Отговори
# 285
assia75 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКАТА!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА! newsm51
Наш САШКО е по-добре слагаме от кафявите капки каргол и хремата започна да ни поминава.
Кака Елена и тя помина кашлицата,но мен ме е много страх др.седмица да я пускам на градина.
Четох в нета че от понеделник обявават и за Сф вече грипна епидемия.
Днес бяхме с децата за 1 час на разходка по обяд ,че нали 2 дена бяхме у дома та луднах,та днес си взехме малко въздух на вън.
За гърнето ние по-едно време седяхме на него сега като го види става и бяга,вместо да седи на него си слага играчките вътре,но както казва ЕВЕЛИНКА през май ще махна памперса и ще се учим на гърне,че др.година на пролет сме на детска градина и там няма памперси. newsm03

# 286
Ася, да ти е живаи здрава рожденичката и много да ви радва!

Съжалявам да чуя, че има толкова много болни дечица. Дано скоро се оправят, че си е мъка като не им е добре. По въпроса заантибиотиците съм твърдо ЗА, ако се прилагат с мярка и навреме. Аз самата не съм пила от години и дано не се налага на никого.

Слагам го нагърне, но засега пишкането е на късмет. Като се затопли и може да не го простудя, а и почне да съхне прането, ще се учим. 

Борислав днес падна от леглото. Бях в банята и чух тупване, като се върнах направо оглупях като видях, че не е в леглото. Паднал е като се е качил по обиколниците - от няколко дена се упражняваше детето, ама чак сега ги махнах. И е имал късмет, че се е е
прехвърлил от страната на играчките, а не на теракотата.

Айде, да излизаме, че май му дойде много яденето и сега беснее. Лека вечер на всички.

# 287
  • София
Честит Рожден ден на Лети! Да расте много здравичко, щастливо и красиво дете!
Специален поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=3QUh6CLBZN8&feature=related-

# 288
  • София
Дбс, радвам се за добрите резултати  Hug.
Оска, а защо самодиагноза? Права си за самолечението  Peace.  Аз лично всичко споделям с педиатърката си, даже и " бабините методи", каклто и наученото от форумите, първо се консултирам с нея. Тя е много начетен човек и преди да изпише нещо обяснява защо, как и т.н. Ако и предложиш нещо различно ти обяснява подробно защо ДА и защо Не. Радвам се, че след куп неуспешни попадения попаднахме на нея. До сега за 1,3г. не ни е изписвала АБ, но ако се наложи ще даваме. Не съм против АБ, а против злоупотребата с тях !   

# 289
  • София
Здравейте,

Извинете ме, че не съм чела назад, и че не се явявам напоследък, ама нали съм си  мотли все не ми стига времето...
ДБС и аз се радвам за диагнозата. За Маринова само ще споделя, че се запознах с 2 мами - едната с детенце, на което Маринова е определила друга от диагнозата, за която ти си мислиш (т.е. на АБКМ, а Лактозна непоносимост), а друга, на която е отхвърлила наличието на проблем. Другото което мога да кажа в нейна защита (макар че има какво да кажа и против нея) е, че за каквото съм пренебрегнала неин съвет относно захранването на Димитър, все съм сгрешила, освен това всяко едно от предположенията и в последствие се оказва вярно. Поне на мен тя ми помага определено и съм и благодарна.

Мога да се похваля, че снощи бях на танци и се чувствам на върха на щастието.
Иначе нищо ново при нас - ту сме на диета ту се захранваме ....
Нощем си висим на цицата и вече тотално ми писва. Не само висенето, но и хапането и ставането да си играем, ама за сега нямам идея как да променя нещата... За отбиване още не ми се мисли някак, а и нали сме сложни с храненето...
Хайде със здраве

# 290
Здравейте,момичета!Къде се изгyбихте всички?
Първо благодаря на всички ви за милите пожелания!  bouquetЩерката беше много въодyшевена,че е била поздрaвена във форyма на мама.Рождения ден си изкарахме сyпер. PeaceНаправихме го вкъщи и беше много весело. smile3510Децата много се забавляваха.Малката и беше първи ден без дневен сън и издържа геройски на кyпона.Вечерта продължихме  по сериозно  на маса.Е,това е от нас.Ще отивам да дооправям от вчера.Чао и лек  ден! Hug

# 291
Понеже на никой не му пука, не предлага ново заглавие или нова тема, пускам старата под номер 2. Не пиша вече в темата и ще помоля някоя от вас, да ме замества занапред  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261786.new#new

Общи условия

Активация на акаунт