ШофьорКИ сами ли сипвате горивото или чакате ?

• 14 302
  • 196
  •   1
Отговори
# 75
  • 5 етаж в ляво
Те ми наливат.Докато отворя вратата,те вече изтипосани до колонката.....и питат:какво мадам? Mr. Green

# 76
  • Sofia
За мен извода от темата е, че рядко се срещат мъже- кавалери. Вместо да станат като пичове да помогнат на мадамата, хем да тръгне опашката, седят отзад и псуват "оная патка с токчетата и маникюра" Peace

Подозирам, че има, но те едва ли са от категорията на самообслужващите се истински мъже, опч, шофьори. Grinning

# 77
  • на село
 Вече доста години съм шофьор,но никога не си наливам сама бензина.Това е работа на обслужващия персонал.За това им се плаща.Оглеждам се,ако всички са заети,чакам,но ако ми се мотат и не ми обръщат внимание,вдигам патърдия.И не смятам това за превземка,след като И заплатата на персонала е калкулирана в цената на горивото.

# 78
ако няма наблизо човек,съм сипвала и аз ,но само два или три пъти и не до край защото винаги идваше някой Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 79
Не съм си сипвала сама бензин, няма и да го правя.
Не знам дали съм "натокана", с маникюр и пр., но и трактористка да бях, не мисля, че е моя работа.

Както беше писала по-горе Монда, ако въпросът е на живот и смърт, ще го направя, ама в останалите случаи... И хич не ме интересува дали някой ще се мисли за лигла или не - гуми не сменям, двигатели не ремонтирам и пр. Има си хора за всичко. Веднъж съм имала авария, мъжът ми не беше в града, извиках един от неговите работници да ми оправи колата. Така че няма да се погубя, щото не мога да ползвам крик. Naughty

# 80
Не искам да влизам в спор, ама и аз си чакам да ми сипят бензин - жените трябва да се чувстваме и показваме жени, иначе не биха ни уважавали като такива.
Пък и дори и мъжете не би трябвало да сипват бензин, а само персонала!
Като отидете на ресторант и ако сервитьора се забави, до кухнята ли трябва да ходя, за да си дам поръчката или да си го сготвя сама!?

# 81
... Като отидете на ресторант и ако сервитьора се забави, до кухнята ли трябва да ходя, за да си дам поръчката или да си го сготвя сама!?

Joy Joy Joy
Страхотно сравнение  Hug

# 82
  • София
Шофьор съм от много години.
Сипвала съм си и сама бензин, но във времето, когато  бензиностанциите бяха на самообслужване и нямаше обслужващ персонал за това, а само една касиерка вътре, в будката на бензиностанцията.
Скоро не съм си сипвала сама бензин, защото винаги, когато спра се появява някое момче, което получава заплата за тази цел.
Но пък съм пукала гума, на магистралата и съм си я сменяла сама!  newsm44
И то не еднократно.
Е, в един от всичките пъти, когато вече почти я бях сменила, от кумова срама, спряха двама мъже - кавалери, в Мерцедес, уж! Sunglasses  за да ми помогнат, а може би и не само за това ....  Embarassed Flutter
Но аз бях така "яхнала метлата"  afwitch  , изцапана до лактите в прах, със свиреп поглед, че не се е намерил никой да помогне (освен неволята), че те се ометоха на втората секунда ....  newsm52

# 83
Здравейте и от мен,

напълно подкрепям мнението, че следва не ние да обслужваме обслужващия персонал, те са там точно за това да ти напълнят ресервоара, да ти поверят теч.за чистачки, масло и процие, без значение дали клиента е мъж или жена

# 84
Ами аз веднъж си сипах сама. Беше към 23-24 часа , постоях и като видях ,че жената където сипва бензин си стои и ме гледа ,а не излиза, се пробвах .И без това ми беше любопитно как се сипва. Пък и предпочитам вместо да дремя  някой път, когато нямам време за дремене , да имам представа какво трябва да направя.
Жената на бензиностанцията ми каза, че  след 20.00 часа бензиностанцията е на самообслужване. Хич не се и учудвам- в полукриминален квартал, сама жена,  пусто, тъмно, и др. път съм се чудила как работят тези жени и не ги ли е страх, а то си е определено за страх. И са все жени, дневна , нощна смяна... newsm78

# 85
Чакам. Има персонал,който е за това сложен.
Гуми не съм сменяла.
Не зная как.
Дано не ми се налага.

ааааа да,на теб браво,че можеш.  Whistling

# 86
....
Гуми не съм сменяла.
Не зная как.
Дано не ми се налага.

...

На мен ми се наложи... бяха ми срязали гумата, явно за да ме оберат... веднага извиках шофьора на мъжа ми... Не че има нещо общо с темата, ама викам да споделя...  Rolling Eyes

# 87
 Rolling Eyes  Е,доста неприятно. Аз ако си видя гумите нарязани,предполагам,че бих направила същото.

# 88
По принцип идват и ми го сипват, но ми се случвало да има голяма навалица на бенциностнанцията и съма съм си сипвала - няма нищо сложно

# 89
И на мен не ми се е налагало-все служителите го правят.А пък ако ми се наложи мисля,че ще мога да наврЪ пистолетО у дупката и да натиснЕМ спусЪкО па да става кво ще,а и да не изнервям изтънчените дами и господа от опашката.

Общи условия

Активация на акаунт