Миринда- много се радвам, че Ема е добре вече

Лови- много бързо станах, не ме боля
на следващият ден след операцията се разхождах из цялото отделение 
Херич- пък мен само ме мамосват от едно известно време, нали тати го няма
Най ми е смешно като почне да се оплаква на баба си като се карам за нещо, прави едни физиономии и почва да си обяснява нещо и да ходи при нея Мишка- много падат да му се не види и възрастта моята направо като талпа, уж си падаше на дупе , ама последно време челото и все синьо
не мога да я държа нон стоп за ръката, пък тя се смята за самостоятелна бойна единица и само ходи нагоре- надолу и сама се оправя, като падне просто ми показва къде се е ударила 
За хапането Пламена преди хапеше,ама рядко, сега е на някакъв вариант да те лигави, като и кажеш дай целувка- една такава влажна дет се вика, после ходиш и се бършеш след нейната целувка
Евелинче- супер е името и е благозвучно

спирам пак много ми отпуснаха и манджата загоря
п.с. редактирам се леко
Херка и мъжа ми, беше подобно на сержи ,не се събличаше пред врата, ама ходеше като партизанин да не го види
щот видеше ли го и висваше отгоре му не можеше да се преоблече

. Няма гаранция, но все пак си мисля, че ще стане за октомври.
за темичката!
. не знам какво ще правя и кой ще го гледа - май ще вземам неплатената отпуска и после и отпуските..., но няма да мога да я докарам до есента.....За гледачка не знам - много трудно бих се доверила
,не че е голяма работа ама там с това ме посрещнаха.
А на него хич не му се занимава с нея.
падаме от смях направо. Майка ми я научи да казва и "мама" и сега идва при мен, казва "ммамма", прегръща ме и заминава пак да играе с баба си.
Плаче за нов горкия, ама кога ще му дойде реда...
Така че, не се знае кога пак ще се отчитам.
.
Снощи си легнах в 19ч...и сега се събудих 

.