Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Препоръчвам ви го!

# 91
Краси, би ли написала името, че от постера не мога да го разчета точно. Crazy

# 92
# 93

Main Hoon Na

Обаче нещо развалих българо-индийските отношения и зарязах и филмите и хиндито.

# 94
  • Варна
Ох това Невинно дете. Що сълзи проливахме навремето за него.
Маюри, Слонът моят приятел, Господин 420, Рафи и още много имаше но вече не си спомням заглавия.
Благодаря ви момичета, че ми припомнихте любимите ми индийски филми.

# 95
  • España (Плевен)
СНОЩИ ГлЕДАХ ЕДИН НОВ ФИлм...
НЕ Е мНОГО ГрАбВАЩ ОКОТО,НО ЩЕ ВИ ГО НАПИША: Marigold (2008)

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали е коментиран, много добро филмче Grinning
Bride and Prejudice

# 97
  • España (Плевен)
Geia   не съм го гледала,но така като прочетох малко за него и по корицата съдя ,че ще е интересен....  Peace

# 98
  • Пловдив

"Брак и предразсъдъци" - търсих версия на "Гордост и предразсъдъци" и попаднах на него. Направен е в индийски вариант - и останах много приятно изненадана. Simple Smile

Гледах го под това име, но виждам, че в Замундата е "Невести и предразсъдъци" и е даден като английски. Но режисьора и актьорите са индийци, действието се развива главно в Индия.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=120507

# 99
Кати, аз вчера го гледах, хареса ми, има доста интересни препратки към Джейн Остин. Изобщо, оригинален беше.
ЗлаВещица, казах, че не съм чела цялата тема и не знаех, че е коментиран вече. Благодаря за деликатното напомняне, че трябва да изчета темата.

# 100
Не знам дали е коментиран, много добро филмче Grinning
Bride and Prejudice

Еми, Pride & Prejudice в индийска версия. Забавен е, но има и далеч по-добри. Bend it Like Beckham много повече ми харесва. Но той не е типичен индийски. Докато Bride & Prejudice е хипер типичен - песни, танци, слонове... само дето го няма Shah Rukh Khan да играе главната роля. Laughing

# 101
Абе и главните му герои не са за изхвърляне, нищо че не са Shah Rukh Khan Wink

# 102
Моя любим индийски филм е Fanaa .Страхотно филмче и героя Aamir Khan много ме кефи сладур е Heart Eyes

# 103
Не знам дали ще ви е интересно, но вече има български тракер, който е специализиран за индийски филми. Адресът на тракера е
WWW.BOLLYDREAM.COM    -  В него много млади хора качват хубави индийски филми, превеждат субтитри на български и общуват помежду си. Препоръчвам го на тези, които харесват индийското кино.

# 104
антигерой. бях най-много 3 клас като го гледах за 1път,т.е. през 94-95 година... а скоро чух, че азис си е "откраднал" най-хубавата песничка от филма, че даже и така я е кръстил "антигерой"...

Общи условия

Активация на акаунт