ШофьорКИ сами ли сипвате горивото или чакате ?

• 14 295
  • 196
  •   1
Отговори
# 45
Казах че и аз бих чакала да ми сипят но ако видя че има опашка и никакъв персонал няма да чакам!
Това е!

Това е твоята позиция. Не означва, че всички трябва да мислят като теб.
На други жени пък може ти да им изглеждаш смешна, че вършиш работата на персонала. Примерно. Всеки си има някакви принципи.

# 46
  • Стара Загора
Ха един шофьор на Шел преди мен така хубаво си сипа дизел в ладата, че като дойде момчето от бензиностанцията  и се хвана за главата.
Не съм си сипвала сама гориво досега.

# 47
Има общо това, че големия маникюр и токчета и цялото това нещо със кола придружено трябва да може и да сипва гориво,и ми е чудно! newsm78Но то май са си две взаимоотблъскващи неща, ноктите се чупят все пак и е трудно съгласявам се!

# 48
Мила Ели, време е да свикнеш, че не е нужно да разбираш от всичко. Аман от това прекрасно българско качество.
Ами ако колата е на газ? Знаеш ли колко е гадно да сипваш газ?

# 49
Има общо това, че големия маникюр и токчета и цялото това нещо със кола придружено трябва да може и да сипва гориво,и ми е чудно! newsm78Но то май са си две взаимоотблъскващи неща, ноктите се чупят все пак и е трудно съгласявам се!

Оффф, явно сме на други планети и говорим различни езици! Е, утре ако ти се случи да видиш някоя да чака да и сипят бензин-може и аз да съм, с маникюр, с голяма кола, с токчета-и въпреки това ШофьорКА! Е, не можем явно всички да сме като теб-затова примири се-чакане ще е работата за бензина!
А който бърза-да си предвижда нещата и по-ранко да си сипва бензинче в колата!  Peace  bouquet

# 50
Не ми се налага да чакам , бързо идват да ми сипят бензина. За 5 години нито веднъж не съм сипала сама.

# 51

Има жени, които нямат маникюр и токчета и пак не могат/не искат да сипват бензин. Ама "наточените" май винаги са по- интересни за обсъждане...

# 52
  • София
Казах че и аз бих чакала да ми сипят но ако видя че има опашка и никакъв персонал няма да чакам!
Това е!

Опашката няма да е заради теб, а заради персонала. Не бих се чувствала неудобно и няма да си сипя сама горивото. Ще изчакам да дойде човекът, който получава заплата за това. Ако ми се наложи прекалено дълго да чакам, ще потърся управителя.

# 53
  • София
Аз нямам кола нито книжка,нито и годините за книжка ,но така ме дразнят на бензиностанцията като спрем с приятеля ми да заредим онея си седят вътре нали е студено на вънка как ще зареждат да не би да им е работа случайно  ooooh! Той слиза зарежда си сам,измива си стъклата и си плаща егаси малоумниците са тея и то на всички бензиностанции са така няма Шел ,няма ОМВ,няма Лукойл  #Crazy #2gunfire

# 54
Ей, слава богу, че повечето сте на различно мнение от това на авторката! Аз от скоро съм шофьорка и се старая да съм добра и все повече взех да се дразня от разбирачи и разбирачки, според които за да си добър шофьор е задължително да можеш да отреагираш с един бърз ремонт на пътя. Защо да е нужно всичко това? По важно е поведението и уменията ти на пътя, за останалите неща си има специалисти! Защо да е срамно да имаш нужда от помощ?

# 55
Аз сигурно съм от най-големите лигли защото незнам даже точно какъв бензин сипва мъжът ми Grinning
Той пък винаги се грижи за резервоара ми Mr. Green

# 56
  • София
И аз не си сипвам бензин сама. Оглеждам се и чакам. Даже не знам как точно се отключва резервоара.
Ако спукам гума също няма да направя опит да я сменя. Като гледам как гумаджиите скачат по инструмента за развиване на болтовете (не му знам името на това Embarassed) направо си представям как аз ще успея да сваля гума Stop

# 57
За мен извода от темата е, че рядко се срещат мъже- кавалери. Вместо да станат като пичове да помогнат на мадамата, хем да тръгне опашката, седят отзад и псуват "оная патка с токчетата и маникюра" Peace

# 58
Гледаш ги накипрени с токчетата, карат коли Shocked,качили се на големи коли,ШофьорКИ, и кво, не могат да си спят сами горивото!Маникюра ли си пазят що ли!Ами ако спукат гума ?

Карам голяма кола, винаги съм на токчета и си пазя маникюра, и никога не сипвам сама гориво!!
Единствената бензиностанция, на която се налага да чакам да ме обслужат е Лукойл и за мой късмет само такива са ми наоколо, като изключвам кварталните неизвестни.
Да, въртя се, потропвам с крак и чакам, докато дойде някой да ми сипе, не че не мога сама, но това не е моя работа!
Ако стане опашка това не е мой проблем, а на персонала.

Гума да чукна на дърво не съм пукала, но ако ми се случи първо ще се обадя на мъжа си, второ - бих махнала на някой шофьор да спре да ми помогне.
Далеч съм от идеята да се справям сама.

# 59
От авторката виждам,че трябва всички шофьорки да ходим по анцунг,маратонки,изрязани нокти и т.н.Т'ва няма да стане.Чудя се само дали трябва да си връзваме изрядно и косите?Другото,което научих е,че трябва да си сипвам горивото ,а не да чакам.Е,т'ва също няма да стане. Naughty Има си хора,пък ако ще и колоната да е от 100коли,не ми пука.Между другото не съм виждала дори и половинката ми сам да зарежда горивото,не че не може.Просто казва за колко пари и тръгва към касата да плаща.Аз мисля,че точно това е правилното.

Общи условия

Активация на акаунт