След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 599
  • 576
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен!Направили сте и кафенце,благодаря Hug.Снощи устисках на гостито и днес съм -1 кг.Добре че не поправях линийката.Закусих солено кексче с малко кис.мляко.Честита ни нова темичка,нека минусите в нея са повече.Днес денят е слънчев.Желая ви усмихнат ден!  bouquet

# 46
Ели! И аз имам обръч. Ей го там зад секцията. Подари ми го бившето гадже и от тогава качих 42 кила.
Мише! Здрасти, без пасти.

# 47
jedira, Sun, tzvety roussimova, teia_top, ladyto, "ELI", mihaella77, jbaeva, ina.bg, djufka, маманабобчо, k_savova, suzana63, Pokcu, Майка Зайка (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Mr. Green

# 48
  • София
Здрасти Бачи!  Hug

# 49
Jedira,  bouquet!Нека всички изваем такива дупета  Flutter

# 50
Рокси,  Hug дюнерчето изглежда много апетитно, направо
Кри,  Hug Много полезна информация. Благодаря! Само с лютите чушки трудно ще се преборя, но всичко друго освен лесно за изпълнение, е и много приятно.  Grinning
БачиHug Калдъшева значи. Приятно ми е! Гърнева. Heart Eyes Това със снимките на магазините за трици е чудесна идея. Аз скоро няма да хода, защото съм се запасила с 6 пакета. Но при първото ми посещение, ще го щракна.   Hands Thumbsup
Тея, честито намаление!  Hug
Джуфка, чудесно число е показал кантарът ти тази сутрин!  thumbsup
Жедира, успешно и бързо сваляне на плюсчетата!  Hug
МишеHug  Heart Eyes Разказвай по-подробно. Какво става с теб? Освен, че много бачкаш напоследък и нямаш време за нас.  ooooh! Кога се очертава 3-дневната ваканция? В Италия ли ще я прекараш?  Wink

# 51
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet, докато се сетя, че вече има нова тема и да прочета какво сте писали в нея и Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора.  #Crazy
При нас е напекло едно слънчице, но е доста студено. Ще изчакам да се стопли още малко и ще водим малкия дзвер на разходка с шейната  ooooh!
Жедира, защо не пробваш да спреш 2в1 за няколко дни и да видиш ще има ли резултат? Замени ги с нес кафе с обезмаслено пр. мляко  newsm78
Мише нищо не каза за новата работа  newsm78, кой друг почна от 3.12. бързо да си признава  hahaha
Ами щом си ти, подкана ли чакаш да ни разкажешCry

# 52
................. кой друг почна от 3.12. бързо да си признава  hahaha
Креми, аз бях.  bowuu

# 53
Съни,благодаря Hug

# 54
  • София
МишеHug  Heart Eyes Разказвай по-подробно. Какво става с теб? Освен, че много бачкаш напоследък и нямаш време за нас.  ooooh! Кога се очертава 3-дневната ваканция? В Италия ли ще я прекараш?  Wink

Че къде другаде, Сънче  Wink  Hug но май няма да стане....шефът нещо се мръщи да ме пусне  петък и понеделник. Ако се случи, ще бъде от 11.01. до 14.01.
Иначе няма много за разказване. Имам доста работа, още навлизам в хилядите документи. В понеделник чакам 1ва заплата  Joy нямам търпение да ми падне  hahaha

# 55
Мише, аз моята първа заплата вече я взех и сега се чудя с какво да почерпя колегите в понеделник, за да ги впечатля. Иска ми се да е нещо по-така, защото и шефът и всички останали са просто прекрасни и го заслужават напълно.  Heart Eyes Дано успееш да вземеш 2 дни и да отидеш до Италия!  fingerscrossed На мен ми се очертава пътуване до Гърция този месец, но, ако времето не се оправи, ще се размине.

# 56
Жедира, защо не пробваш да спреш 2в1 за няколко дни и да видиш ще има ли резултат? Замени ги с нес кафе с обезмаслено пр. мляко  newsm78
k_savova,не си ме разбрала,пия си кафето съвсем режимно ,всичко правя по указанията без никакви отклонения,защото съм в началото и съм стриктна,именно затова не мога да разбера защо от 4 П дни качих 2кг и след това свалих 0.5,като в първата седмица си свалях като по поръчка,отметнах цели 4кг  no cryНо пък си меря обиколките и съм на минус,така че положението не е съвсем отчайващо,сега да видим как ще се повлияе кантарю в смесените дни.
А 2в 1 имах предвид трунировка на степер+четене на форум  Grinning

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 11:29 от jedira

# 57
  • София
Креми,  Hug сега погледнах в албумчето ти....WOW  Shocked Shocked Shocked с черната рокля си страхотна!

БРАВОООООООООО!

Мерси Сънче,  Hug и на мен много ми се иска!  Praynig

Кри  Hug

# 58
Ванче,Сънче,благодаря  Hug
teia_top,нали,и аз искам Party

# 59
  • Варна
Жадира, извинявай за заблуждението ми  ooooh! просто се чудех защо става така при теб  newsm78
Мише, благодаря  Hug За съжаление  #2gunfire #2gunfire никъде не можах да се покажа с роклята.
Сън, честита първа заплата  Hug Да вземеш и нас да почерпиш, а  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт