петна от пъпки?

• 270 879
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
ако може да ми кажете за този крем с невен от аптека ли го купувате или е домашно производство
домашно производство е  Peace

# 136
  • по пътя на светлината
Ако редовно се ползва ексфолиант, петната изчезват. А крема от мас и невен го има в готов вариант, немски е и струва около 2,50 за 100 мл. Виждала съм го в повечето аптеки.
Имаш ли спомен в коя аптека го има,че така и не намерих домашна мас .....,пък и не знам дали ще го направя както трябва....?

# 137
Записвам се ,защото имам доста пьпки и петна,а нищо не ми помага..направих това с маята,но не се измих с отвара от лайка,а с вода и сапун и чак тогава с отварата..как трябва да е само с отварата ли?Ходя но козметик,но само 1седмици бях добре после пак мьчение..моля Ви се кажете Praynig

# 138
Ако редовно се ползва ексфолиант, петната изчезват. А крема от мас и невен го има в готов вариант, немски е и струва около 2,50 за 100 мл. Виждала съм го в повечето аптеки.
Имаш ли спомен в коя аптека го има,че така и не намерих домашна мас .....,пък и не знам дали ще го направя както трябва....?
Ами в Санита, Фарма Експерт и няколко други, на които не се сещам имената. Тези са вериги и предполагам, че във всяка тяхна аптека го има. А после го бях видяла и в магазина, в който пазарувам - Сани в Пловдив (ако ти върши работа).

# 139
  • по пътя на светлината
Благодаря!  bouquet

# 140
А някой може ли да каже каква е цената на тази процедура по махането на разширен капиляр с лазер  Rolling Eyes newsm78 Само разбрах, че е еднократна, че става след обгарянето коричка и че всяко, уважаващо себе си козметично студио, я извършва Simple Smile
Мерси  Grinning

# 141
  • София
Запис Peace

# 142
аз от 1 седмица ползвам тази маска на Талодерма,тя не е за петна а за пъпки,но имах 5 упорити червени петна едно до друго,и сега виждам че се прибират,тази маска е 7лв и е една от най-евтините продукти които ползвам а върши невероятна работа Peace

# 143
момичета внимавайте с продуктите на балотирам за маската не знам но кремовете не са хубави много са мазни и се бях опъпчила от тях,а маската една седмица се ползва постоянно,а след това се намаля използването и

# 144
От един път няма да стане, но с постоянство определено ще има ефект скоро.
Има едно медицинско кремче, което махна всичките ми стари петна. Казва се Деркоме Симплекс (Dercome Simplex), немско е и с редовна употреба върши чудеса. То е цветно, под формата на фон дьо тен, но го има само в един цвят, който на пръв поглед изглежда доста тъмен, но след като се размаже добре се слива с тена на кожата, тъй като не е никак покривно и изобщо не се забелязва. Моята кожа е светла, но ми беше идеален. Трябва да се ползва всеки ден,  аз лично си го слагах преди фон дьо тена. За няколко месеца ми се заличиха всички петна ( а аз имах много ooooh! ) Струва около 15-16лв и се продава в аптеките. Страхотно е.

чудесна това кремче да не в зелена тубичка и с бяла капачка и е доста мазен

# 145
момичета внимавайте с продуктите на балотирам за маската не знам но кремовете не са хубави много са мазни и се бях опъпчила от тях,а маската една седмица се ползва постоянно,а след това се намаля използването и
 Олеееееееееееее какво съм писала продуктите не са на балотирам а на талодерма извинявам се

# 146
 Олеееееееееееее какво съм писала продуктите не са на балотирам а на талодерма извинявам се
Все пак всеки има различен тип кожа на едни им действа добре на други не.Отнася се до всички продукти много трябва да се внимава може някои марки да са много прехвалени,но на даденото лице да не подействат

# 147
Аз съм голям мързел  smile3506! Правя си домашна козметика , ама направата и приложението й ми отнема време..... а бе несериозна съм. Предпочитам готовата козметика / по лесно се съхранява и ползва/.
За петната : Преди няколко години изкарах тежка форма на Хепатит В. Един от страничните ефекти беше обезобразено лице - пъпка до пъпка!! От тях останаха едни белези.... newsm45не ми се говори. Мазах се с какво ли не, но успях да ги махна с избелващия крем за лице на Орифлейм /принципно не съм им почитателка, ама в такива моменти пробваш всичко/.   Кремчето е в една лилава опаковка. Май е скъпичко, но може да се издебне някое намаление. Каквото и да решите да пробвате, иска се постоянство !

# 148
Милена,не разбрах последно от кои продукти не си доволна?Да не останат все пак погрешни впечатления

# 149
Сега седя с маската с мая!Викате с лайка да я махна, а?

А някой пил ли е бирена мая? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт