Отговори
# 90
Хай и от нас  Hug

Миринда- много се радвам, че Ема е добре вече  Hug

Лови- много бързо станах, не ме боля  Peace на следващият ден след операцията се разхождах из цялото отделение  Crazy

Херич- пък мен само ме мамосват от едно известно време, нали тати го няма  Confused иначе преди редовно и от работа си го чакаше и само с него си беше спокойна, за игри и т.н.  дет се вика аз бледнеех пред него, ама сега и в добро и в лошо все мама вика  Wink Най ми е смешно като почне да се оплаква на баба си като се карам за нещо, прави едни физиономии и почва да си обяснява нещо и да ходи при нея Mr. Green

Мишка- много падат да му се не види и възрастта моята направо като талпа, уж си падаше на дупе , ама последно време челото и все синьо Crazy не мога да я държа нон стоп за ръката, пък тя се смята за самостоятелна бойна единица и само ходи нагоре- надолу и сама се оправя, като падне просто ми показва къде се е ударила  Wink

За хапането Пламена преди хапеше,ама рядко, сега е на някакъв вариант да те лигави, като и кажеш дай целувка- една такава влажна дет се вика, после ходиш и се бършеш след нейната целувка  Laughing

Евелинче- супер е името и е благозвучно  Hug

спирам пак много ми отпуснаха и манджата загоря  Mr. Green

п.с. редактирам се леко  Crazy Херка и мъжа ми, беше подобно на сержи ,не се събличаше пред врата, ама ходеше като партизанин да не го види  Crazy щот видеше ли го и висваше отгоре му не можеше да се преоблече  Crazy

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:19 от Леля Зеля

# 91
  • София
Евелинка-  много е хубаво името. Магдалена, Маги - звучи много женствено! Simple Smile

Снимките на дечурлигата  са много хубави. Колко са порастнали всички - лети си времето....

Записах Калина на ясла - на 02. 01 към 11 часа е 33 номер - направо да се почуди човек??? newsm78. Няма гаранция, но все пак си мисля, че ще стане за октомври.

Все още не казваме мама....Вече се отказах да й го повтарям, а й казвам мама, тя ми натъртва ТАТА!!!

Не хапем, но как щипемммммм...!!! И колкото повече й казваш не, тя по-силничко щипе и те гледа в очите! Laughing

Хубава вечер на всички и до скоро!

# 92
Лови-на мен ми слагаха свещички Профинид.Много съм доволна.Нищо друго не ми слагаха и нищо не чувствах.Имам опаковката и виждам ,че струват 7лв.Дано да съм ти помогнала. Peace

# 93
Привет, момичета!

Кръци   bouquet за темичката!

Лови, какви са тия въпроси, да не пробвате още един път за момиче  Wink Аз се раздвижих на другия ден, бяха минали 24 часа, но мноооооооого ме болеше и ми се виеше свят и ми падаше кръвното. Май към обяд можех да ставам сама, а през нощта слагаха някакви обезболяващи през абоката, но на мен не ми помагаха изобщо. Следващите няколко дена и аз си слагах свещички Профенид, наистина много помагат, но в упътването пишеше да не се взимат по време на кърмене (обаче аз ги слагах и гинеколожката ми ги беше изписала, много странно...). Да питам от колко часа беше партито в неделя?

И още 2 въпроса: Как успявате да измиете косите на децата? Стела всеки път мисли, че се опитваме да я давим и се мята като риба, едвам я изплакваме, много ме е страх да не й влезе вода в ушите и сме намалили миенето на косата вече до 1 път седмично, а ми се струва малко..
И второ, кажете ми кога давате супата от кухнята. Май вече сме го обсъждали, но тогава не съм обърнала внимание. Стела на обяд едвам яде основното и тогава не й давам супата, следобяд яде разни кремчета и данонинота и на вечеря мляко, т.е. не виждам кога да я вместя тази супа. А и да ви кажа честно ми се вижда буламач, ама другите деца си я ядат...

Лека нощ и сладки сънища на мами и дечурлига!  Heart Eyes

П.с. забравих да кажа, че вече почти не се сещам да давам Вигантол Embarassed и сега се притесних, вие давате ли редовно?

# 94
  • Някъде в Европа...
Привет, момичета!

по обсъжданите теми:
Относно отношението  на Ради към мен и баща му -

За татковците - наближи ли време да си идва и започва едно тати и виси на входната врата . Но за кратко . 5 мин след като го види се сеща какво прави поцял ден - или се вкопчва в краката ми с мамамамам , или виси на ръцете ми и гледа какво правя . Истинска ваденка , плътно залепен за мен . Аз съм чувала , че  така са момчетата - но май тук има и излкючения .

