петна от пъпки?

• 271 116
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
   Момичета, направих си маската с маята, но ми стана много течна. Смесих половин кубче мая от 42гр. и една супена лъжица прясно мляко. Много моля тези, които са изпробвали маската да кажат, дали и при тях се получава така или трябва да сложа цялото пакетче, и да стане с консистенция на по-гъста каша. Благодаря предварително за отговорите.
Да,и на мен така става.затова слагам мляко на око! Цялата мая ще ти дойде твърде много,на мен и 1/2 ми идва много.

# 496
Спомням си преди години,баба ми спомена за тази маска с маята.не съм я ползвала ,но мисля да я опитам.Искам да споделя моето мнение относно слънцето,солариума и пъпките.Откакто почнаха да ми излизат пъпки (гнойни,бели,черни,малки,големи...абе всякакви) открих ,че единственият лек за тях е слънцето или солариума.Откакто ходя на солариум лицето ми е страхотрно,без 1 пъпка и петната се заличват със сигурност!

# 497
   Момичета, направих си маската с маята, но ми стана много течна. Смесих половин кубче мая от 42гр. и една супена лъжица прясно мляко. Много моля тези, които са изпробвали маската да кажат, дали и при тях се получава така или трябва да сложа цялото пакетче, и да стане с консистенция на по-гъста каша. Благодаря предварително за отговорите.
Да,и на мен така става.затова слагам мляко на око! Цялата мая ще ти дойде твърде много,на мен и 1/2 ми идва много.

Благодаря ти. Утре ще си направя маската пак и ще слагам и аз на око прясното мляко, защото като е толкова течно не може да се нанесе на лицето.

# 498
пробвах маската.стоях 15-тина минути,след това отмих.ми аз невиждам никакъ ефект поне засега...  bouquet

# 499
пробвах маската.стоях 15-тина минути,след това отмих.ми аз невиждам никакъ ефект поне засега...  bouquet
Ами то не става от 1-вия път! И аз като теб в началото така си виках,но после взе да ми се поизчиства лицето.

Обаче сега като забременях да не ви разправям на какво прилича (пъпка до пъпка).баш в такова състояние не съм била никога !
Една мине-две нови излезнат #2gunfire #Crazy Sick Но аз и се занемарих, маската не я правя-може би защото мисля че тя няма да помогне в този случай.Всичко май се дължи на хормоните сега..... незнам.Вие какво мислите?

# 500

Нали казваш, че лицето ти е страхотно и нямаш петна от пъпки. Мисля, че маската помага само за тях. Не знам дали има друг ефект върху кожата на лицето.

# 501
  • София
след доста четене из темите-да се отчета:
през нощта се мажа с Мелабел, денем съм с Биодерма спот 50+.
така съм от 2 месеца и пигментните мустаци се позкриха, но основата им стои. В смисъл, че ако ме напече слънцето там и пак ще станат черни ooooh!

# 502
момичета гледах по телевизията една маска пак с мая самоче слагате 1 ампула витамин Ц и витамин Б2 пак стоите 20 мин и изплаквате , аз лично не съм я пробвала но ще опитам някой ден

# 503
Момичета, и на мен солариума много ми помага за пъпките, но сега имам петна на някои места  и се колебая дали да не почна пак със солариум или ще се влоши положението? Дайте ми съвет Simple Smile Маската с маята съм си е правила 2-3 пъти, при мен няма голям ефект, но ще си е направя днес пак  Peace Сега се чудя и какъв крем и лосион за петна да си купя и дали няма солариума и крема да си противодействат  Thinking

# 504
  • Бургас
Момичета, и на мен солариума много ми помага за пъпките, но сега имам петна на някои места  и се колебая дали да не почна пак със солариум или ще се влоши положението? Дайте ми съвет Simple Smile Маската с маята съм си е правила 2-3 пъти, при мен няма голям ефект, но ще си е направя днес пак  Peace Сега се чудя и какъв крем и лосион за петна да си купя и дали няма солариума и крема да си противодействат  Thinking
Аз лично бих ти преопръчала една серия на козметична фирма Боди-Д. Виждам, че си от Пловдив и преполагам, че няма да имаш проблем да си намериш продуктите - фирмата е пловдивска, по принцип много трудно се открива нейната козметика. В Бургас съм я виждала само в една аптека. Мога да кажа, че при мен тази серийка направи чудо - не ми остана нито едно петно, а след пъпките на нищо не приличах! Серията включва избелващ лосион, избелващ дневен и избелващ нощен крем, както и защитен крем. Аз ползвах дневния крем и лосиона и съм повече от доволна - няма и помен от петната. Препоръчах го и на позната и при нея също свърши чудна работа! Мисля, че това ще ти помогне, а със солариума може би е по-добре да почакаш. Успех!  Simple Smile

# 505
Благодаря, сега разглеждам продуктите на Боди-Д, някой знае ли в коя аптека в Пловдив ги има? Ако не от сайта ще трябва да поръчвам...

# 506
Ами то не става от 1-вия път! И аз като теб в началото така си виках,но после взе да ми се поизчиства лицето.

Обаче сега като забременях да не ви разправям на какво прилича (пъпка до пъпка).баш в такова състояние не съм била никога !
Една мине-две нови излезнат #2gunfire #Crazy Sick Но аз и се занемарих, маската не я правя-може би защото мисля че тя няма да помогне в този случай.Всичко май се дължи на хормоните сега..... незнам.Вие какво мислите?

При мен това с пъпките се случи след като родих.... едвам едвам за два месеца си оправих възпалението на лицето! Сега боря петната. Маската с мая си я правих докато бях бременна и имаше супер ефект!

# 507
Само да кажа, че когато бях бременна си правих маската с мая и си правих и маска с хума и резултата е, че нито едно пигментно петно не ми излезна на лицето от тези кафявите, които стават по време на бременност... не мога да кажа същото и за корема си ама там маска не съм слагала! А що никой не пише вече тука  newsm78

# 508
Петната от пъпки при мен лично се скриха от парната баня!  Peace

# 509
  • FRANCE
Здравейте,
А тази маска дали може да помогне за изчистване на белези от гадни враснали косми по краката. Почти нямам враснали косми но белезите си стоят,  ужас

Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт