петна от пъпки?

• 269 583
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • au bout du monde
Baby-sitter, мен нито ме е сърбяла, нито ме е щипала, но петната пак започнаха да ми излизат newsm78 ooooh! Утре пак ще си я правя, дано даде отново резултат.

мен по принцип си ме сърби Crazy едвам ги изтрайвам тея пъпки и като ги мажа с нещо още повече засърбява ooooh!

# 346
Абе да ви кажа и аз какво стана пък при мен. Значи общо правих маската 3 пъти(вече писах по-подробно ,за това сега няма да се повтарям). Обаче проблема е,че по носа и част от брадичката ми се появиха някакви гадни пъпки.Не знам дали е било от маската,или пък от нещо друго,но ако не е от маската,значи просто е било съвпадение. Ходих на козметик в събота и споделих на козметичката ми за тази маска и тя каза,че не би трябвало от нея да са се получили пъпките,но ако съм алергична към някоя от съставите е много възможно. Но аз не знам да съм,затова смятам,че може и да не е това причината. Каза ми,че пъпките явно преди това са били само запушени черни точки и след маската са се активизирали и са станали на по-големи комедони.Сега съм малко настискана от онзи ден още и ще чакам да ми се поуспокои лицето,след което може пак да пробвам маската с маята. Искам да питам и останалите девойки,как се справяте със зачервяването и петната от пъпките(евентуално) след процедурите при козметичката? Тя ми предложи на мен да си взема някаква цинкова паста за зачервяване и избелване на лицето. На опаковката пише цинкова мас,но мисля че е същото.В момента се мажа с него и май лицето ми се въстановява по-бързо от обикновено,но може и да си въобразявам. Ще чакам вашите отговори и предложения  bouquet

П.С. А забравих да питам,има ли някой доволен и от сместа на розова вода,камфоров спирт и кислородна вода? newsm78

# 347
  • София
И аз съм чувала за тази цинкова паста, не й знам ефекта обаче.

Относно стискането- възстановяването зависи от козметичката. Моята кожа е адски чувствително- само при допир се зачервява, пък като ме стискат няма да ти кажа за какво става дума  ooooh! Една-единствена козметичка ми почиства така лицето, че на следващия ден то вече е спокойно Peace Много е важно след почистване да не се миеш с вода поне 5-6 часа и да не слагаш грим до другия ден.

# 348
Аз си купих 3те съставки и още не съм ги смесила. Днес ще гледам да ги смеся и да се мажа и с този лосион. После ще кажа какъв е ефектът, но то едва ли веднага ще проличи.

# 349
Зависи от козметичката и от продуктите ,които разполага, много козметички съм сменила и знам от опит, има и друг вариант за почистване на черни точки с ултразвук, а при моята като отида след 1 час вече сам супер

# 350
П.С. А забравих да питам,има ли някой доволен и от сместа на розова вода,камфоров спирт и кислородна вода? newsm78

Аз съм изключително доволна, само че моята смес я правя като вместо кислородна вода слагам салицилов спирт от 2%. По добро е от всеки друг купешки лосион, а съм опитвала какво ли не и скъпи маркови и евтини  Peace

# 351
и аз днес започнах маската с мая,но сложих и 3-4 капки лимонов сок,някой от вас ползвал ли е маска с мед и лимонов сок,била много подходяща за пъпчива кожа

# 352
  • Прекрасна ВАРНА
Абе да ви кажа и аз какво стана пък при мен. Значи общо правих маската 3 пъти(вече писах по-подробно ,за това сега няма да се повтарям). Обаче проблема е,че по носа и част от брадичката ми се появиха някакви гадни пъпки.Не знам дали е било от маската,или пък от нещо друго,но ако не е от маската,значи просто е било съвпадение. Ходих на козметик в събота и споделих на козметичката ми за тази маска и тя каза,че не би трябвало от нея да са се получили пъпките,но ако съм алергична към някоя от съставите е много възможно. Но аз не знам да съм,затова смятам,че може и да не е това причината. Каза ми,че пъпките явно преди това са били само запушени черни точки и след маската са се активизирали и са станали на по-големи комедони.Сега съм малко настискана от онзи ден още и ще чакам да ми се поуспокои лицето,след което може пак да пробвам маската с маята. Искам да питам и останалите девойки,как се справяте със зачервяването и петната от пъпките(евентуално) след процедурите при козметичката? Тя ми предложи на мен да си взема някаква цинкова паста за зачервяване и избелване на лицето. На опаковката пише цинкова мас,но мисля че е същото.В момента се мажа с него и май лицето ми се въстановява по-бързо от обикновено,но може и да си въобразявам. Ще чакам вашите отговори и предложения  bouquet

след козметик не ми остават петна или зачервено,незнам зависи от козметичката.а за цинковата мас на мен не ми понася,много ми се омазнява лицето.

# 353
  • Прекрасна ВАРНА
и аз днес започнах маската с мая,но сложих и 3-4 капки лимонов сок,някой от вас ползвал ли е маска с мед и лимонов сок,била много подходяща за пъпчива кожа

всяка сутрин си намазвам лицето или с половин изтискан лимон(сока от лимона)или от грейпфрут,или портокал след като изсъхне си втривам в кожата отвара от невен и като изсъхне крем.

# 354

Аз съм изключително доволна, само че моята смес я правя като вместо кислородна вода слагам салицилов спирт от 2%. По добро е от всеки друг купешки лосион, а съм опитвала какво ли не и скъпи маркови и евтини  Peace

момичета, внимавайте със салициловия, и въобще с всякакъв спирт, защото след време кожата започва ужасно да се омазнява, което е предпоставка за образуане на черни точки. качествената козметика вече напълно отрича почистването на лицето с алкохоли. след време кожата започва да лъщи ужасно и тъй като е мазна става като лепило за праха и мръсотията, в която живеем.

# 355
Да напълно си права диде, въпреки че много ми помага изобщо не съм мислила за след това, може би ще заменя и аз салициловия с кислородна вода, мерси Simple Smile

# 356
  • Плевен
Аз съм супер доволна от кислородната вода, камф. спирт и розовата вода. Горещо го препоръчвам. Нищо досега не ми е действало така добре.

# 357
Темата е много интересна , само да вмъкна че моята кожа е много суха и от масло от чаено дърво така се пресуши ,че ми излязоха лишеи на третираните места които едвам изчистих, а пъпките така и не се повлияха.Аз съм изцяло ЗА натуралната козметика.Ще пробвам маската с маята , вярвам че ще ми помогне.А за едно от по горните изказвания за зачервяване след козметик, мисля че козметичката не си е свършила работата както трябва, а цинка пресушава, използва се в детски крем-чета против подсичане.

# 358
  • София
Аз съм супер доволна от кислородната вода, камф. спирт и розовата вода. Горещо го препоръчвам. Нищо досега не ми е действало така добре.

Какъв е ефекта на лосиона?

# 359
  • Плевен

Какъв е ефекта на лосиона?
Лично при моята проблемна мазна и склонна към акне кожа - подсушава я много добре, ако има пъпки - бързо загарят и повяхват. Ползвам го вечер преди лягане. Сутрин кожата ми е по-свежа и пухкава.

Общи условия

Активация на акаунт