петна от пъпки?

• 271 144
  • 734
  •   1
Отговори
# 525

Всъщност аз за това говорех Whistling

# 526
  • София
Записвам се да следя темата.
След обяд ще ходя да си взема  този : http://kozmetika.bg/show.php?productid=7474 крем и ексфолиращата маска с 3 те рози, като сега започвам с маяата Peace
и на това олио със Златните частици съм му хвърлила око, ама на следващата заплата.

# 527
Още е рано за пилинг с киселини. Поне една-две седмици изчакай.  Wink

# 528
Понеже от няколко дена влизам във форума и тази тема специално я изчетох наведнъж и някак се изтощих от толкова информация, та да обобщя да видя дали съм разбрала маската и изобщо процедурите правилно:
1 кубче жива мая за хляб (40-50мг) го деля на две, взимам едната половинка и отгоре изсипвам по малко прясно мляко от кутия, без да го сварявам, докато половинката мая и млякото не станат на гъста каша. Мажа лицето с получената смес, стоя 10-15-20 минути (колкото издържа), след което измивам лицето първо с хладка вода, а веднага след това с отвара от лайка (или цветове, завряли заедно с водата на котлона, или пакетчета чай от лайка, постояли в сварена водичка). Прави се поне два пъти седмично и според ефекта или се увеличава, или намалява прилагането на маската.
Това ли е маската и начна на прилагането й?

Профилактично като почистващ лосион след маската (а и по принцип всяка сутрин и вечер, а за сухи кожи само веднъж дневно) се прилага този лосион, при който се смесват в едно шишенце с камфоров спирт, шишенце кислородна вода 3% и шишенце розова вода.

След лосиона - хидратиращ крем за съответния тип кожа.

Това е, нали?

P.S. Отделно разбрах, че има най-различни кремчета за заличаване на червени петна и белези от пъпки, но маската с мая май дава най-много положителни резултати, нали?

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 19:28 от feezy

# 529
моля ви помогнете ми за тея черни точки какво да си купя newsm17

# 530
фриизи,правилно си разбрала,само дето аз до колкото знам не се мие с хладка вода маската ,а направо с отварата от лайка!
Все се каня да си я направя тази маска и все не я правя......... ooooh!

# 531

Са ше ти кажа - отиваш в аптеката и си купуваш лепенки на Пюр Дерм или на Нивеа за черни точки на носа или на бузите или където имаш (те са различни) Можеш да си вземеш една или цяла кутия. Една е около 80ст цялата кутия зависи от бройката вътре! Така прибираш се в къщи, мажеш си нослето (примерно) с вода и слагаш лепенката ама веднака като внимаваш да не се образуват балончета с въздух, бе гледаш лепенката да е плътно залепена. След това държиш 15 мин кяъде докато не се втвърди лепенката и махаш. Резултата е, че всички черни точки ще са на лепенката а нослето ще е меко и гладко! Аз го пробвах това миналата седмица на мъжа ми и му се изчисти супер всичко!

Аз сега си правя крема с мас и невен, а каква му беше лечебната сила на него, освен, че е м,ного полезен Simple Smile

# 532
За крема с мас и невен знам ,че лекува ранички  и загрубели пети и заради това се ползва от хора със суха кожа!!! Невена действа прочистващо, стимулиращо циркулацията и заздравяващо раните( за разсширени вени на краката например, подутини от измръзване и рани от изгаряне.)
Мехлемът от невен е чудесен помощник и при гъбички по краката.
  Корички в носа могат лесно да бъдат излекувани с мехлем от невен
ПС Ако някой има непоносимост към свинска мас, за приготвянето на мехлема може да използува и растителна мазнина.

# 533

Са ше ти кажа - отиваш в аптеката и си купуваш лепенки на Пюр Дерм или на Нивеа за черни точки на носа или на бузите или където имаш (те са различни) Можеш да си вземеш една или цяла кутия. Една е около 80ст цялата кутия зависи от бройката вътре! Така прибираш се в къщи, мажеш си нослето (примерно) с вода и слагаш лепенката ама веднака като внимаваш да не се образуват балончета с въздух, бе гледаш лепенката да е плътно залепена. След това държиш 15 мин кяъде докато не се втвърди лепенката и махаш. Резултата е, че всички черни точки ще са на лепенката а нослето ще е меко и гладко! Аз го пробвах това миналата седмица на мъжа ми и му се изчисти супер всичко!

Аз сега си правя крема с мас и невен, а каква му беше лечебната сила на него, освен, че е м,ного полезен Simple Smile
благодаря ти много newsm10

# 534
и аз си направих от тоя крем с невна мажа си лицето ама невиждам никаква разлика

# 535
и аз си направих от тоя крем с невна мажа си лицето ама невиждам никаква разлика

А дали ти мирише гадно! На мен на спаружена сланинка ми вони, не мога да си представя да се намажа Sick

# 536
Аз този мехлем не съм го правила и на мен ми струва странно да си мажа лицето с него.До колкото съм запозната мехлема помага за други неща ,които написах по-горе,а и съм чувала ,че го използват най-вече за заздравяване на ранички и разсширени вени. По какъв начин действа на лицето????????

# 537

Абе, не бих казала, че тези лепенки са кой знае колко ефикасни. По-добре отиди на козметик да ти почисти лицето.

# 538
Бе незнам на моя мъж всичко му махна, на мен нищо.,явно нямам черни точки толкова големи де да знам Tired

# 539

А дали ти мирише гадно! На мен на спаружена сланинка ми вони, не мога да си представя да се намажа Sick
ами гадничко си мирише

Общи условия

Активация на акаунт