петна от пъпки?

• 269 592
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
n_kirpi , а след тази смес от спирта и т.н.(която и аз ползвам) слагаш ли крем или нещо друго или просто се мажеш и оставяш така? А отностно козметичката-може би не ходя при най-добрата,но за момента ме устройва.Не знам дали го каза,за да ми го внуши или си е вярно,но ми спомена,че имам много чувствителна кожа и при всеки допир или нещо по-сериозно се зачервява.А и не вярвам само на мен да ми е зачервено лицето след почистване,не е ли нормално? Все си мислих,че при всички е така... newsm78

# 361
Аз вчера си направих маската с мая , вместо мляко сложих сок от лимонче , както някой беше писал има избелващ ефект.Накрая се измих с отвара от лайка.
Много добре ми понесе , но моята кожа не е чувствителна , а и вече през доста процедури е минала  Flutter
Доволна съм от маската , ще продължавам с нея.
Само да кажа , че си я направих с 1/3 от кубчето мая и ми стигна точно да си намажа лицето с нормален пласт , не много дебел и не много тънък.
Относно козметичките , явно зависи как пипат.
Аз съм посещавала само две , но винаги излизах страшно зачервена и от двете.
За щастие вече съм извън тийнейджърската възраст и проблемите не са чак толкова големи (да чукам на дърво)

Успех с маските  Heart Eyes

# 362
  • Плевен
n_kirpi , а след тази смес от спирта и т.н.(която и аз ползвам) слагаш ли крем или нещо друго или просто се мажеш и оставяш така? А отностно козметичката-може би не ходя при най-добрата,но за момента ме устройва.Не знам дали го каза,за да ми го внуши или си е вярно,но ми спомена,че имам много чувствителна кожа и при всеки допир или нещо по-сериозно се зачервява.А и не вярвам само на мен да ми е зачервено лицето след почистване,не е ли нормално? Все си мислих,че при всички е така... newsm78

Ми слагам един крем на Ейвън, но за да не мириша на камфор. Embarassed

# 363
Е нали се мажеш вечер с това нещо,какво толкова Laughing А иначе от колко време вече го ползваш ? За да знам евентуално след колко ще се появи ефекта и при мен

# 364
  • Плевен
Е нали се мажеш вечер с това нещо,какво толкова Laughing А иначе от колко време вече го ползваш ? За да знам евентуално след колко ще се появи ефекта и при мен
Ми вече втори месец почти, ама се мажа с крем да не мириша на мъжа ми, че е малко неприятно. Mr. Green

# 365
E тогава става,щом е за мъжлето Whistling Laughing Аз нали съм още малка за такива неща и няма на кой да преча Grinning Дано и при мен да даде резултат това,защото ми писна да се занимавам с разни мазила,маски и т.н. Само си даваме парите за да пробваме всичко...Поне при мен е така

# 366
  • Плевен
И аз така и вече се примирих, че ще е за цял живот. Две деца родих и пак не минаха пусти пъпки. #2gunfire
моето е на хормонална основа, като си пия противозачатъчните съм супер, пъпка няма, като ги спра - ела ме виж.

# 367
  • по пътя на светлината
Какви са тези противозачатъчни ,които изчистват лицето?

# 368
  • Countryside
k.a.l.i., почти всички противозачатъчни имат този ефект, а и космите растат по-бавно  Party Заради женските хормони, които ти идват в повече от хаповете. Масово се изписва Диане35 при акне например. Не бих пила обаче хормони заради едните пъпки, трябва да се лекуват, защото спираш хаповете и те избиват с нова сила  Sick

# 369
  • Плевен
k.a.l.i., почти всички противозачатъчни имат този ефект, а и космите растат по-бавно  Party Заради женските хормони, които ти идват в повече от хаповете. Масово се изписва Диане35 при акне например. Не бих пила обаче хормони заради едните пъпки, трябва да се лекуват, защото спираш хаповете и те избиват с нова сила  Sick
Права си, но дай идея с какво да се лекуват, освен с противозачатъчни. Аз съм пробвала и с антибиотици + скъпи мазила, но си тровиш черния дроб. Само с мазане не става. Другото което съм забелязала от самонаблюдение е като пазя диета например или по- точно като почти не ям - пак изчезват гадовете, но немога да установя коя храна им влияе
Някой, ако знае нещо по въпроса?

# 370
Другото което съм забелязала от самонаблюдение е като пазя диета например или по- точно като почти не ям - пак изчезват гадовете, но немога да установя коя храна им влияе

Трябва да се избягва : мазно , пържено , шоколадче  Party , алкохол ... все едни такива хубави неща.

И съответно да наблягаш на плодове и зеленчуци.

# 371
Другото което съм забелязала от самонаблюдение е като пазя диета например или по- точно като почти не ям - пак изчезват гадовете, но немога да установя коя храна им влияе

Трябва да се избягва : мазно , пържено , шоколадче  Party , алкохол ... все едни такива хубави неща.

За мазното и пърженото съм съгласна,но за шоколада....не мисля,че е чак толкова вреден.Помислете сами,а и прочетете вече колко пъти е разбиван този мит,че от шоколад излизат пъпки или че се надебелява.За второто може и така да е,но аз предпочитам да хапвам по 1-2 кубчета шоколад на ден,отколкото по 1-2 вафли или кроасани или каквото е там. Шоколад,при самостоятелно приемане(т.е. без други сладки неща-бисквити,кексове,т.н.) има дори добър ефект в/у метаболизма.Доказано е Peace Така че бих казала на всички,които се ограничават в приемането му да не го правят,защото шоколадът си е хубаво нещо,а и полезно по някога,когато не превишаваме с него естествено.Осбено,ако се съдържат повече от 55% какао в него си е перфектен(т.е. черен или още натурален шоколад,както се казва). Flutter

# 372
Съгласна съм с тебе , аз си похапвам доста шоколад и други сладки , но натурален ( черен ) шоколад не мога да понасям.

А проблемът е точно в тези боклуци , които ядем  Peace

И като стана въпрос за шоколад : http://oncho.hit.bg/kafe/42.htm

# 373
  • Плевен
Мисля, че ако напраня едно лечебно гладуване ще ми се отрази добре, ама като ми се ядеееееееееее.  Mr. Green
Преди да забременея с второто бях 42 кг, - 160 см, стопена от тормоз и неядене в работата, ама и без една пъпка.
сега още съм по майчинство с 15 кила отгоре доста похапваща и изпъпчена  Sad

# 374
  • Countryside

Ммм, шоколада е полезен, но съдържа кофеин. Кафе, кола също са кофти за кожата.
Иначе много вода и зелен чай много помагат.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт