Отговори
# 240
Мире,сега видях какво се е случило-съжалявам миличка! Hug
Както всички са ти казали-Господ си снае работата и можеби наистина така е било по-добре да стане.Сега е важно да имате куража  да продължите напред,да не се оставята на мъката,да се обичате и да вярвате,че следващия път всичко ще е наред!Прегръщам те!  Hug

Ели,честит ти ден рожден и от мен!    newsm59
Живот и здраве,безкрайно щастие и любов ти пожелавам!   bouquet

# 241
Ч.Р.Ден  и от мен.Жива,здрава и обичана да си.

# 242
Още на Антонов ден писах и не успях да пусна поста, същото стана и на Атанасов ден и после два дни без НЕТ.

Макар и със закъснение пожелавам на именяците да си носят имената със здраве и да са щастливи!!!  bouquet
Ели, радвам се, че си в по-добра форма и честит ти РД. Бъди жива, здрава и щастлива!!!   bouquet
Мира  Hug бързо възстановяване...
Мики, програмата е "Банки и финанси", а специалността  "Банков мениджмънд".

Онзи ден бяхме на консултация и резултатите са следните: 13120 гр. и 82 см., отложена ваксина (тази за 1 г. и 1 м.) заради обривчета по ръчичките и крачетата и направление за алерголог. Иманата, които ми посочиха са: Мустаков, Бъчварова и Рачева. Да си призная нямам си и на идея с кого да се консултираме.
Семчица се сдоби с един кътник и един кучешки зъб. Сега напират следващите два и общо взето е кисела.

Лека вечер на всички ви  Hug

# 243
Мила Ели, ЧРД!!
Много любов и разбирателство!!!

# 244
b]Ели[/b], честит рожден ден! Здраве, споделеност и щастие!
Мире, зная колко ти е тежко, 5 месеца преди да забременея с Ники преживях това... Божа работа, така е било писано и вярвай, че е за добро! Стискам палци скоро да се похвалиш с очаквана сестричка на Калоянчо!
Дбс, страхотни резултати постигате с Ема, поздравления, и все още сте предимно на кърма, нали? Аз съм чувала най-добри отзиви за Мустаков, той е потомствен алерголог.
На Ники най-сетне му проби единият горен кътник - измъчи се, милото, 3 дни с температура и повръщане...

# 245
  • Варна
Мира една голяма прегърдка и от нас! Наистина , стават такива неща , много е тежко ,но ще дойде ред да си гушнете едно здраво бебенце  Hug Така било писано .
Ели  честит рожден ден и от мен! Много здраве , щастие и късмет ! и Криско да те весели с много бели.
Пиша от работа и пак бягам , че вкъши МИтко не ми дава и за миг да седна на компютъра

# 246
Мира, миличката! Другият път, всичко ще е наред!  Heart Eyes

Ние разбира се, пак се позагубихме, вие си знаете, че не сме от най-редовните... Искам и аз да се извиня за излагацията за срещата на Лови (която ме изненадва с КПД-то си Party ). Задължително ще се реваншираме на следващата среща!   bouquet

И сега лошата новина от нас е, че сме болни. Много болни бяхме, направо се ужасих, колко е отпаднала, парцал с почти 40 градуса Т и хрема. Сега нещата са под контрол вече. Само сутринта имаше лека Т, дано не вдигне довечера пак. Изписаха ни АБ, разбира се, любимото на нашите педиатри. Сега ми се струва, че може би избързахме, но в събота вечерта наистина картинката беше страшна. От АБ сме малко подрискани и почнах лечебната Хумана, някой може ли да ми каже дали да караме само на нея, когато е млечно хранене - сутрин и вечер, или да редувам с обикновено АМ. Да не се пък запече сега?

Целувам ви и пазете много малките същества, че е много страшно да са болни!

П.С. Въпреки, че и аз я пазих и така и не разбрах от къде се зарази, направо като гръм от ясно небе ми дойде....

# 247
Ели_gu, ЧРД на патерици с пожелания ЗЛО да те забрави !!!

Да докладвам : 10600гр, 76 см ..боцнат

айде Мишо дава зор

# 248
Ели, Честит Рожден Ден на патерици и от мен! Да си много щастлива!
Мира,   bouquet   bouquet   bouquet
Веничка, от лечебната хумана няма да се запече, така че спокойно можеш да я даваш само нея вместо АМ. Минете и на диета и плодовете да не са сурови - аз на Марти му пекох ябълки във фурната и после ги правех на кашичка с хуманата. Дано скоро се оправите. А ако педито ви все АБ предписва, защо не го смените?  newsm78
Марти става все по-див, постоянно виси за кръчола ми, а аз имам страшно много да уча и вече полудявам.
Ставам, толкова е отреденото ми време за форума  Sad
Лека и приятна вечер на всички!

# 249
  • Някъде в Европа...
Ели, честит рожедн ден! Пожеланията - на Скайп  Laughing
Мире, съжалявам. Sad. Възтановявай се бързо и мисли позитивно, щом го има желанието всичко е наред Heart Eyes

Така... и ние сме болни... Температура, кашлица, хрема.. пълна картинка. И на нас се опитаха да изпишат Аб, но аз не се дадох, направихем изследвания и се оказа , че няма изменение в показателите, т.е. е вирус и в този случай АБ не помага и не е необходим. Почти 4 дни температурата ту се качва , ту спада, когато действа Нурофена и Панадола. Гърдите са чисти и кашлицата е от хремата. Така.., показатеното за тоя вирус е, че се поддържа няколко дни температура, после спада за няколко дни и пак изведнъж се покачва. Племенникът ми преди седмица мина по този път, само че на него изписаха Аб, той го изпи и през цялото време си беше с температура, просто защото не е бактериална инфекция, както твърдеше доктора, а вирус.
Ние се лекуваме с Осцилокопцинум и вит ц, и температуропонижаващи.
В тая връзка Веничка, правихте ли изследвания дали е нужен АБ?

И друго, което не знаех - ако температурата се покачи до 40 и над, се дава течен аналгин, съвсем малко - 1 капка на кг или 1/3 от шишенцето, ако не се влияе от нищо друго температурата. Дано на никоя от нас не се наложи да прибягва до това  Praynig

Не ми се пише нещо Thinking Оставям ви. 
Лека вечер и много целувки от нас с Ради  Heart Eyes

# 250
  • София
Всички болни дечица да се възстановят напълно! Времето на ужасните вируси пак дойде....

Дани много леко мина варицелата, пъпките направо се скриха и останаха малки точици. Чакам и Калина да прихване. Засега е добре, казват, че след около две седмици се разболяват, но не е задължително. Лошото е, че Дани много отслабна, а той си и беше много слаб. Изобщо не иска да яде, за разлика От Кали, която само ме преследва за ядене....просто весела картинка!!! ooooh!

Ще търся нещо по аптеките за засилване на апетита и за качване на килограми, че вече не мога да го гледам такава клечка....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ на патерица....Да бъдеш една много щастлива и лъчезарна жена!

Dbs - защо не се консултираш с Бърди? Всъщност незнам какво ти е мнението за него, но каквото ми каза за Кали за нейните обриви и го направих всичко беше много точно. И оттогава само поддържам с хидратантен крем. Неговото мнение за бълг. алерголози тук, особено за М. е, че за пари измислят какво ли не..........но ти най-добре ще решиш. Всичко да се нареди най-добре за малката!!!

Оставям ви, че не е яла и ще ме изяде мен!

До скоро!

# 251
Що не ви се пише днес  Thinking

По въпроса Пламена е добре има някакви сополи пак ама уж нищо и няма  Twisted Evil Преди малко изчистих къщата от до и пак в хола имаме сол и трохи от солети, точно за 10 минути беше чисто сега дъвчи бисквита и мисля, че мисията с прахосмучката ми е обречена Crazy Иначе обичайното тръшка се за всичко  Twisted Evil

Всички болни да се оправят  Peace

По въпроса щях още вчера да пиша, но Веничка Пламена въобще ми отказа лечебната хумана и давах нормалното и мляко   newsm78 беше на диета просто  Crazy За течният аналгин има и друго решение казва се хексалгин и се дава в зависимост от килата  Peace със същото действие, разликата е там че може да се съхранява на вратата  на хладилника при нужда 6 месеца след отварянето  Peace 

спирам, че пак се тръшка  smile3511 smile3515 smile3516

# 252
Деси Радева, не надничай в темата ами скачай при нас долу да ни сепредставиш!   bouquet

# 253
  • Виена
Здравейтееее   Hug Hug Hug
 Съжалявам,че не съм много редовна напоследък  Sad Rolling Eyes
 Мирка съжалявам много за случилото ти се  Hug Hug Hug.Аз преди да родя Влади имах спонтанен аборт в края на 3 ти месец.В болницата ме успокояваха,че така е било по добре,щом е имало да се случва,случило се е.Нямаше думи които да ме успокоят в момента,но времето заличава донякъде болката.Така е било писано.
 Владинката ми милият е доста болен.Преди 3 дни започна да кашля,помислих си,че е просто някаква си тъпа кашлица,която бързо ще мине,но уви.Тръгнаха му сополки,после и температура,а накрая и разтройство.Вчера ходихме на лекар.Оказа се,че е начална форма на бронхит  Sad.Изписаха ни сума ти и лекарства,но без антибиотик за сега.Трябва да му правя инхалации с един уред,което ми е най-трудно.Той много плаче.По цяла нощ не спи милият от тази кашлица.А да не говорим,че изобщо нищо не иска да яде.Отслабнал е от както се прибрахме с почти 1 кг.Вчера го теглих и беше 12 500 с дрехите и памперса, а на дължина не е дръпнал много 83 см.е.Никога не съм го виждала такъв отпуснат,постоянно се гушка в мен и ми е толкова жал  Rolling Eyes.Утре сме пак на лекар да видим дали помагат тия инхалации и ако не сигурно ще ни изпишат АБ.Дясното му уше и то е леко червено.Казаха ми да му слагам свещички Parkemed,по 2 на ден,за да не се развие инфекция,абе направоооо нямам думи.
 Ами наоплаквах ви се  Embarassed.Сега ще ходя да си лягам,че тия безсънни нощи са ми много тежки,а сутрин трябва в 7 да ставам да водя каката на училище и направо съм като ударен самолет.Дано по-скоро оздравяват всички болни сладки мишки!
  Hug Hug Hug

# 254
Привет и от нас.Ние сме добре.Днес пак заваля сняг и изгледи за оправяне на времето май няма.Ще си седим в къщи и ще се наслаждаваме на гледката с падащия сняг.По принцип гледам да не я събирам с много деца Кари ,че сега с тези грипове е ужас.Вчера и онзи ден използвахме хубавото време и се поразходихме.На една от обиколките ни баба и ни пресрещна с тази мишка,че било годината на плъхО и тр.да има плъх и у нас Joy

После Докопа един пудел и само му щипеше носапонеже само той се виждашеи беше голям кеф,а кучето горкото беше  Stuck Out Tongue Winking Eye
Болничките бързо да се оправят.
Мила-Гаранция ,че ще и се размине на Калина няма,но е възможно. И ние така... след 20тина дни след като аз я изкарах  и си мислех ,че на Карито и се размина хоп ...и и се появиха пъпките,но иключително леко я изкарахме дано и вие така.
                                                                                               Приятен зимен ден от нас. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт