Разделно хранене - част 19

• 10 298
  • 326
  •   1
Отговори
# 270
Карелия ,общото количество на житото зависи от това колко дена си решила да се чистиш.
На ден ти се полага 100 гр. несварено жито ,може да си го правиш като ашуре или да комбинираш по свой вкус.
Ябълките се ядат преди житото или три часа след него ,така по- добре се усвоява храната .
За времето на варене- не съм била аз, но всеки си име теория ,някои го варят до пълно омекване ,други само го киснат ,трети го оставят да покълне. Аз го варя до омекване и после го оставям във водата да набъбне ,така ми харесва повече.
Ей, това Рачето ли мина Shocked
Душко, ти си била голяма фурия, фиуууууууууууууууууууууууууууууууу и да те няма  Laughing
С Мина във Варна ли се видяхте ?

# 271
  • да има едно лесно - на мотора
Във Варна . И тръгна към София .
Алекс , и аз много я тача зелевата супа  Peace Обичам такива буламачи  Laughing
Момичета   Heart Eyes

# 272
Вемби ,ако се затрудняваш, което е нормално в началото, опитай се да правиш по- лесни комбинации ,постепенно ще научиш останалите и ще ти е лесно .Какво имам предвид -примерно, за обяд- месо със салата ,за вечеря -нещо постно или риба, пак със салата.
Основният принцип, на който се основава РХ е ,че когато се смесват белтъчини с въглехидрати, в стомаха се отделят киселинни сокове за белтъчините и алкални за въглехидратите. Те взаимно се неутрализират и храните остават несмлени.
За нови количества сокове на организма е нужно време, а през това време месото загнива, а въглехидратите ферментират и коремът се подува. Освен това организмът изразходва двойно повече енергия за отделяне на допълнително количество сокове и се изтощава.
Загнилата храна отделя токсини, вместо да зареди организма с енергия.
Има неутрални храни ,те се разграждат във всякаква среда и затова не затрудняват храносмилането, когато се комбинират с друга категория .За плодовете- ядат се самостоятелно преди ядене. За около 30 мин. те са се усвоили и освобождават място на другата храна.
Дано съм била ясна и с тази лекцийка съм помогнала поне малко Hug.
Друг път пак ще пиша ,ако искаш Peace.

Алекс мила ти си невероятна - обичам те да знаеш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

трябва да напишеш книга да знаеш   bouquet

Цитат
Лени ,ти ще ходиш ли на спамърската среща?
Ако да ,май ще се запознаеш с Вемби Wink.

Тя каза, че ще идва, а ти няма ли да идваш  newsm78

# 273
Здравейте момичета!!!И аз минавам на разделно с надеждата за седмица да сваля -3 килца.Иначе имам за сваляне около 5,но тия 3 са ми спешни Simple Smile Странно ми е как се слабее,след като не лишаваме организма от нищо...ясни са ми праилата за комбиниране на храните-вече изчетох една книжка.Дайте ми,моля ви,някакви съвети,за малко по-ускорено сваляне на кг само на първо време.Благодаря ви Hug

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 15:25 от aquahris

# 274
Сладунки мои,
минавам на бързо, за бой съм, защото все съм уморена и се страхувам от изпита, не само, че е на немски, ами трябва да разтягам теории на политическа тема, та така...хич не ме бива в локумите Confused Иначе вчера бях доста диетична, дори вечерта, нали милото е в командировка. Направо се изумих, вкъщи съм, сама, и не се натъпках от нерви  Joy Joy Joy
обичкам ви Hug

# 275
здравейте момичета  Hug Hug Hug

аз мога само да се хваля вече - вчера съвсем стриктно си спазих разделното хранене и часовете на изчакване между храните  Peace

имам обаче питане - мюсли и кисело мляко разделно ли е  newsm78

aquahris - здравей   bouquet - аз съм начинаеща в разделното хранене, но мога да те посъветвам за бързо отслабване следното - освен да се храниш разделно, гледай да избягваш някой храни - пример - свинско, сладко, яйца, ориз /храни богати на мазнини и въглехидрати/
пий много вода, закусвай фреш от грейпфрут, пий слабителен чай, гледай храненията ти да са през 3 часа, направи си някакъв режим, храни се до 18-19 ч. и мисля, че ще успееш

другият вариант за бързо отслабване е месо и зеленчуци - ядеш само чисто месо /пилешко, телешко, риба и свинско филе/ + зеленчуци /домати, краставици, чушки и т.н./ това е най-скоростната диета, но ти трябва желязна воля. можеш да пиеш само вода и нищо друго  Peace

