петна от пъпки?

• 269 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Ахам... при мен като ми изсъхне вече към 10-тата минута примерно и като тръгна да правя някаква муцуна и чак ме боли  Laughing Тамън така  се отучва човек от мимики, че не е полезно... така че е почистваща, стягаща и античбръчкова, макар и косвено  Laughing

# 211
Здравейте, прочетох от форума за лечение на петна с мас и невен. Направих си го, но май нещо не стана така, както трябва и нямаше ефект. За това започнах да се мажа само с отвара от невен и мога да се похваля, че ефекта е много голям. За една седмица лицето ми направо светна, ситните пъпки изчезнаха и сега нямам пъпки. Препоръчвам го на всяка от вас с подобен проблем Simple Smile

# 212
Здравейте, прочетох от форума за лечение на петна с мас и невен. Направих си го, но май нещо не стана така, както трябва и нямаше ефект. За това започнах да се мажа само с отвара от невен и мога да се похваля, че ефекта е много голям. За една седмица лицето ми направо светна, ситните пъпки изчезнаха и сега нямам пъпки. Препоръчвам го на всяка от вас с подобен проблем Simple Smile

а как точно я правиш тази отвара от невен и съответно как я прилагаш  bouquet

# 213
Завирам около 150-200 мл. вода и слагам 2 суп. лъжици невен. Сместа ври 2-3 мин (не повече) и престоява така около 30-40 мин , после я прецеждам и се мажа на чисто лице сутрин и вечер по 2-3 наслоявания Simple Smile Много е просто, опъва кожата и много памага за белезите

# 214
Ама тя не е ли течна или ти потапяш памук и се мажеш  newsm78
И после измиваш ли се или направо си слагаш крем  newsm78

# 215
Да , течно е , мажа се с памуче и то си засъхва така. После си слагам крем и така си ходя целия ден Simple Smile

# 216
Една приятелка ми каза, че с крема на френската ф-ма ЛЕД й се изчистили петната от лицето, а на същата ф-ма имало и продукт, с който е почистила черните точки на мъжа й. И тъкмо се наканих и аз да си го купя и прочетох темата. Много се запалих за маската с мая, ще си направя и лосиона с камфоровия спирт. Може и невен да си взема. Ако не бях сама с децата още тази вечер щях да отскоча до магазина, но няма как и ще го оставя за утре.

# 217
и според мен крема Здраве помага наистина е мн хубав  newsm10

# 218
  • Прекрасна ВАРНА
мацки аз нещо неможах да разбера newsm78.правя си маската с мая вечер и след като я отмия не си мокря повече лицето.та въпроса ми е трябва ли да си мажа лицето с крем след маската с мая newsm12

# 219
Аз лично не си го мажа, предполагам е въпрос на избор...  Peace

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 11:08 от lsweety

# 220
  • Прекрасна ВАРНА
Аз лично не си го мажа, предполагам е въпрос на избор...  Peace[
/quote]

благодаря ти  bouquet

# 221
# 222
  • Бургас
Снощи правих маската с мая!  Peace
Честно казано, не забелязах някаква промяна на лицето ми, но според мен, не е възможно да има резултат още от първия път. Трябва си постоянство, затова ще продължавам и занапред с тази маска!
Единственият й недостатък, че гадничко мирише  Sick, но какво да се прави, красотата изисква жертви  Laughing

# 223
И аз вчера я направих. И аз не забелязах особен резултат, но утре пак ще я направя, че не ми се чака една седмица. Измих се с лайка. Дано да ми махне петната, че не мога да се гледам. Моите са по- скоро като лунички, но по-гадни. Взех си и трите неща за лосиона, но още не съм ги смесила. Вчера като си махах маската с гъбичка и майка ми ме видя и се сети, че гледала по телевизията някакъв дерматолог, който обяснявал, че колкото повече се търка лицето, толкова повече излизат черни петна. Т.е не трябва много да се натиска, а аз напоследък се жуля с гъба, с ексфолиращи маски и какво ли още не и доста си натискам. Явно трябва да е по-нежно.

# 224
Да , течно е , мажа се с памуче и то си засъхва така. После си слагам крем и така си ходя целия ден Simple Smile
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт