След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 524
  • 576
  •   1
Отговори
# 255
GreenAppleHug Кажи ни нещо повече за теб.  Wink Откога си на режима? От колко стартираш, колко е целта ти, колко си свалила до момента, колко си висока, деца? Такива неща. И наминавай по-често от тук - да пишеш в темичките ще ти помага да си режимна и ще намираш отговори на много въпроси, както и безценна подкрепа от всички прекрасни момичета тук.  Heart Eyes

Джини, аз си хапвам от зелените "Хогаренас" - с фибри. Дано никога повече да не изпадаш във вчерапното състояние!  Praynig Hug

Амбър, вечерята ти изглежда превъзходно!  Hug

ФантаJoy и моите така изглеждаха в началото, но пък вкусът им наистина е ммммм.  Hug

# 256
Майчета, я ми кажете кога мога да очаквам резултати от диетата, защото нещо започвам да се изнервям. хапвам си всичко режимно, но пак резултата е =/- килограм. Което е... някак странно. Ох, режимът ми харесва, лесно е да се придържам към него. Дано и смъкването на килограми да не закъснее Praynig Днес съм пила 2 кафенца, доста водичка, сутринта хапнах една четвърт от тортичката, на обяд- няколко телешки кюфтенца със половин сварено яйце, а после и малко сварено пилешко месце Embarassed, а за вечерта си направих един кейк с извара и 2 яйца. Голяма вкусотия  Blush Crazy Ох, не знам, придържам се уж стриктно, пия доста вода... Скоро ще почна и на фитнес да ходя. Възможно ли е да задържам вода?  newsm78 Thinking

# 257
И аз не мога да си обясня причините за задържане, яденето ми е достатъчно! Затова реших, че каквото сваля до 24.04, когато правя 5 месеца на Дюкан, оттам почвам 3 фаза.
Единственото, което ми хрумва е: винаги съм била 56-58 кг и това сега ми е целта, ако се вярва на приказките, че се прибавя по 2 кг на бременност и на десетилетие, значи е нормално да съм +5кг, колкото съм в момента- 61-62.
Но аз искам да сваля още! Praynig
А това, че вие сваляте в 3 фаза ме обнадеждава!

# 258
  • София
Момичета, да ви развеселя малко! Вижте моята първа тричава палачинка - красавица! Ама беше вкуснаааа!
Фанта, и на мен първите опити не бяха толкова успешни за очите, но за сметка на това пък бяха много вкусни! Peace

Цвети, всичко ми се струва режимно newsm78
И ти си случай като мен- ям само режимни неща, а задържам smile3515 newsm61

# 259
Станси, възможно е да задържаш вода, друга причина може да е начало на МЦ, овулация и др. Не се отказвай. Няма човек, при когото режимът да не е проработил.  Peace
Цвети, аз до момента съм свалила 6 кг в 3-та фаза (от 19.11.2007 до сега). През ударната свалих 3 кг, през 2-ра - 4 кг.  Peace

# 260
Да си кажа и аз менюто,че само се офлянках по това зелце-виждам го вече в тавичката леееко припеченко Embarassed
Отчет за днес,с уговорката,че цял ден ми се яде  Mr. Green :
Закуска:1/2 кофичка мляко + 3с.л. трици
Обяд:омлет от 2 яйца,малко пуешко филе и извара;кремче без карамел
Следобедна закуска:1/2 кофичка мляко
Вечеря:1 скумрия на грил тигана(стана супер);кремче без карамел
Вода над 3л
Кола лайт 500мл
Още не съм разкарала последиците от празниците,явно съм се пооляла и все пак се надявам да видя отново 48 по-скоро Praynig
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  #Crazy
фанта,струва ми се,че не си разбъркала сместа хубаво и от там така се получава.Аз като не стрия изварата добре и там където е останало и на мен ми залепва
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Момичета сега и аз се сетих ..и на мен ми закъснява и мисля,че еот режима newsm78При вас имало ли е проблеми?

# 261
здравейте

аз от утре почвам с режима, но колкото и да чета темата не  мога да разбера
през ударния период мога ли сутрин да пия мляко прясно (фитнес 0.1 )с малко нес кафе ?

# 262
  • София
Момичета сега и аз се сетих ..и на мен ми закъснява и мисля,че еот режима newsm78При вас имало ли е проблеми?
На мен лично МЦ ми се увличи с 2-3 дни.
Нека и другите мацки да споделят, но аз лично го отдавам на режима

# 263

през ударния период мога ли сутрин да пия мляко прясно (фитнес 0.1 )с малко нес кафе ?

МОже  Peace Но прясно мляко не повече от 250 мл на ден;)

# 264
В началото на режима имах закъснения от по 2-3 дни, нищо фатално и М беше по-кратък, но в границите на нормалното. Сега всичко вече е, както си беше и преди - 27-28 дни, като часовник.  Peace

Бъни, добре дошла и успех!   bouquet Прясното мляко се консумита САМО като добавка - до 200-250 мл на ден, кактои скаш така си го разпределяй.  Peace

# 265
Момичета направих си спаначени кюфтенца за вечеря! Станаха превъзходни, ако искате рецептата пишете!
Сънче тоя сладкиш и аз го правя, но троша един бял и един черен шоколад става уникален! Ама сега не може Naughty

# 266
Отчет и от мен:
Закуска - мляко с нес, две бъркани яйца с малко пуешко филе
Обяд - пилешка супа (3 бутчета от малките)
Следобед - крем карамел
Вечеря - спаначени кюфтенца и карфиол от трушия!
Водя около 2литра!

# 267
Мирахрис, искаме рецептата, разбира се.  Hug Слагай я в рецептурника. А сладкишът е ясно, че не става за сега, той е "страшничък" и за 3-та фаза дори.  Joy

# 268
Закуска - 45Г.ЧЕРЕН ХЛЯБ, 20Г. СИРЕНЕ, 10 Г. КАШКАВАЛ И СУШЕНИЦА.
10 ч. - 100г. пр.мляко с кафе
обяд - 10г.сирене, 10г. кашкавал, сушеница
16 ч.  кафе със 100 мл. мляко
18 ч. чай с подсладител
вечеря (след малко)- агнешки кюфтета
до сега 1.5 л вода, може и повече да е.

Сега питам:в трета фаза може ли да се ядат сурови ядки?Ще ме "изхвърлите" ли от редиците си, ако вечер пия по 70г. червено вино?

# 269
  • Пловдив
Момичета, нанесох корекциите, ако някой съм пропуснала, защото 14 страници от тази тема и последните 10 от старата докато ги прегледам все нещо ми е убягнало да свирка на ЛС до довечера да поправям.

Общи условия

Активация на акаунт