Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Може, поне така пишеше скоро, че тракерът е препълнен, екипът се извинява, че ще допуска нови регистрации, когато "поразчисти" стари невалидни акаунти.
Радвам се, че си там. Най-добрите преводачи са!!! Hug
В нашата подотчетна вече има 3 нови фена на индийското кино. Laughing

Всъщност все още го пише, явно това ме е подвело. В "Начало", зеленият текст, който е с превод и на английски

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 20:18 от Мечка Малинарка

# 421
Моите любими индийски филми са:

Veer & Zaara / Вер и Зара (2004)
Mohabbatein / Любов (2000)
Mujhse dosti karoge / Ще бъдеш ли най-добрия ми приятел? (2002)
Vivah / Сватба (2006)
Kuch kuch hota hai / Нещо се случва (1998)

Обожавам индийските филми  Simple Smile  bouquet

# 422
Записвам се, за да събера заглавия. Аз гледах наскоро един-два по-нови индийски филми и никак не ми харесаха. Едно време си спомням, че имаше много хубави индийски филми и дано тук намеря заглавията им, съответно да ги изнамеря в нета, че ми се гледа някой такъв напоследък.

# 423
И аз да препоръчам Nuvvostanante nenoddantana
Изброените от трите питанки Laughing също
Kabhi Khushi Kabhie Gham
Kabhi Alvida Na Kehna
Bommarillu
Rab Ne Bana Di Jodi

# 424
Здравейте!Преди години гледах филм мн ми хареса но не разбрах как се казва от доста време го търся но не го намирам в него се разказва за богато момиче което се влюбва в бедно момче женят се и им се ражда дете жената разделя мъжа си от майка му не помня точно как и защо но помня че след време се развеждат и мъжа решава да даде урок на жена си за майчината обич и съда присъжда детето на него когато се разкайва жената е вече късно отива при тях да иска прошка но е късно защото майка му умира и така....... някой ако се сеща и го е гледал да пише ще съм ви благодарна   bouquet

# 425
Аз не съм го гледала, довечера ще питам мъжа ми, той гледа главно индийско кино откакто се помни.
Стар ли е филма?

# 426
Да гледала съм го преди 11-12г беше черно-бял не знам как да го опиша друго ятче дано се сети мъжа ти  Simple Smile

# 427
Не се сеща, питах го, но ще пиша в тракера, от който точим най-много филми, дано помогнат

# 428
Здравейте, давате много и хубави индийски филми, но най-вече ме интересуват филмите с актьора Хритик Рошан, поради което искам да ми помогнете да се регистрирам във www.bollydream.com където ги има всичките му филми до момента. Дали сте този сайт, но не мога да го отворя. Предварително Ви благодаря.

Много добър актьор и аз започнах да търся негови филми след като изгледах "Jodhaa Akbar", сега тегля Lakshya-Нападението пак с него от лапаче и се надявам скоро да преведат "Kites"   bouquet

# 429
Здравейте, давате много и хубави индийски филми, но най-вече ме интересуват филмите с актьора Хритик Рошан, поради което искам да ми помогнете да се регистрирам във www.bollydream.com където ги има всичките му филми до момента. Дали сте този сайт, но не мога да го отворя. Предварително Ви благодаря.

Много добър актьор и аз започнах да търся негови филми след като изгледах "Jodhaa Akbar", сега тегля Lakshya-Нападението пак с него от лапаче и се надявам скоро да преведат "Kites"   bouquet
Гледай Dhoom 2, Krrish, Main Prem Ki Diwani Hoon . Това са моите фаворити с него (изключвам Хвърчила, и аз чакам превода Crazy)

# 430
mnogo indiiski filmi sam gledala obijavam gi no ima edin koito bix go gledala pak i pak kazva se Fanaa prekrasen e

# 431
Здравейте! Аз наскоро се запалих по индийските филми и то защото съвсем случайно попаднах на името на Айшвария. Те всички са хубави но най-много се забавлявах на следния Kyun.Ho.Gaya.Na

# 432
Veer Zaara според мен е най-разтърсващата, трагична и силна любов в индийски филм до момента. Гледала съм почти всички изброени тук на последната страница - назад не връщах много....  Embarassed
Друг, който наистина ме разтърси и ми подейства подобно на Веер Заара беше Asoka. Не вярвам да сте го пропуснали, просто не го видях споменат измежду тези по-горе на страницата. Любимка ми е Ашвария, но повечето индийки са все хубавици...  Heart Eyes

# 433
Аз намерих тук повечето субтитри на български например за филма Vivah - Сватба
http://www.allsubs.org/search-subtitle/Vivah+bg/

# 434
вижте ми първото изречение в подписа.
Ако някой е изтървал, сега е моментът
Тъкмо довечера ще качвам там Вийр Зара на HD качество с бг суб

Общи условия

Активация на акаунт