След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 492
  • 576
  •   1
Отговори
# 285
Били, тая сушеница нещо ме притеснява, а и агнешките кюфтета също.  Thinking Дори и в 3-та фаза (освен на гала) не са разрешени.  Peace
newsm78 Освен да я пиша гала.Това не го знаех.Нали можеше всякакво месо в трета? newsm78
БИЛИ http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1 … 0%B0%D0%B7%D0%B0/

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 21:51 от baci

# 286
Деата , и на всички  cheers при нас наистина няма спирка - п-з ден някой има ЧРД или е именяк...а от снощните хора още ме болят краката  Joy

# 287
Боби, живи и здрави да са ти!  Hug И при мен утре програмата е натоварена - и брат ми, и дядо ми са именници.  Grinning

# 288
Ето рецептата:

спаначени кюфтенца
500 гр спанак (аз си купих замразен)
1 яйце
половин връзка магданоз
лук, най-добре пресен
сол
черен пипер
трици за сгъстяване

Всичко се смесва добре, сгъстява се с триците(не много) и се пече на тефлонов тиган без мазнина!

След малко и актуални снимки, че малката не ме оставя!

# 289
  • София/Осло
боби надявам се крачката да те болят от снощните хорА , а не хОра  Joy Joy Joy Joy
мира- данке ммммммммм, пусни ги в рецептурника  Hug

# 290
Ще ги пусна непременно, ама кажете как!
С кисело млекце са връх, направо преядох! Дано не съм качила утре!  chef

# 291
МираHug още утре ще ги пробвам. Малко ме притеснява яйцето  newsm78, но ще рискувам.

Един поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=r5L9-m-8Wgc&feature=related Да се настроим празнично за дъъългата поредица именни дни, които все още предстоят.  Grinning  cheers (това е айрян  Joy)

# 292
Сън едно яйце е за цялата смес, а ти не можеш да ги изядеш всичките (аз се пробвах, ама не можах Grinning), така че смело!
Деата пробвай ги и ти, жалко че не можем да седнем всички на една маса Sunglasses
Днес колко яйца ми се събраха направо не ми се мисли!
Някой може ли да каже за ябълковия пектин, мисля да го приемам за намаляване на холестерола!

# 293
  • Пловдив
Трябва да си направим една туристическа сбирка  newsm41 - пикник в планината и всеки да носи свои дюкански специалитети. За основно ще купим пържоли, ще си запалим огън и ще печем и ядем  cook

Но май ще трябва да поизчакаме поне да се стопи снега  cold

# 294
Вещи, това е страхотна идея за лятото!  Hug

# 295
тази сбирка ще включва ли мъже и деца или ще си е чисто дюканска? аз умирам от глад - в хладилника няма нищо за мен и се наливам с кола и чай , но вече човек убивам
Мира , имаш ли проблем с холестерола?

# 296
И мен ме е подгонил страшен глад. Ей сега изядох 1/2 кисело мляко.

# 297
 Ей ма на и мен. GrinningГости-мости,телевизия,и кацам тук.Ма то един час не мога ви изчета бе.Остайх ви на седма страница , сега ви намирам на 15. HugСънче,яденето малко,ама не питай,после как ометох 400 г. ГОВЕЖДА пастърма. Embarassed Embarassed EmbarassedОбаче да се оправдая.Много огладнях,гостите ми и фемилито ядоха всевъзможни лакомства,и аз предпочетох пастърмата пред нережимности.Обаче тая пастърма,много странна бре.Нарязана на парченца,дето не вестник,ами гнида ще видиш през тях,несолена и във вакуумирана опаковка. newsm78Обаче много вкусна. GrinningИзпих поне три литра вода.И не успях да си карам велото,ама за сметка на това що вода ринах с лопатата в двора. Joy Joy JoyНакрая се скарах с мъжо и производните му,и сега съм при вас. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
  Лорче,невероятен сладур си.
 Още съм гладна.Може ли да си направя яйца на тефлонката и да си ги омета блажено?

# 298
Сладуранки, лека нощ и сладки сънища! До утре! smile3524
Една много нежна и красива песен за приспиване от мен Heart Eyes: http://www.youtube.com/watch?v=OjOjmCVmMZ8

# 299
Боби, не знам дали имам проблем, трябва да се изследва, ама все нямам време! Имам си фамилна обремененост обаче и при тия килограми не ми се мисли!

Общи условия

Активация на акаунт