Френски мадами - 10

• 20 788
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
И аз да се разпиша днес, че мъкнах цял ден моя по магазините Simple Smile ама нали днес е първият ден на намаленията Grinning Чак получих контракции от обикаляне но след кратка почивка положението е овладяно Simple Smile Лека вечер Hug

# 91
Охо, Чумбо, за много години. Трябва да те хвана в с. да ми разкажеш как е минало в Бг.
Та кажи с две думи - как беше? Снимки? Да си видяла общи познати?

Вярно, че солдите започнаха днес, може и аз да хвърля едно око.

Мари, стискай, още малко остана, то аз вече нямам търпение, предполагам какво ти е на теб.

А Нотр Дам и тя ли скоро ще ражда? Как съм пропуснала...

# 92
  • MERIGNAC, FRANCE
Снощи още едно мом4енце на 2.5 год. ухапано от ротвайлен е по4инало  Cry
Казаха 4е жертвите стават 15 от 2000 година насам.
А ку4ето никога не било проявявало признаци на агресивност.

mama Svetli, и аз бих те посъветвала да си преведеш ваксините, защото наистина има разлика. И кажи на докторите да пишат по-4етливо и ти си запиши отделно пълните латински наименования и за какво то4но е ваксината, защото имам една приятелка, която прави преводи и всеки път са длъжни да звънят на някой лекар.

# 93
  • на езерото
  Мама Светли, както е писала Mama Strumpf , желателно е да си преведеш ваксините.На Ники и бяха поставени всички по БГ ваксинационият календар до 2 годишна възраст, извадих и имунизационен паспорт (им. паспорт купуваш от книжарницата и го носиш на педиатъра, който ще го попълни), след което го занесох в агенция за превод и легализация.Тук педиатъра ни поиска здравният и картон, ако имаш възможност да помолиш да направят годен такъв, направи.Бихте посъветвала дори и за каката да направиш имунизационен паспорт и здравен картон.Успех.
 Ей Мари браво на теб, представям си какво ти е по магазините с коремчето и контракции ooooh!, стискам палци за раждането Hug
 mystic , какви са тези лентички за отслабване ooooh! бе душа, на снимките изглеждаш перфектно с килограмите Peace, че и 10 искаш да  свалиш ooooh!
 chumbi, добре се завърнала Hug
 Мишенце, разкажи за Бобо, как се справя с обяда и целодневният матернел, целувки на сладурана Ники Heart Eyes

# 94
Пинка, добре е Бобо, свикна и му харесва да се храни там (щото там никой не  го тормози да яде и си прави каквото иска). Определено ми е ясно че не яде почти нищо, щото си го взимам гладен. Дано почне да яде, че никак не е евтино.

# 95
Щрумпфи, аз много обичам кучета, но въпреки това не пускам детето да се приближава много близо. Защото винаги има първи път. И едно животно, колкото и да е мило, в момента в който се почувства в опастност или нещо му стане в главата, връхлита. И нищо, че никога до момента не е било агресивно.
Това с животните е точно както при хората.
Много е тъжно разбира се, че жертвите от кучешка агресия се увеличават с всяка година. Дори аз, която обожавам кучета, започнах да си пазя детето като видя някое едро и зъбато по улицата.

Пинка, от една седмица ям зеле и зеленчуци, моля, моля. Ако този път не отслабна, да не се казвам както се казвам  Grinning От две години си нося свръхтеглото, то аз в 9ти месец бременна бях по-малко от в момента. Това ще бъде променено с драконови мерки. Много ми е трудно, лягам гладна и се събуждам гладна, но иначе са ми горчиви дните.

# 96
Sur l'immigration, les auteurs du rapport Attali préconisent de "faciliter la délivrance de visas aux étrangers", dit Le Figaro, pour faire face à un marché du travail en tension et parce que l'immigration "est en tant que telle une source de création de richesse, donc de croissance".

хайде разяснете ми това .Тоест как се съотнася с извиненията на Сарко Гномски,че не е изпълнил програмата си за брой депортирани,защото бг  и румънци вече са в съюза и не може да ги качва принудително на авиона... #Cussing out

Мистик- и аз така и благородно ти завиждам за твърдото решение.

И аз обичам животинките от всякакъв род и вид,но не мисля,че големите кучета от така наречените породи за атака,трябва да се отглеждат при домашни условия в населени места.
Особено откакто "милото" кученце на съседа  уби котката ни в БГ.