Абсолютно същата работа е и при нас. Не иска дори да си играе с баща си ако аз съм на линия. Взема си играчката от тати и я носи на мен и ми показва аз да седна на земята до него.... Не мога да го оставя на никои - започва мама, мама и обикаля стаите да ме търси, плачейки. Сещате се с кого ходя до тоалетна , нали? Simple Smile Мислех, че като сме при родителите ми и постоянно има и друг с него ще се пооправят нещата, но не....
Аз съм добрата с него, не смея за нищо да му се скарам, а баща му е "лошия". Той и затова може би пред мен се лигави много повече - например аз ако му се скарам, си бърка в гърлото и повръща, а при баща си, гледа виновно и не смее да диша дори....

За приспиването - никой друг не го е приспивал досега освен мен. Затова и не давам "гък" да се каже относно кърменето. Ми, който дава съвети, да се опита той да го преспи  или да го успокой през нощта по друг начин Twisted Evil - желаещи обаче няма  Twisted Evil. Заспиваме около 21ч.
Хапането - и Ради много ме хапе..., убедена съм , че го прави от любов, защото хапе само мен Simple Smile, или ако се обърка някой друг, го прави , когато се радва за нещо....
Яслите - мястото ни е за септ 2009 Thinking. не знам какво ще правя и кой ще го гледа - май ще вземам неплатената отпуска и после и отпуските..., но няма да мога да я докарам до есента.....За гледачка не знам - много трудно бих се доверила newsm78
Евелинка, името е хубаво. Бебка да почака още малко  Peace
Мише, не се обвинявай. И аз постоянно си повтарям, че трябва да го гледам повече, но просто не става - ами той почти постоянно се катери някаде Rolling Eyes
Веничка- косата я мия 1 път, но Ради е с малко и мисля, че е достатъчно. Относно влизането на вода в ушите - педиатър ми е казвал, че много трудно става, ушният канал бил такъв, че навлизането на вода при къпане едва ли не било невъзможно. Супата я давам вечер около20ч- тук във Вт е 100гр и  заедно с нея давам и 1 каф. чаша кисело мляко. На заспиване към 21ч се кърмим. Вигантола и аз го забравям понякога, но по-скоро съм редовна.

Относно фотоапарата - ползвам го предимно на автоматичен режим, няма време да му сменям постоянно настроиките като дебна Ради за някоя поза Simple Smile. Не съм доволна определено от качеството на вътрешните сниммки и цветовете са много бледи, сравнено със Сони (сравнявам с него, защото сестра ми има такъв и виждам разликата). Обаче намерих саит, в който да качвам клипчетата, които не успях да кача мин. ден, защото са във формат .mov.

Ради е добре, лудее по цял ден, Направо ме побърква с това негово катерене..., няма вече недостъпни места, откакто примъква всичко на което може да стъпи и да му помогне да се качи до заветната цел. Rolling Eyes От няколко дни иска и да виси с главата надолу  Rolling Eyes - като го нося с лице към мен, се извива като за мост с главата назад и увисва или пък ляга на спялнята по гръб и главата да виси надолу Rolling Eyes. Направо не знам, откъде му идват такива щуротии в главата.

Хайде стига, че ферман стана... Лека нощ!

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 22:38 от AIR

# 95
за Вигантола-не давам.Той нали пие АМ там има вит.Д
за супата-давам я вечер(когато благоволи  да я яде) и така не ми се буди до сутринта,но ако не яде супа към4 си пием АМ,даже вчера в 1 часа пи мляко направо ме е побаркал.Той като беше бебе не правеше такива номера.
Иначе сме добре.Днес бяхме на Р.Д. и си изкарахме добре.Красимир е станал по самостоятелен когато е навън което ме радва.
Илианка-шишето си забравила във Вълшебство и момичето  щеше да ми го дава ама и аз го заравих Blush,не че  е голяма работа ама там с това ме посрещнаха. LaughingТя ти го пази Wink
Да ви се оплача мъжът ми заминава за 20 дена в София на лечение и аз оставам сама, ще се побъркам тук с този....... Twisted Evil.Не че е по цял ден е в нас ама вечер като се прибере е по друго. Confused

# 96
лови , не ти отговорих за болкоуспокояващите , първо ,защото заради кърменето бяха някакви съвсем слаби , и второ им забравих името  newsm78.
веничка,нашата докторка ни каза да спрем вигантола  през май . така и направихме.
Васил като види деца навън , пък ако са групичка още по-добре , тича с радостни писъци към тях , но все повече ме предпочита пред всички . не искам да изпусна момента за ясла, защото мисля ,че по-малки  по-лесно се адаптират . но мила 71 направо ме втрещи !!! нали уж записват само по нета ?!