желая ти успех  Hug

# 276
  Добро утро и от мен Hug
  Минавам набързичко,и после- smile3509 newsm01-предизпитно Wink
  Vembi,за съжаление,кисело мляко с мюсли не върви Confused-белтъчини+въглехидрати NaughtyАко ти се ядат мюсли,накисвай ги с вода,или някои ги правят със сок ThinkingПоздравления за стриктността Wink,ще свикнеш,ще видиш,и ще започнеш да се храниш разделно без да го мислиш много-много Wink
  Сладунче мило,стискам палци за изпита-ще се справиш,сигурна съм Hug
  Петя,Карелия Hug-всеки от нас е прегрешавал/и прегрешава,визирам себе си Wink/ от време на време,важното е,че се придържаме към основните принципи,и не позволяваме едно изкушение да съсипе цялостния режим Peace
  Аз,да ви се похваля,вече започнах с тренировките Wink-имам няколко диска на Синди,няколко с упражнения за дупе,корем и т.н.-редувам ги,за да не ми омръзва само 1 програма.За съжаление,единственото ми свободно време е след като София заспи,т.е. след 19.30 ч.,и докато свърша тренировката става поне 20.30-досега не съм тренирала толкова късно,затова имам питанка- колко време след това мога да вечерям newsm78Не съм привърженик на късната вечеря,става ми зле на стомаха Confused-ако ям пък поне час преди тренировка,ще ми е рано Thinking
   Така.....тръгвам,пак ще намина Wink
   целувки на всички Heart Eyes

# 277
Добър ви ден милички мои,
Как сте днес - има ли усмивки? Hug Hug Hug
Алексче - как си мило? Hug Hug Hug нещо си ми в акъла от няколко дни, за добро е надявам се  Hug
Мади - очаквам включване  Hug Hug Hug
Мише хайде с нас на срещичка - ей така да се видим да си побъбрим по женски да се похилим - такава е целта  Laughing Laughing Laughing
За зелевата супа, още не съм решила че сега ми се събра повечко стрес този месец и пия едни лекарства по схема та нещо не съм на вълна диети. Обачееее да докладвам че 2 килца от коледното освинване са вече в историята  bowuu bowuu bowuu
Надявам се и другите 2 да гътна скоро.
Сладунчо не се подценявай мило ми другарче!!! Ти си върха чу ли?! В Ъ Р Х А сиииии!!! ще го вземеш изпита и още как Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пък после ние ще се оставим да ни черпиш  Laughing Wink Laughing Laughing
Софи стискам палци за изпита и чакам резултата, браво на теб за спортните начинания, аз сега внимавам но също карам велото и правя леки упражнения в къщи с малките гирички и на дъската. Пролетта ей я къде е   bouquet  bouquet
Вемби вече са ти казали мила за мюслито и на мен това ми беше любимата закуска, но отвикнах вече.
Рачеее късметлийка си мила - това да видиш Мина е все едно явяването на Христа пред народа  Mr. Green Mr. Green бреййй скитня страшна бе  hahaha
aquahris добре дошла  Hug
Петя, Деси браво на вас момичета - имаш ли мотивация и нагласа килцата ще отстъпят няма къде да ходят. Споделяйте по-често - ще успеете  Peace Peace Peace
Карелия не се укорявай всички имаме такива дни и аз вчера мушнах половин шоколадче, ей така както си седя пред ПС-то.  Embarassed ама много бях изпушила нещо.
Хайде момичета много успехи и усмивки днес
Ками, Юзерче, Мина, Регенце  Hug Hug Hug

Кафе в Париж, на масата седи жена, приближава се мъж:
- Мадам бърза ли?
- Мадам не бърза...
- Мадам ще пийне ли чашка кафе?
- Мадам ще пийне кафе...
Пият кафе.
- Мадам семейна ли е?
- Мадам е семейна...
- Мадам може ли да звънне на мъжа си и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж?
- Мадам може да звънне и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж шестнадесет пъти!
- Шестнадесет пъти!
- Мосю бърза ли?
   Party Party Party

# 278
  • София
Ленииииии,
обикновено чета на вентилатор,
но на твоите вицове отделям специално внимание!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ти за ежедневната порция качествен смях  Hug Hug Hug

Върнах се,
видях Рачето - малиииии каква е мацка  Shocked
слабичка, стройна, дългокрака  #Crazy #Crazy #Crazy
Жено, това от РХ ли е  Shocked

Хич не бях разделна - ама и ми беше доста напрегнато  Sad Sad Sad
Имам чувството, че 5 килограма ги размятам като шалче,
качвам свалям - трябва да се взема в ръце,
но такъв апетит ме гонииии  ooooh! ooooh! ooooh!
Алекс ме е виждала в Катарино.
Лошото е, че ми се хапва всичко, а не е нещо определено .......
Зелевата супа ми скапва язвата и жлъчката,
чудя се дали да не пробвам таблетките.
Някой опитвал ли ги е?!
Хубав ден и прегръдки от мен  Hug Hug Hug

# 279
Мина, на танци ходиш ли? Или не ти остава време? Някои от другите мацки ходят в 11-то у-ще и май са доволни!  Thinking

