Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 736
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Вече никой не пише  Crossing Arms Тъкмо се запалих и темата замря.
Да се похваля с моите гледания.
Сноши гледах "Дон". Честно казано съм впечатлена. Естествено има какво да му се доизкусурява, но е много по-добър от американските екшани. Ако някой го е гледал ще ме разбере: Когато отвеждаха Дон с линейката и с Рома си казаха обичам те, очаквах филма да свърши. А то  Shocked . Това беше най-голямата ми изненада и то много приятна. Снощи прочетох в един сайт, че ще има продължение през 2011 или 2012.
Другия направил ми впечатление филм е "Mohabbatein". Много силен, съвременен филм. Не се сещам да съм гледала друг с такава история. Много оригинално и добре измислено  Peace .
И естествено "Девдас". Най-красивия и разчустващ филм, който някога съм гледала.
Мисля да се регистрирам в лапаче, така че чакам предложения за хубави филми.   bouquet

# 407
Здравейте. От много време търся един индийски филм, който съм гледала като малка, но не мога да го открия. Става въпрос за едно момче и момиче, които ги разделят, спомням си откъслечено, че се търсеха пеейки, на някаква поляна... нещо ако се сещате моля кажете  Confused  bouquet

# 408
  • Варна
Да не е ДВЕТЕ ВАКСАДЖИЙЧЕТЕ те бяха разделени и после се събраха И аз го гледах като малка но сигурно има 40 години от тогава може и повече

# 409
Здравейте. От много време търся един индийски филм, който съм гледала като малка, но не мога да го открия. Става въпрос за едно момче и момиче, които ги разделят, спомням си откъслечено, че се търсеха пеейки, на някаква поляна... нещо ако се сещате моля кажете  Confused  bouquet

Мисля, че се казваше Лейла и Маджну.

# 410
Здравейте. От много време търся един индийски филм, който съм гледала като малка, но не мога да го открия. Става въпрос за едно момче и момиче, които ги разделят, спомням си откъслечено, че се търсеха пеейки, на някаква поляна... нещо ако се сещате моля кажете  Confused  bouquet

Мисля, че се казваше Лейла и Маджну.

Мерси много, мисля, че е той, сега го свалих и като го гледам ще кажа  Simple Smile Hug

EDIT: За жалост това не беше моя филм, но беше добър иначе с много тъжен край  Crossing Arms

Все пак ако някой знае да помага  Party Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 22:48 от iliqnita

# 411

Аз не се сещам индийски филм без такава сцена. Laughing

# 412
E да, ама друго не се сещам Grinning  Laughing Поне за тази сцена с пеенето знам, че не е в началото, както е при Лейла и Маджну

# 413
            Кажи това ли е филма -" Диско -танцьор"
           http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=0c … 0be03a39a3c8e256d
Мисля , че това търсиш,но по мои спомени имаше и друг подобен.
Все пак ,моля те пиши това ли е филма ,или не. Peace

# 414
Не, определено не е този  Rolling Eyes newsm78

# 415
  • au bout du monde
Наскоро гледах Umrao Jaаn. Хареса ми Peace

# 416
Хехе, как не съм ви видяла досега  bouquet Hug

# 417
Здравейте, давате много и хубави индийски филми, но най-вече ме интересуват филмите с актьора Хритик Рошан, поради което искам да ми помогнете да се регистрирам във www.bollydream.com където ги има всичките му филми до момента. Дали сте този сайт, но не мога да го отворя. Предварително Ви благодаря.

# 418
В Болидрийм трябва покана, за да се регистрираш, а и да ти изпратя покана, ще те одобрят чак като поразчистят тракера.
Изгледала съм всичко с Хритик, филмите му са много добри. Какво по-точно търсиш? Повечето ги има и в Замунда и Лапаче.

# 419
В Болидрийм трябва покана, за да се регистрираш, а и да ти изпратя покана, ще те одобрят чак като поразчистят тракера.
Изгледала съм всичко с Хритик, филмите му са много добри. Какво по-точно търсиш? Повечето ги има и в Замунда и Лапаче.

Не е вярно това. Аз им писах на имейла, който излиза навсякъде, дадоха ми покана и тегля вече от няколко седмици. Хората са много сговорчиви и са дали много начини за връзка. Човек просто трябва да има желание. Пък и редно е когато на превода на любимия ми филм пише за болидрийм, да благодаря на хората там, а не на тези, дето са го взели от тях и са го качили на друго място.

ето имейла, ако на някой му трябва:

bollydream.com@gmail.com,

Освен това има един форум за азиатско кино или нещо такова и там имат тема. Мисля, че едни от преводачите на боли дават покани там.

ето линк:

http://minozbg.forumotion.com/forum-f2/topic-t197.htm

Дано съм помогнала. Сайтът ми е от любимите и се радвам, когаот и други хора го откриват.

Общи условия

Активация на акаунт