бай Васил на 16 ноември - 2 купона за една вечер !http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=142   ха , тоз път не става активен Rolling Eyes! пробвох 3пъти и засега се тказвам.

# 97
  • Варна
Здравейте и от нас Hug
И Ема до скоро не казваше "мама". Само "тата" повтаряше и все ходи да го търси по стаите да го прегръща. ooooh! А на него хич не му се занимава с нея. Confused Откакто сме в Търново пак не е спряла да "татосва" и само отваря ръчичките и с една учудена физиономия казва "у" (т. е. "няма го") hahaha падаме от смях направо. Майка ми я научи да казва и "мама" и сега идва при мен, казва "ммамма", прегръща ме и заминава пак да играе с баба си. Crazy
Коста я мием веднъж на 4-5 дни с доста зор. Задължително трябва да има някой, който да й отвлича вниманието и да я накара да гледа към тавана, за да мога да я изплакна, но много често тя си навежда главата напред и като й влезе вода в очите, цялата процедура завършва с голяяям рев. Rolling Eyes
Вигантол - не давам, свърши ми шишенцето и реших да не купувам друго. А и докато давах, все го забравях. Embarassed
Супата я давам в 19:00 и е най-харесваното ядене за деня. Shocked После чак към 22:00 суче малко за приспиване и после си суче цяла нощ,  де. Wink
И аз да се оплача, нашия компютър във Варна пак е сдал багажа. Close Плаче за нов горкия, ама кога ще му дойде реда... Tired Така че, не се знае кога пак ще се отчитам. Rolling Eyes

# 98
  • Откъм Варната
Привет и от нас, изчела съм ви ама ме мързи да коментирам всичко, всички които са зле да се оправят бързо, другите по малко да се стряскат от белите ма малчовците, така ще е за напред, Митака вече е без биба от миналата година, на нова година даже му я предложих че да миряса уж и да заспи по бързо да ама не, дърпа се като ужилен от нея, записах го и на ясла ( не помня дали споделих вече), без проблемно и без да се редим на опашка, двете с Маца бяхме, тя даже и снимки направи рано рано в снега..Ади лека нощ на всички

# 99
  • София
Момичета, много благодаря за отговорите   bouquet. Нали си знаете, че Ви обичам  Hug.
Веничка,  Joy Joy Joy изобщо и не помислям за трето. Приятелката ми опита и сега е с трима левенти +мъж. На татко му правиха коремна операция и се оплака, че го боляло нощес и затова питах. Сега е по- добре и даже днес ще го изписват.
Косата я мия като вдигам главата с едната ръка и поливам с другата,а първата бързо слагам покрай ушичките или пред лицето, зависи коя част на главата поливам. Дали се разбра  newsm78.
Вигантола го бях спряла по едно време, но зимата го почнах пак. 
Супата, я давам на Чара   animal037.
Хапането, минахме го този период и сега сме на вълна целувки.
Таткото, голяма любов са- голямо чудо. Това ми е почивката и не я заменям и хич даже не ревнувам. Ако си беше и повече време у нас, ммм чудно.
Айде да простирам и да лягам, че пералнята изпра.

# 100
  • Стара Загора
Айде добро утро от мен bowuu Снощи си легнах в 19ч...и сега се събудих Blush мисля да подрямам малко и ако не ми се доспи да си правя кафето и това да е за деня Mr. Green
ДНес ще вадя червената пътека...познайте кой ще идва Twisted Evil Баща ми днес ще празнува 60г. /направи ги в сряда но днес ще е купона/ и каза на сержи да покани свеки...ауууу Антон 30 мин. увещава майка си да дойде...то не бе хилене..то не бе кискане...ох Twisted Evil че и у нас ще спи...то не е една Twisted Evil Как ще изтрайвам незнам....трябва да си намеря някаква работа за събота Mr. Green
Слави когато му се карам започва да мига с очички все едно всеки ден е пребиван Mr. Green но това не го спира да направи белата си. Когато прави някаква беля и ме вижда, че идвам бърза..ама бърза да я свърши, че да не би да остане недовършена белята Mr. Green
Само моето ли е сбъркано незнам - не ме търси много. Разтройва се леко ако излизам извън апатрамента и то защото иска да излиза и той. Виж баща си...търси под дърво и камък. Като стане и не види баща си обикаля къщата...уверява се, че сме двамата и тогава идва да го гушкам Tired
За удрянето - удря само мен и баща си  Twisted Evil иначе е агънце...според баба му и дядо му Twisted Evil
Вигантол - не давам отдавна...май от началото на лятото.
Вечерята - Нестле джуниър за заспиване.

