го слагаш в друг съд  заедно с шоличката и на водна баня го стапяш ,той се втечнява.
Млечната смес се загрява леко, да е хладка, и при непрекъснато бъркане, на тънка струя прибавяш желатина.
После разливаш във формички или чашки и оставяш в хладилника ,докато стегне.
Става много вкусно Peace.
Деси, радвам се ,че ти хареса идеята ,аз много обичам този десерт .
А когато ми се прегрешава, си правя тортичка.
Нареждам на дъното на тортена форма някакви бисквитки и отгоре заливам с тази смес.
Не е разделно, но е много по- добре от тежките сметанови торти.

# 267
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Поздрави , прегръдки и целувки от Мина  Heart Eyes Видях я за части от секундата  Laughing Следващият път - повече .

# 268
Здравейте мили дами Hug
Първо пожелавам успех на Софи и Сладунчето на изпита ще стискам палци и аз. Praynig
Вчера бях толкова стриктна в РХ но вечерта след вечеря изядох цял шоколад  Embarassed направо като невидяла, но аз толкова обичам сладкото, че понякога сама не мога да се удържа.
DessiJ браво за постигнатия резултат Peace
Петя гледах ти снимките преди и сега поздравления разликата е голяма. Grinning
Алекс извинявай ако досаждам, но освен линка който си пуснала за житната диета беше споменала нещо за 500гр жито, което като заври се вари 10-15 мин. и после количеството се разделя на равни части за три дни по една чаша сутрин, обед и вечер, а него можеш ли да го подсладиш с мед и канела като ашуре? Още веднъж се извинявам, че се повтарям.
Рядко пиша но ви чета редовно момичета и то с голям интерес.
Желая лек ден на всички.  bouquet

# 269
  • София ж.к. Надежда 1
Деси мила не се притеснявай ще ги надвием тези кг.-ми.Само няма да се предаваме,защото аз съм минала през мноооого диети,но откакто почнах РХ разбрах,че само така се задържа постигнатото.След други диети до няколко дни най-много седмица връщах всичко свалено,а с РХ съгрешавам поне по 1 път в седмицата и не дигам кг.Да не ви разправям по празниците как ям,а само 2 кг. качих и после за 1 седмица ги свалих.За това според мен това е най-добрата диета и най-добрия режим на хранене PeaceТа,така,че смело напред и ще ги пребориш тези 40кг. Peace Peace
Алекс благодаря за подробното обяснение,ще взема да се реша и да пробвам PeaceА, за хляб и кашкавал мисля да си позволявам най-много един път в седмицата,че това ми е любимия сутрешен сандвич.Аз го обичам и препечен на скаричката  chefдаже може и така да е по диетично newsm78
Карелия ти си добре 1 шоколад не е като моето голямо домашно парче пица и отсякаде неразделно EmbarassedВажното е след това пак да сме разделни PeaceВсеки греши Crazy

Общи условия

Активация на акаунт