След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 592
  • 576
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
П - протеини
ПЗ - протеини и зеленчуци

# 316
Мерси за светкавичния отговор.Събирам кураж и идвам в отбора! Laughing

# 317
  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО.newsm51 smile3525 newsm51 baloni baloni happy bd   И МОЕТО БРАТЧЕ Е ЙОРДАН.

# 318
Здравейте,

Страхотна тема - чак сега я открих.  Embarassed Една мама беше споменала за нея в друг форум Simple SmileЩе ви прочета и ако имам въпроси - ще питам.

Лека вечер за сега от мен   bouquet

# 319
Ето ме и мене,абсолютно съм режимна,резултати виждам всеки ден. Simple Smile Имам няколко въпроса...В ударната фаза по колко месо горе долу хапвате? Гледах в рецептите за тази фаза и виждам тук-там по малко лук,кашкавалче някъде мернах...нали не се ядът тези неща?Или съм 4ела някъде другаде? А какво правите,ако по време на ударните дни хапнете нещо забранено? Продължавате все едно нищо не е било,или започвате ударните 5 дни да ги броите отначало?Аз не съм прегрешила,ама да питам...До тук изкарах 4 дни П,и от понеделник съм на ПЗ. Сваляте ли килца като минете на ПЗ ,или тогава малко задържате? Спирам с въпросите,за сега... Hug

# 320
  • София
Добро утро,  момичета!
Честит празник на всички с имени дни! Здраве, щастие и късмет!

Вещи, как си тази сутрин? Готвиш ли се за купона?

Хайде и по кафе, и се връщам да чета

# 321
  • Стара Загора
Добро утро момичета!
КРИ  Hug и мерси за кафето (нали  ние сме дежурни за сутрешното кафе)
честит празник на всички именници! да са живи и здрави и нека цялото щастие на земята да им се стовари на главата!

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 08:25 от suzana63

# 322
  • София
Станси, възможно е да задържаш вода, друга причина може да е начало на МЦ, овулация и др. Не се отказвай. Няма човек, при когото режимът да не е проработил.  Peace
Точно така, Станси, продължавай режимно и ще видиш и ти резултати!
Били, сушеницата се връзва май само с ВМ НВД. Peace Сиренето+кашкавала ти е повече от 40 гр., агнешкото май може само печено.  Peace Винцето също не се вписва в режима, както и суровите ядки.  Peace Всъщност мисля, че тези неща не са чак такъв проблем, ако не искаш да сваляш още, а да задържаш постигнатото. Но ти май искаш да свалиш още малко, или греша? Сега ти видях лентичката, да не си увеличила целта? За още 6 кг май си трябва втора фаза  Thinking
Зелена ябълке, и аз се чудех как ще издържа без плодове, а пък то се оказа, че свикнах. В началото доста ми липсваха, но всичко е до нагласа и желание! За кг като твоите Дюкан е страшно подходящ! Успех!
МираХрис, рецептата звучи добре, сложи ли я в рецептурника? Или направо да я качвам на сайта? А снимките къде са ти? Реалните, де? Пектин Дюки дава, ама трябва да е част от количеството на триците. Т.е. в млякото сутрин слагаш 2 с.л. трици и 1 с.л. пектин.
Вещи, супер идея за пикника! Аз предлагам да е само дюкански, че иначе ще ни изядат манджите! hahaha
Пеперудке, интересно какво показва кантара след 400 гр. пастърма?
Зазу, добре си се завърнала! И супер, че не си станала трицифрена в Русе!
Стели, Бъги  baloni добре дошли и успех в диетуването!
Пинки, месо ядем колкото ни се яде. Кашкавал не може, лук може, но като подправка. Peace В рецептите в сайта нережимностите са избегнати, ако искаш, консултирай се там. Все още обаче не са вкарани всички рецепти. Най-добре е да не се прегрешава през ударните дни, а и въобще. Действа доста демотивиращо и връща резултатите назад.
Сузи, добро утро!
Аз да се поФаля накрая, - 400 гр съм. хи хи

# 323
  • София
Добро утро. Честито на всички именници:

Малко голи мъже- скачащи да вадят кръста. За стимул  Laughing

# 324
Добро утро, милички!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави, много щастливи и усмихнати през цялата година!

И да ви почерпя за моите двама именници - дядо ми и брат ми:

Мъфините са тричави, сокът е доматен  Mr. Green

ЗазуHug Радвам се, че няма поражения, нанесени от свеки!  Laughing Успех! А съгласна ли си Вещи да публикува снимките от срещата ни в албума?
Стели76, Buggy, очакваме ви да се присъедините към отбора!   bouquet
Пинкито, няма ограничения в количествата месо - яж, колкото ти се яде, е, в границите на разумното, разбира се, недей да преяждаш. Кашкавалът го остави за 3-та фаза чак. За прегрешения недей да мислиш най-добре  Mr. Green А, ако все пак се случи, продължаваш напред и внимаваш да не се повтаря.  Naughty През ПЗ е различно - понякога се задържа, понякога се сваля.
КриHug благодаря ти за кафенцето! И честито намаление! Heart Eyes

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 325
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник на всички именници, живи и здрави да са и с гордост да носят името си   bouquet
Кри, мерси за кафенцето  Hug И честито намаление  Flutter
Зазу, като видях тези голи мъже и като си представя какъв студ е навън  cold Само като ги гледам по ТВ всяка година и ми се смразява кръвта  ooooh!
Сънче, страхотна почерпка, да да са здрави и щастливи брат ти и баща ти   bouquet

# 326
Благодаря, Бубе  Hug, но именници днес са дядо и братчето, ама и на татко ще предам, че го поздравяваш.  Grinning

# 327
  • Пловдив
Благодаря, Бубе  Hug, но именници днес са дядо и братчето, ама и на татко ще предам, че го поздравяваш.  Grinning
Embarassed Embarassed Embarassed Личи си кой не си е пил кафето  Embarassed Нищо, де, поздрави и баща си, а дядо ти да е жив и здрав също   bouquet

# 328
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави дълги години!

# 329
Добро утро на всички!Честит празник на всички с имени дни!
Аз също имам празник бебока ми newsm30  става на 8 месеца обаче още незнам как да ви почерпя  и за това ще черпя така newsm64 
  party023  food010

а сега да се оплача от вчерашното плюскане сам качила 300грама Sadама нищй де днес ще ям  с мярка.

Общи условия

Активация на акаунт