Аз посолдих малко Embarassed-детски нещица по нета
А знаете ли сайт с играчки-искам да взема нещо като количка за бутане,или колело...от този тип неща

Мама Светли-направи както казват момичетата.Ще ти е от полза.

# 97
Здравейте мадами ,
гледам някои сте по4нали солдите ... Wink и какви са новите придобивки,няма ли да покажете?
Аз запо4нах със солдите в интернет ,но не можах да си обесня как вси4ко свършило , като още от първия ден на солдите се ровя... ooooh!...Надявам се да има нещо по магазините , когато се прибера....
Шомон ,моят син има такава кола ,цялата е желязна и е с педали ,то4но жълта...но му я взех от едно изложение ...Ина4е виж в сайта на Фнак ,там има ,но цените са доста солени за такива коли . ooooh!
http://www.eveiletjeux.com/C-256-453/porteurs-et-vehicules.htm
 Виждала съм ги и в Пикуик -магазините ,ако имате по вашия край такъв...
Много неприятно това с ку4ето и детенцето , не се знае какво може да се слу4и , и то то4но за първи път.. Tired
А за Сарко - няма да коментирам... #Cussing out
хайде до пис както казва Клео.

# 98
Шомон, търсих да ти намеря някъде намален трипортиора на Tomy, който при нас е уред и играчка номер едно и за двамата бандитии до днес, но не можах - по едно време го имаше някъде на една трета от цената.
Ето така изглежда

# 99
Шомон, търсих да ти намеря някъде намален трипортиора на Tomy, който при нас е уред и играчка номер едно и за двамата бандитии до днес, но не можах - по едно време го имаше някъде на една трета от цената.
Ето така изглежда

Шомоне, подкрепям, това на Томи е много хубаво.
Друго което бих предложила е това :   
http://www.laredoute.fr/vente-porteur-bubble-go-balade-ii-de-ber … e&pagesize=16

Имаме го, купувахме го точно по разпродажбено време за 1/3 от цената му. Бобо проходи с него бутайки го, и все още си играе с него. Ники също го обожава, за прохождането му  свърши пак работа. Доволна съм много.

Солдите уважих и аз - по интернет малко, днес и малко детски дрешки от любимите ми магазини. Плана да се обзаведа с палто и ботуши не се изпълни, но има време... солдите са цял месец Simple Smile

# 100
Мерси на всички за инфото Hug Heart Eyes
Ще я свърша тази работа тези дни.

# 101
Момичета,благодаря за бързите отговори  Hug

Мернах ей това с хубава цена-ново.Но как се пазарува в е-bаy?Клео,моляяя,плиииз удари едно рамо,майнаааа

Aз междувременно метнах един чийзкейк да се пече...Така е то-форумските кафета по старбъксите ми отвориха невиждана тръпка към чийзкейка... Laughing Ако стане ядаемо ще пусна рецептата-лесно е да се забърка  Peace

# 102
Шомоне, това е за над 2 годишни, видя ли? Не е още за Калоян.

# 103
Момичета, наистина ли вече има солди??? #CrazyУжас! Не че имах намерение да пазарувам, лошото е , че утре следобед ще трябва да купувам подарък за едно бебе! Няма как, в събота сме на погача...като се сетя какво ще е по магазините , плаче ми се!

А за кучетата: днес казаха, че питбулите са от опасна категория номер 1, и правителството смята да унищожи тази раса във Франция. 

Така че може и да не разрешат да се вкара такова куче от чужбина.
Мише, не се притеснявай за стола. Вчера като оставях Яна на centre de loisirs случайно попаднах на една от лелките от стола, която в сряда работи в центъра. Тя разпозна Яна и каза "Аз я храня на обяд". При нас са по 1 лелка на 6 деца и им сервират и ги карат да опитат от всичко, дори и да не ядат после. Внимават поне малко да хапнат. Поне така ми каза Wink

# 104
  • MERIGNAC, FRANCE
Здравейте  Hug
Някой знае ли кога става записването на децата за матернел? Никой нищо не ми казва и аз си трая, ама дано не изпусна някой срок!

Искам също така да попитам дали сте си ходили края на май, на4алото на ини в БГ и как е? Мъжо не може да търпи нашите жеги, та ако не си намеря работа, мисля по-рано да си отидем.
А, и още нещо, да ре4ем си купя билетите сега, и през март от АНПЕ ми намерят работа - какво става в такива слу4аи?

Общи условия

Активация на акаунт