След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 522
  • 576
  •   1
Отговори
# 270
GreenAppleHug Кажи ни нещо повече за теб.  Wink Откога си на режима? От колко стартираш, колко е целта ти, колко си свалила до момента, колко си висока, деца? Такива неща. И наминавай по-често от тук - да пишеш в темичките ще ти помага да си режимна и ще намираш отговори на много въпроси, както и безценна подкрепа от всички прекрасни момичета тук.  Heart Eyes

Още не съм на режима, само го разучавам. дълго време се чудех дали да започна дюкан, защото не знам как ще живея дълго време без любимите ми плодове, а имам много за сваляне...
за сега няма да си споделя размерите, ще го напрявя, когато започна, щот то теглото ми все се мени...
трябва да сваля около 30 килограма за да вляза в общоприетите норми, но съм си едра по природа, така че и 25 да сваля пак изглеждам нормално здравословно
пробвала съм много диети и съм сваляла много, но после пак качвам, и в много теми съм писала не веднъж и тук и другаде, най-често в красива мама, но не влизам често и не ме запомняте  Mr. Green
като отговор на някой от въпросите ти: висока съм 169 см, нямам деца (за съжаление, но...)
просто не влизам често ако нямам конкретна причина да проверя нещо, защотото сте много бързи в писането, направо като чат стая е този форум Simple Smile))) и не мога да смогна да ви чета, това означава да съм нон стоп на линия Simple Smile)))
както и да е, замислям минаване на режима поради ред причини, не само заради отслабването, но искам първо да го разуча добре и след няколко дена ще се присъединя
но смятам да направя максималните дни на ударната фаза, просто много ми тежат килограмите вече, въпреки че спортувам всекидневно, не виждам минуси да отчита кантара, а се появиха болки в гърба и кръста и искам колкото мога повече да сваля ударно, че поне това да ми отмине като болежка.

# 271
Добър вечер,
Малко ви бях изоставила, но днес си направих такава разходка, кажи речи, пресяхох града. Беше чудесен слънчев ден, макар и студен.
Лори, изглеждаш страхотно, да не говорим за трапчинките на бузките. Аз също в началото на диетата си поставих за цел да облека на рождения си ден, който е на 27 МАЙ една рокля, но се оказа, че за Коледа вече ми беше широка, макар да и да съм повече кг., отколкото, когато са ми я шили.
Веши, направо ме срази с твоя реактивен самолет. Страхотна си, винаги актуална.

# 272
Били, тая сушеница нещо ме притеснява, а и агнешките кюфтета също.  Thinking Дори и в 3-та фаза (освен на гала) не са разрешени.  Peace
GreenApple, мисля, че си намерила правилното място и точния режим.  smile3521 Чакаме те!  Hug

# 273
  • София
Мерси Вещи! Супер си!   bouquet

# 274
Привет - мривет!
Сладурки , изобщо не мога да ви изчета и само се включвам да ви поздравя и да напомня за себе си - да не ме забравите! LaughingСутринта имах минус и дано скоро съвсем изчезне каченото кило , та да продължавам към целта #Crazy Аз като съм запразнила - няма спирка - утре мъж ми е именяк , във вторник рожденник и сигурно скоро няма да мога да си вися при вас , а така ми липсвате! Имам чувството , че изпускам страшно интересни неща , но и при мен е доста интересно Joy Joy  До скоро!

# 275
Момичета сега и аз се сетих ..и на мен ми закъснява и мисля,че еот режима newsm78При вас имало ли е проблеми?
На мен лично МЦ ми се увличи с 2-3 дни.
Нека и другите мацки да споделят, но аз лично го отдавам на режима
Момичета, на мен ми тече като пълноводна река....Ужас, дали е от режима?!? Rage Rage  newsm61 newsm61

# 276
amber,  мерси много за отговора Simple Smile
без сутришната чаша нес кафе съм за ни кадя

дано  издържа ударния период  Praynig

# 277
  • home!sweet home!
И аз благодаря за списъка   bouquet

# 278
Лорче, при мен в началото първите 2 дни бепе така и после - съвсем слабо. Сега нещата се нормализираха.  Peace

# 279
Били, тая сушеница нещо ме притеснява, а и агнешките кюфтета също.  Thinking Дори и в 3-та фаза (освен на гала) не са разрешени.  Peace
newsm78 Освен да я пиша гала.Това не го знаех.Нали можеше всякакво месо в трета? newsm78

# 280
Лори, изглеждаш страхотно, да не говорим за трапчинките на бузките.
Вани, тя едната трапчинка бих я нарекла изкуствена, тъй като преди няколко години, когато правех поредното си чаено-плодово гладуване, толкова ми прилоша, че припаднах, при което се ударих лицето и половин месец колегите мислеха, че бившият ми мъж се е погрижил добре за мен, а то от кошмарното гладуване newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Като спомен от неуспешния режим на Ковачева ми остана едната трапчинка smile3533 smile3533 smile3533 Така че, момичета, стойте си при Дюки!

# 281
  • Пловдив
Откакто съм режимна цъкъла ми е доста по-оскъден  Thinking При някои от вас забелязвам обратното, явно всичко е индивидуално  Peace
Били, хич не пишеш при нас напоследък, май друга любов си намерила  Whistling За менюто ти нищо не мога да кажа, третофазно е и не ги разбирам нещата  Sunglasses Сънчето ти е казала всъщност  Peace А за винцето всеки си прави избор, но не е по Дюки  Peace
Боби  Hug

# 282
Били, цитирам от книгата със съкращения - за месото в 3-та фаза:

"Новите меса
Досега ви бяха разрешени постните части на говеждото и телешкото и почти всички части на конското. От тук нататък може да прибавите агнешкото БУТЧЕ и свинското печено, както и обикновената шунка, и да ги консумирате без ограничения ЕДИН или ДВА пъти седмично.
- Агнешкото бутче е най-постната част от агнето. Избягвайте,  обаче горния пласт ..........
- Свинското печено се консумира при същите условия, като агнешкото бутче, но задължително се избира парче от ФИЛЕТО ................
- Шунката отново се появява. Но вече не е нужно да се ограничавате с олекотена шунка. Можете спокойно да си хапвате от тази вкусна храна по което искате време на деня, като не забравяте да отстраните тлъстините в края й."

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 21:40 от Sun

# 283
  • София
Откакто съм режимна цъкъла ми е доста по-оскъден 

И при мен е така  bowuu

# 284
  • София/Осло
мирахрис -мноооого гадничко ,давай рецептата де ,сега да слюноотделяме ли искаш
бъни-пише си в началото -до 1 ч.ч мляко.....чети внимателно , а и амбър вече ти е писала
били- абе ти що не пишеш.....нещо се губиш напоследък от темата, я се отчитай по често за да те следим кви ги вършиш, че нещо май голям завой правиш.... #Cussing out  Mr. Green Peace   Wink винце викаш, а пък и сушеница?  Flutter  Wink
ааа епълче-не е чат тук, просто желаещите да се разлоясат са много и всеки пита и има нужда от помощ  Wink
Момичета, имам предложение всеки, който има корекции /но по сериозни да не са грамчета, а кило минимум /да пише на вещи ЛС, защото наистина е доста трудно да се следят всички, много станахме и всички и висим на главата и искаме нещо от нея  bowuu
бобиии- ха наздраве да са ти живи и здрави роднините  Heart Eyes
лора--- и аз не съм имала такива проблеми  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт