Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Силно ви препоръчвам "Guzaarish"-> http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=248916
Филма е тежък и разтърсващ...Невероятна комбинация между Hrithik Roshan и Aishwarya Rai Bachchan, уникална актьорска игра..

Прекрасен филм..
Не ми дава да го свалям  Cry Cry Cry Cry Cry, а като гледам по картинката и по коментарите ми стана интересен и искам да го гледамммммммм  Cry
защо така  Rolling Eyes Cry

# 616
http://bollywoodcentralbg.com/ регни се тук безплатно и ще си го свалиш.

# 617
И аз не останах впечатлена от филма ... не можах да си поплача и да се порадвам на хубава игра и на двамата ми любими герои. Ритик Рошан за пръв път го виждам така буренясал Simple Smile А Ашварая Рей - слаба игра (то такава й е ролята де) и накрая филм без завършек ... много тъп финал, предразполагащ към втора част! Simple Smile

# 618
Защо, Алабала? Laughing Свърши си филма...Ама нещо не успя да докара смеха според мен, звучеше направо...ужасно. Макар че човек в това състояние определено би се държал вече налудничаво от безсилие.... Sad За бурените си права Crazy Аз и предния му филм на Рошан не харесах особено (не помня вече заглавието, но играеше с онази испанката...пак с лош финал на невъзможната любов. Специално последния му филм бе хинди версия като идея на тамилския Мадрасапатинам, само че този път тамилците бяха по-добрите...еле пък Ария Crazy Crazy Crazy)

# 619
За мен филма е прекрасен, гледах го няколко пъти и не мога да спра да се вълнувам  Simple Smile.
Очите и на двамата изразяват всичките им емоции.. има толкова силни моменти, че просто не знам от къде да започна.
Според мен си заслужава да се гледа...

# 620
И аз го свалих само че от Лапаче  Hug
Наистина много хубав филм, сега си свалям нови така по картинките си ги избирам и по геройте Най вече, сега свалям няколко със едни от любимите ми герой Aishwarya Rai  . Ако някой знае хубав филм с нея може да даде насам едно заглавие  Crazy Wink Hug
Също така много харесвам да гледам филми и с  Shahrukh Khan и за него не отказвам филмчета  Hug Crazy  Wink
Благодаря предварително  bowuu

# 621
Някой можели да ми каже къде мога да намеря индийския филм"Непознатата жена" предварително ви благодаря!

# 622
# 623
# 624
за мен най-интересния и много,много поучителен към живота филм е "Моето име е Кхан"(My name is Khan),невероятна история,действието се развива,когато избират Обама за президенет в Сан Франциско
наистина много добър филм

# 625
Кама сутра определено мн ме развълнува-истинска история за любовта!

# 626
  • София и там където не се пуши
http://life.dir.bg/news.php?id=8893060#appComments каква прекрасна вест - Аш чака бебе

# 627
Здравейте,аз за сега съм на вълна  Heart Eyes Шахрук Кхан Heart Eyes гледам само негови филми и си правя колекция от най-добрите му шедьовъри  Hug В момента тегл Paheli,дано е хубав ама щом той е там не се съмнявам. Rolling Eyes

# 628
Paheli e една от любимите ми приказки. Няма да съжаляваш Peace
(телефонът ми звъни с една от песните, когато звъни майка ми Mr. Green Въобще всякакви индийски мп3-ки съм орязала за звънене от любимите ми филми Joy)

# 629
Paheli e една от любимите ми приказки. Няма да съжаляваш Peace
(телефонът ми звъни с една от песните, когато звъни майка ми Mr. Green Въобще всякакви индийски мп3-ки съм орязала за звънене от любимите ми филми Joy)
Радвам се да чуя,че е добър да заспи моята "шантавелка"  smile3504  и ще го гледам  tv

Общи условия

Активация на акаунт