След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 576
  • 576
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Кри, честито намаление! Аз ти казах, че направо ще се загубиш до април
Вещи  Hug Hug Hug при мене няма опасност от загубване или изчезване  Joy

# 361
Данида, честито намаление!  Hug И честит имен ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!   bouquet

Пиле, Бубето те е посъветвала много правилно!  Peace Тук не се сваля с глад, а с ядене - 5 пъти на ден - предимно МЕСО!

# 362
Sun,ще коригирам нещата Simple Smile както казах чера спирам млечните,освен киселото мляко,пък да видим Hug

# 363
  • Пловдив
Пиле шарено, случаааайничко видях, че си се записала при млечните  Rolling Eyes Там пишеш едно, при нас друго  Tired Сори, ама ние тук все пак мислим какъв съвет да ти дадем, а ти май още не знаеш искаш ли го този съвет  Outta Joint Малко несериозно и безотговорно ми се струва това. Не се сърди, но си намери режим и действай, от много столчета да не паднеш на земята! Съжалявам за тона все пак.

# 364
Добро утро,момичета!
Честито на всички именници,да са живи,здрави и във форма.
Крикри,4естито ти намаление!Браво,заслужаваш го  smile3501
Лолита-честито и на теб!Много мотивиращо действа свалянето,нали? smile3521
Аз също си имам минусче-е не е 1кг,но все си е минусче-600г.
Искам да попитам момичетата ,които не са в България,какво сирене хапват,че нещо взе да ми омръзва месото?Тук извара няма,Котидж чийз има,ама с повече мазнини,отколкото това от сайта...Всъщност колко трябва да са мазнините?На прясната моцарела също са множко,а много ми се хапва сиренце

# 365
Били, нали знаеш какво казва Дюк за килограмите. Върху предишните да слагаме по 1 кг за десетилетие и 2 кг на дете. Така че може би целта ни не би трябвало да е връщане на моминските килца.
50+1+2+2=55кг. Това получих.Ей затова са тия 56кг и нито грам надолу.Един кг. ми се губи newsm78 Дано да не е цяло десетилетие, че както съм го подкарала да не знам ден и дата.... hahaha hahaha hahaha
Май трябва да помисля още върху целта newsm78 Ако реша нещо, ще споделя.
Кри, радвам се за теб, че вървиш надолу!
Аз също си мисля, че само на млечни не е съвсем по Дюкан.Месото по може да помогне за бързо сваляне.Поне при моя организъм, де!

# 366
Мдаааа,сори за спама,ама и аз на всяка манджа мерудия  Mr. Green
Пилето да се запише...още утре почвам с вас,ама сериозно на кис. млекце.Тая вечер ще си хапна любимите плодчета и орехки,може и малко бързи въглехидратности да позволя,но малко!!!Нали ще ме съветвате по време на режима....моляяяя...малко кг останаха,а ми е ужасно трудно Hug
Пиле шарено, случаааайничко видях, че си се записала при млечните Rolling Eyes Там пишеш едно, при нас друго Tired Сори, ама ние тук все пак мислим какъв съвет да ти дадем, а ти май още не знаеш искаш ли го този съвет Outta Joint Малко несериозно и безотговорно ми се струва това. Не се сърди, но си намери режим и действай, от много столчета да не паднеш на земята! Съжалявам за тона все пак.
Peace smile3555 newsm12 Rolling Eyes dontknow

# 367
  • СОФИЯ
Добър ден от мен!
 От няколко дни следя темата,преди това никога не съм влизала тук Embarassed и сериозно се замислям за тази диета,преди това винаги съм гладувала,но сега просто ми е невъзможно,защото ми трябват сили да тичам след малката.
Имам едно въпросче- за какъв период от време постигате тези резултати,става въпрос за тези,който са свалили от 10кг. нагоре?
То е ясно,че не става за ден,два,но да не е година newsm78 Sad

# 368
  • Бургас
При всеки е различно зависи колко имаш да сваляш и дали стриктно ще спазваш режима.Дай повече инфо за себе си?

# 369
AVah, честито минусче!  Hug Мазнините трябва да са колкото може ПО-МАЛКО! 0,1 - 2%.
STASII, за всеки организъм е различно, но резултат ВИНАГИ има, независимо колко време ще е нужно! Това все пак е режим за цял живот, а не поредната диета без резултат или йо-йо! Peace

# 370
  • Бургас
Чак сега забелязах че днес правя 7 месеца с Дюкан.

# 371

Черпя Дюкански сандвич,тази вкусотийка е приготвена от 1.5л трици,1яйце,1л кис.мляко,извара,пълнежа е от филийка пуешко филе,резен домат и маруля,за П дните без домат и маруля,извинявайте,не е много на фокус,но не мога да го снимам пак,вече го няма  Joy
jbaeva,честит юбилей  Hug
AVah,честито намаление  Peace
Бубе, Hug (ти си знаеш)  Heart Eyes

# 372
  • Пловдив
Баева, честити 7 месеца   bouquet Чудесно изглеждаш, пожелавам ти да задържиш постигнатото  Hug Много мила снимка си сложила на аватара  Heart Eyes Боян е сладур, имам син Боян и аз  Hug
Жедира, ти ли направи тази вкусотия  Crazy Супер е, нямам думи   bouquet

# 373
  • София
Ами не знам дали е добре само мляко,но искам да потръгнат вече нещата...оффф...малко са ми килограмите и как се опъват Sad
Някои момичета именно от повече млечни задържат  Thinking Хапвай редовно, най-малко 5 пъти дневно по малко и имай търпение  Peace Рибка включи, много успешно се сваля с нея  Peace
smile3521 newsm10
Данида, честито намаление! smile3501 newsm51
Мише, Сън,  Жедира, Били  Hug
Авах, има обезмаслена извара, най-добре извара, а не сирене. Иначе има и обезмаслена моцарела.
Баева , честити 7 месеца! 
    Някоя снимка да пуснеш  smile3508

# 374
Жедира, ти ли направи тази вкусотия  Crazy Супер е, нямам думи   bouquet
Е аз защо мислиш съм в застой-режимно,режимно,ама ако знаеш тия дни как си готвя вкусотийки по цял ден   chef

Общи условия

Активация на акаунт