Лени, много ми е лесн овече с РХ. Все още малк отрудно го измислям, защото все пак се съобразявам с позволените ми храни от Вега теста и забраните покрай кърменето, но ще свикна. Но най-трудно е съчетаването с фамилията. Мъжо не се дърпа много, защото и той има да сваля, но от време на време му се дояжда мусака или пиле с ориз.  Mr. Green

# 280
Бреххх Минааа  Hug Hug Hug слънце мило!!! Радвам се, че ви помагам за поне една усмивчица в опустошителните ни делници, понеже влизаш все набързо ти пускам идейката за среща на РХ-то. Предложих две дати и засега имам ок от Мади за 02.02  Peace Иначе за апетита и мойта болка е това, напоследък просто съм като Ламята Спаска  Embarassed Embarassed Embarassed едвам се удържам. А и така и така имах актив 4 кила още от Новогодишното освинване  ooooh! Ама внимавай с килцата и с йо-йо ефекта, че за организма е голям стрес това вариране нагоре надолу.
И аз пък ква лекция ти изчетох   Embarassed ама нещо съм на педагогическа вълна тез дни  ooooh! ooooh! ooooh!
Абе прави са старите хора дето викат "- Яж, пий и си носи новите дрехи!!!" така, че да си прощаваме дребните прегрешения и да гледаме генерално напред.
Та в таз връзка Десс важното е че сваляш, а и с фемилито може би постепенно ще се справиш. Мъжът ми в началото не беше голям фен на РХ-то, но постепенно свикна и сега вече се храни като мен, виж за малчовците понякога правя не-РХ комбинации, защото им се прияждат картофки и пиленце с ориз  Laughing как да им откажеш на душките  Heart Eyes

# 281
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички Hugминавам на бързо,че съм се разчистила.До сега съм на една Активия,но вече почнах да огладнявам и ще хапна една зелева сърмичка.Те са разделни нали?Без кайма разбирасе.Напълних и чушки.Айде отивам да ям  chef
Сладуне,Софи-УСПЕХ Praynig Praynig Praynig
Не е ли време да пуснете нова темичка newsm78

# 282
Хей момичета може ли плахо да се присъединя в отбора?  Embarassed Положението при мен е извън контрол - от края на лятото пробвах почти всички диети и режими и издържах максимум 2 дни. При положение че преди да родя можех да не ям нищо ама нищичко в продължение на дни... Не знам къде е причината, отчаяна съм, имам в +7 /не са много но са точно толкова нищо да не ми става и да изглеждам  #Crazy
Много ви моля, споделете вашите постигнати резултати, пък дано се мотивирам  ooooh!

# 283
Добре дошла ,mann_mi  bouquet!
Не бъди толкова плаха, при нас атмосферата е много ведра Hug.
Нищо не ти пречи да пробваш ,но резултатите не са бързи.
За сметка на това пък- трайни Wink.
Момичетата изглеждат прекрасно- стройни ,свежи ,заредени с енергия.....
Аз няма да споделям за килограми ,защото съм на РХ по други причини, но сред нас има отличнички ,разделили се с доста кг.
Не се отчайвай ,ами отиди в началото на темата и прочети основните неща.
Това е от мен засега Hug.
Леничка, добре съм ,миличка, не ме мисли Heart Eyes.
Такава носталгия ме е обзела, иска ми се и аз да мога да дойда на срещата на разделничките, че кога пак ще се наканите ,но да видим Thinking...
Тъкмо да помогна на Мина да си влезе в ритъм Laughing.
Akuaxris Hug,ако искаш бързо отслабване ,започвай зелевата супа.
Като стигнеш желаните килограми, премини на РХ, за да ги запазиш Peace
Софи, Сладунче ,с вас съм духом на изпитите ,пожелавам успех и после ще чакам почерпка Wink.
Мише ,на Зелева супа ли си?
Аз съм трети ден ,чувствам се отлично  newsm44.
Кашлям все по- рядко ,дали не се дължи и на начина ми на хранене Thinking...
Ох ,привършвам ,че синчето има работа на компа.
Цунки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 284
aleks    love001  love001  love001
Такава носталгия ме е обзела, иска ми се и аз да мога да дойда на срещата на разделничките, че кога пак ще се наканите ,но да видим Thinking...
Тъкмо да помогна на Мина да си влезе в ритъм Laughing.

Това би била перфектната комбинация  Hug Hug Hug
Помисли го сериозно, и ако искаш може да променим леко датата, ако 2.2 не те устройва. Наистина ще е прекрасно да дойдеш за ден - два, хем ти ще се разсееш, хем ние ще ти се порадваме  hug hug hug, хем Мина ще дойде на срещата, за да се оплаче от прекомерна употреба на баклава и п.... какво беше още /онез мръвки/ ...
Пък ние дружески ще и посъчувстваме  spoko spoko spoko

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт