Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Записвам се и аз при вас.
Ще следя заглавията които препоръчвате,
и надявам се ще намеря време да гледам някой от тях.
И аз да ви препоръчам нещо все пак.
Извинявам се предварително, ако не съм го видяла в страниците на зад и се повтарям.
Swarg 1990 г.
Навремето превода на заглавието беше "Рай".
Гледахме го със сестра ми на кино.
Спомням си, че голям рев падна. Историята обаче ми бяга.
Ставаше въпрос за едно бедно момче, което го изгониха от една богата къща.
Той стана известен актьор а пак богаташите фалираха.
С две думи това е.
Аз продължавам да го търся.
Ако някой съвсем случайно попадне на него ,ще съм много признателна да качи инфо от къде и как.

# 451
                  Ако искаш да откриеш даден филм, най-лесно е да пуснеш гугъл-търсачката.
                  Така ще разберете дали желаният филм го има в бг торенти .
                  Ето линк за филма Swarg/ Рай 1990, само трябва регистрация за сайта .
                  http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=48 … 38197b620efef1c3a

# 452

Точно чичко гугъл ми даде поне оригиналното заглавие на филма.
Но с торентите задачата хич не е проста.
Благодаря за линка. Тук обаче още не мога да дърпам. Нисък коефицент.

# 453

Точно чичко гугъл ми даде поне оригиналното заглавие на филма.
Но с торентите задачата хич не е проста.
Благодаря за линка. Тук обаче още не мога да дърпам. Нисък коефицент.

Ами ще ти обясня как да търсиш. Срещу оригиналното име в търсачката , изписваш торенти бг.
        Натискаш търсене , и ти излизат страници , къде го има торента.Е, повечко време отнема самото търсене в тези страници , ама
        да приемем че това е цената която плащаме за да гледаме  Peace
        На мен ми отне точно 5 мин . за да намеря филмът " Рай " Peace

# 454
Здравейте!Аз искам да попитам за едни филми ...

Мога да ти помогна за първия филм, вероятно е Saajan Ka Ghar, за останалите, ако може да се сетиш за още малко подробности...  Hug
Здравей!Много ти благодаря точно това е филма и се оказа че 1 и 2 който съм споменала са един и същ.Може ли само някой да каже откъде мога да си го сваля със субтитри.Иначе това е най-интересния индийски филм,който съм гледала.Благодаря още веднъж!
с английски го има. Писах на човек, който видях, че има бг субтитрите. Дано ми отговори
Здравей!Ох дано защото много искам да го гледам.Обаче и филма немога да го намеря,само в ютуб го има целия ама е на индийски.Регистрирах се в някакъв сайт от тези боливуд ама не ми дават да го изтегля,а и там е само с английски субтитри.В замундата понеже съм супер потребител вече 4 пъти правя заявка и то както са изискванията ама ми я трият.Писах съобщение на екипа да ги питам защо я трият,защото има и други заявки които ги виждам качени в час и дата като моята ама те си стоят и никакъв отговор.Дано поне ти ми помогнеш малко!

# 455
tanichka1309 от кой точно сайт не ти дават да го теглиш.

# 456

Мога да ти помогна за първия филм, вероятно е Saajan Ka Ghar, за останалите, ако може да се сетиш за още малко подробности...  Hug
Здравей!Много ти благодаря точно това е филма и се оказа че 1 и 2 който съм споменала са един и същ.Може ли само някой да каже откъде мога да си го сваля със субтитри.Иначе това е най-интересния индийски филм,който съм гледала.Благодаря още веднъж!
с английски го има. Писах на човек, който видях, че има бг субтитрите. Дано ми отговори
Здравей!Ох дано защото много искам да го гледам.Обаче и филма немога да го намеря,само в ютуб го има целия ама е на индийски.Регистрирах се в някакъв сайт от тези боливуд ама не ми дават да го изтегля,а и там е само с английски субтитри.В замундата понеже съм супер потребител вече 4 пъти правя заявка и то както са изискванията ама ми я трият.Писах съобщение на екипа да ги питам защо я трият,защото има и други заявки които ги виждам качени в час и дата като моята ама те си стоят и никакъв отговор.Дано поне ти ми помогнеш малко!
Йори е права. Идвай при нас и си го тегли спокойно след регистрация Hug http://www.bollywoodcentralbg.com/

# 457
                  Ако искаш да откриеш даден филм, най-лесно е да пуснеш гугъл-търсачката.
                  Така ще разберете дали желаният филм го има в бг торенти .
                  Ето линк за филма Swarg/ Рай 1990, само трябва регистрация за сайта .
                  http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=48 … 38197b620efef1c3a

само че няма сийдъри за него, тоест няма как да го изтегли. А и е с английски субки. Няма го в бг индийски тракери.
Може да се намери принципно, но ще е с англ.субки.

# 458
                  Съжалявам , не съм проверявала какви са субтитрите . Peace
                  А със заявка за превод на субтитрите , дали няма да стане  newsm78
                  И с молба за сийд .

# 459
Заявката за превод ще чака месеци Tired
Иначе сийда, да, вероятно някой ще го пусне, ако все още го пази...
Из руските тракери вероятно го има с руски субтитри.

# 460
Някой да има този филм - humko tumse pyar hai

# 461
Някой да има този филм - humko tumse pyar hai
мда Laughing

# 462

Йори е права. Идвай при нас и си го тегли спокойно след регистрация Hug http://www.bollywoodcentralbg.com/
Благодаря Ви много! Simple Smile Като се регистрирам ще видя как стоят нещата,дано да го има ако не някой от препоръчаните.А мвжду другото в замундата колкото пъти направя заявка толкова пъти я трият и лични съобщения до екипа писах и нищо...Sad А относно темата за най-интересен индийски филм скам да кажа че скоро гледах Веер-Заара и много ми хареса поплаках си малко.Филм за истинската любов.

# 463
Таничка, качила съм ти филма отдавна.
ами Замунда е много голям тракер и ...не се интересуват всъщност особено от индийските филми. Иначе за другите заявки....като навсякъде има шуробаджанащина и някои хора и филми са с предимство. Нормално е за съжаление.

# 464
tanichka1309  днес има  проблем с тракера като го оправят  ще стане регистрацията.Чакаме те Hug

Общи условия

Активация на акаунт