Сняг се сипе на парцали,в Пазарджик през януари(17)

• 14 184
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И при Тано сапунената вода преди действаше безотказно. Скоро не се е налагало,дано и да не се наложи. Свещичките някакси не ги одобрявам,или просто ме е страх да си служа с тях.  Rolling Eyes
Иначе миналата седмица беше пипнал някакъв вирус с повръщане и дрискане. Поне повръщането спря за един ден,останаха болките в корема и дрискането,но отшумява вече. И защо винаги му става лошо в почивен ден,през нощта?!  Crazy
Ходихме в Хигия - няма дежурен педиатър.  Shocked
В Здраве - портите заключени,звъннах на звънеца - след 5 мин излиза сънена една дама от регистратурата и след нея сънена педиатърка,ами спят - какво да правят жените?!  Mr. Green
Поне бяха любезни и приветливи. Wink

# 91
viva333, давам и хексалгин подейства за 3 часа и то я свали до 38,е пак е нещо.Това беше през ноща.В момента пак е с 39,7 #Cussing out,хексалгина през колко часа най-малко го даваш?Започнах да  давам ремантадин-за грипа.
Gwen,при нас е закон всички болести идват през почивните дни или нощес Shocked
Какво да се прави newsm78 вируси,ще мине и друго ще дойде

# 92
  • в Надежда-та
А каква е тази сапунена вода, в смисъл сапуна във водата ли се разтваря newsm78 или как, я обяснете да знам и аз.

# 93
vivi75 дано се  оправите бързо  Praynig
Никол като ми вдига температура винаги е над 39 !!!
Само веднъж лежахме в детското, ама 3-4 дена беше с висока, мина и 40 градуса, ама при нея всичко идва и сега е така от зачервено гърло. Друг е въпроса, че от многото оцет (който не действа веднага) и разни  те илачи (да -  със сапунена вода или пълна вана с по-хладка вода веднага свялаше ама за 20 мин.), та друг е въпроса , че и после като и сложиха и грейка,  за да я накарат да се изпоти, след това 4 дена неможа да стине до 35 градуса!
Внимавайте, допитайте се до лекар, ако трябва го сменете.Температура без причина, няма.
Скорошно оздрявавяне   bouquet

п.с. към VIfresh -  сапунишка - мокриш детето, после го търкаш със сапун, да стане сапунишка, пяна - и температурата веднага дърпа и сапуна става сух!

# 94
Мама на перла,ние сме грипозни,та от там е т-та.
А тоя проблем с 35 градуса го имам винаги с каката,тя не вдига а винаги и пада по 35 и се чудим как да я вдигаме,но сега  малката загази от татко си. Sad

# 95
момичета, пазете се - този вирус не е грип и е много продължителен и- дава  и усложнения!
Ето, ние с мъжа ми вече 7 дни пием антибиотици, какви ли не хапове и все по-зле се чувстваме #Crazy
Детето го мъчим без антибиотик до момента - започна три дена  с 39 градуса Т, после два дни си беше ОК и после пак започна кашляне, сополи...и до сега кашля, но давам сиропи. поне няма Т пък сега.
При всеки различно. Доктора каза, че Т се вдига 4 дена и после отшумява...
Егати и мутиралите болести. В живота си не съм карала такава гадост да се чувстваме като парцали.
Т я свяламе като го го съблеча гол  бебока и  го увивам с мокър чаршаф, напоен с вода и оцет.
Скорошно оздравяване на всички и се пазете!
По възможност не водете децата по болници, дори за консултации.  bouquet

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 21:18 от Елфина

# 96
  • в Надежда-та
Аз тъкмо се разбрах с моя лекар да му закарам утре Ники, че ни е време и за ваксина. Трябваше другия понеделник да го караме на Самоков, ама за едва ваксина толкова път......не си заслужава, по-добре тук на часно да си платим.

# 97
Добро утро!И ние бяхме малко болни,не ни прескочи този вирус SadАз още при първите симптоми я заведох Калина на лекар и сега е по-добре.Поне се разминахме без температура,но каква кашлица извади.....страшна работа.Дано скоро оздравеят всички и за тази година да приключим с болестите Simple Smile

# 98
Добро утро, kamy_st радвам се за вас че сте се разминали дано всички оздравяват бързо. Мен ме е страх много да изкарвам Младен навън дори когато изгрее слънце. От началото на годината сме излязли два пъти единия е на сурваки ,а другия беше напекло и го изкарах по глухите улички където напича слънцето. Болно време за никъде не е ooooh! Tired

# 99
Ние вчера бяхме на лекар-2 дни с 40 градуса,дадоха ни хомеопатични .Казаха,че вчера е било бум на грипозни вСв.Иван Рилски.През ноща Криси беше по-добре с 38гр.,но е обезводнена и сега започна и разстройство,та след обед може да я включат на системи.Каката се обади от уч-ще ,взехме я тя с повръщане и 40 гр.ужас...
Здравите да се пазите много,че е страшна работа

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Миа на jinа!!!
Нека да бъде жива и здрава и да радва всички наоколо

# 101
честит рожден ден на миа!!!

Много здраве и весело детство!   bouquet

# 102
  • в Надежда-та
Здравейте и от нас Laughing
Да Ви се похваля днес бяхме на консултации в Пз, отказахме се да пътуваме в това време до Самоков. Ники е качил 2.100кг за един месец , водихме го и на ортопед за крачетата, всичко е наред.
Да ви питам и вас за мнение, моя доктор ни каза да му давам по 15гр. сок (от изцедена ябълка, портокал, морков) , което за мен е ненормално като се има в предвид, че сме само на 1м и 5д. Мисля да не му давам, че му е рано. Вие какво ще кажете и какво ще ме посаветвате   newsm78

# 103
мисля че е рано, можеш да изчакаш поне с месец, ама при вас не са шега работа килограмите, това са цели 2,100  Crazy вие на диета ще трябва да минавате Joy Joy Joy

# 104
  • в Надежда-та
Ми то горкото кърмата не му стига и от време на време го дохранвам, ама е гладно - плаче не иска да заспи докато не се наяде Sad

Общи условия

Активация на акаунт