петна от пъпки?

• 269 569
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Countryside
Ааа, добре щотот ме хвана яд  Mr. Green Иначе, ръкавичката изглежда здрава, пише 500 ползвания издържала, ще я видим  Mr. Green

# 331
И аз вчера си направих маската с мая и кожата ми стана определено по свежа, но от вчера се мажа и с една емулсия Акне BP 5 и още не смея да говоря ама ми се струва, че лицето ми светна от нея. За тази емулсия прочетох в нета няма много инфо, но едно момиче писа, че на брат и е подействала доста успешно, а аз вече се уморих да се клепам с какво ли не и реших и това да опитам.
Нека ако някоя от вас е използвала това лекарство да сподели мнението си за него!

# 332
Каква е тази емулсия? Може ли малко повече инфо за нея?
Аз да кажа, че от няколко дни се мажа с тоника от невен, за който беше писано в темата и ми се струва, че добре действа!  Hug

# 333
Ами и аз немога да ти дам кой знае какво инфо, но като чета в листовката ми се струва че е от типа на Зинерит. Но това ме притеснява че почти никой май не е чувал за това лекарство но смело продължавам да си се клепам и след един месец ще ви дам лично инфо, защото ще е  изпитано на мен Mr. Green

# 334
зинерит- аз  с него се мажа  постоянно  на мен козметичката ми го препоръча ,но исушава кожата малко , аз го ползвам за гърба и на лицето акне аут .доволна съм! ударно и маската с мая правя на гърба и преди баня крем за бръснене с лимон и сода се мажа, със зинерит всяка вечер ,имам бал и мисля ,че кожата ми ще стане супер до тогава, а взех си и един крем за свиване на пори на лицето супер тена ми се избистри  на guinot

# 335
  • Прекрасна ВАРНА
зинерит- аз  с него се мажа  постоянно  на мен козметичката ми го препоръча ,но исушава кожата малко , аз го ползвам за гърба и на лицето акне аут .доволна съм! ударно и маската с мая правя на гърба и преди баня крем за бръснене с лимон и сода се мажа, със зинерит всяка вечер ,имам бал и мисля ,че кожата ми ще стане супер до тогава, а взех си и един крем за свиване на пори на лицето супер тена ми се избистри  на guinot

би ли  дала малко повече инфо за крема на GUINOT newsm78 като цена от къде го купи?

# 336
Поръчах го от козметичката си 48 лв .Казва се guinot creme pur equalibre      pure balance cream
Аз се чудих много дали да си го купя и козметичката ми даде тестер хареса ми ,розов ми става тена-даже днеска една приятелка ми вика много ти е хубав ружа пък тоя руж го ползвам от година и нещо никога не го е забелязвала мисля ,че е от крема-и добри отзиви имаше във форума

# 337
kamib,и аз да ти благодаря най-искрено за тази рецепта с маята! Hug  bouquet
След толкова четене тук най-накрая реших и аз да я пробвам.Ефект наистина има и то още след първото намазване.Вече 3 пъти си я правих тази маска и мисля да продължавам Peace
Понякога такива съвсем простички неща дават страхотни резултати!Мерси още веднъж! Hug

# 338
Камамбер, ако става въпрос за една много стара тема за тези ръкавички, те веднага след като видяха, че има интерес към тях ги вдигнаха на 15лв. Уж качеството било по-добро. Защото предшните се късаха. Аз попаднах късно на темата и вече бях по 15лв.
Друг път ще им дам 15 лв.Да не е естествена коприна от двора на японския император?!Не им ги купувайте,че да се усетят.
Разбрах за какво става въпрос-както казах,си купих на Агива много по-евтина,имам копринена (поне така се води)ръкавица от китайските магазини за 1 лв.,върши страхотна работа.Майка ми дори беше направила такива кесийки от много стари вълнени парчета на баба ми- такъв пилинг става,че направо ти подменя кожата.

# 339
Друг път ще им дам 15 лв.Да не е естествена коприна от двора на японския император?!Не им ги купувайте,че да се усетят.
hahaha  hahaha  hahaha

# 340
Искам да споделя за една моя придобивка, която доста промени външния ми вид.Взех си стика с чаено дърво на Орифлейм.Не само изсушава пъпките, но ги и прикрива.Наистина помага и всички забелязват, че има промяна в състоянието на лицето ми.

# 341
В понеделник следобед си поръчах ръкавичката от сайта.Отговориха ми на пощата, че до два работни дни ще я получа.Вчера ги чаках - нищо, днес вече е два часа и още няма, защо така се бавят.До колко часа обикновено пристигат тези доставки, че дадох служебния адрес, а пък работя до 17?Някой ако знае как точно работят куриерските фирми.Дала съв си и телефона, ама знам ли?Да не си изпусна куриера ooooh!?

# 342
И аз ще пробвам тази маска от мая.Благодаря за рецептата!  bouquet

# 343
  • au bout du monde
Днес се реших  да пробвам маската Laughing прибавих и две лъжички хума.
Много започна да сърби обаче  Crazy в чудо се видях #Crazy такъв сърбеш ,такова нещо  ooooh!

# 344
Джиджи, повечето куриерски фирми работят до 18.00. Зависи коя е куриерската ф-ма, но някои като посетят адреса и няма никой, поставят стикер. Можеш да се обадиш и да питаш с коя куриерска ф-ма са ти я изпратили и да си я проследиш по номера на товарителницата.

Baby-sitter, мен нито ме е сърбяла, нито ме е щипала, но петната пак започнаха да ми излизат newsm78 ooooh! Утре пак ще си я правя, дано даде отново резултат.

Общи условия

Активация на акаунт