# 101
Ау, Хера, много ранобудна си станала.  Shocked Не ти е сбъркано детето. И моят разбойник не ме търси. Когато се прибера от работа, идва започва да ми се смее, дава ми целувка, когато успея да го догоня. Цялата радост трае 5 мин. Ама колкото търси мен, толкова търси и баща си.  Mr. Green
Не помня дали ви разправях, но по Коледа в студа го водихме на разходка в Технополис. Там има детски кът и го оставихме да си поиграе. Не му направи никакво впечатление, че го оставяме на съвсем непозната жена и си тръгваме. Когато искахме да си го вземем само ни махаше с ръчичката за чао. Орева магазина като го взехме. Какво са си помислили хората за нас, че детето да не ни иска.  ooooh! Мисля че е готов за яслата.  newsm78
Обаче диването реве за бабите си. Когато дойдат на гости много им се радва, а като си тръгват се измъкват по терлици, че иначе се дере и иска да тръгва с тях. Абе чудо, чудооо...
Вигантол не давам от давам от началото на лятото.  Embarassed
Супата си я хапва за вечеря (ако е в настроение, ама обикновено иска от нашето ядене), а преди да заспи си пие млякото Нестле джунийр.  Mr. Green Абе и през деня яде когато си иска. Вече хич и не гледаме време ли е за ядене или не. Чакаме го да си поиска. Ако спре на втората лъжица да яде, хич и не го гоним - да седи гладен.  Като огладнее да се обади.   chef
Нямаме проблеми с миенето на косата. Къпем го почти всяка вечер, но много отдавна вече това става под душа. Поливам му главата със слушалката (специално заради Калоян си купихме нов душ, че е с претенции  Twisted Evil), той инстинктивно се навежда напред. Не правя нищо специално да пазя ушите. Не мисля, че влиза вода.

# 102
  • София
oska - аз знам, че по нета записват само за детските градини или за ОДЗ - ясла и детска градина заедно. Аз я записах само на ясла, понеже ми е най-близо до блока и до училището на Данаил. При нас има ОДЗ, но ми е доста далече. Дано да съм те успокоила!!! Grinning Hug

Супата и аз я давам вечер, но ако сме закъснели с десерта не я давам, а направо млякото преди сън.
веничка - и Калина плаче като я поливам да я мия по главичката. Пазя я доколкото мога. И аз я къпя с косата един път седмично. Лекарят ми е казал, че 1 до 2 пъти е достатъчно, особено през зимата - не играят навън по прашните площадки и не с епотят. Сигурна съм, че лятото ще се налага по-често. При нас проблема е, че не търпи никакви фиби и малки шнолки и косата й влиза в очите...., но като е така упорита....??? Не искам да я подстригвам понеже ми се иска да порастне без бритон.

Хера - И Калина е така с белите, но не бърза, а ги прави спокойно и ме гледа така нагличко, и невъзмутимо, че направо се чудя да се карам ли или да се смея.... Thinking

AIR - разсмя ме с тъй катерене и висене....За Тарзан се подготвя детето.. Laughing

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC06479.jpg - ето така си ходим като не търпим фиби..... Whistling

Приятен ден!

# 103
  • София
Ще го тупам някой ден това дете, наближил е момента. Познайте къде си намерих телефона? Търсих го навсякъде и го намерих в кофата за боклук, миг преди да я изхвърля. Целият беше мокър и с "украси". Сега е къпан и се "препича" на радиатора. Няма да Ви казвам на какво ме направи мъжът ми. И това за закуска  #Cussing out.

# 104
  • София
Lovi - ох, разбирам те..., но ми стана и доста смешно... Laughing
Детето дали не иска да ти купят нов???

Калина има някаква страст да крие и редовно намирам неща зад шкаф или зад радиатора. Търсих си гребена седмица....!

Общи условия

Активация на акаунт