Психолози и психотерапевти

• 676 919
  • 976
  •   1
Отговори
# 165
 ПАК ОБЯСНЕНИЯ ....
Вие май доста обичате да се обеснявате .... ooooh!
 Интересно , но не нужно !

# 166
Това е част от професията, Усмивка! - детайлизирането и обяснението. Приемете го като признак на интровертната натура и професионално "изкривяване". Психолозите учим именно за това - да можем да обясним събитията, а не само да даваме ненужни оценки.

"Ненужно" също е една дума, има функция проверка правопис - използвайте я Wink

Интересна дискусия, която се надявам да е имала положителен отзвук за Вас и мисля да приключа вече категорично,

това се казва флуд на тема.

Ако имате коментари, насочени към мой коментар или имате друго питане към мен, моля, използвайте ЛС.
Винаги отговарям радушно.

Хубав ден Simple Smile

# 167
Мила Шехина , Hug
няма никакво значение как е написана думата - дали е "не нужно " или " ненужно "
не се впечатлявам от толкова дребни нещица .....
просто душичката ми не е толкова дребнава .

а колкото до Вашите  подробни обяснения
само ще споделя, че Вие обичате да говорите / пишете / много, но да не казвате почти нищо ...

но това е мое мнение и не задължавам с него никого .

Нямам намерение да Ви пиша на ЛС .
Не желая да коментирам подобни излишни глупости .

Лек ден Ви пожелавам .  Hug

# 168
Драга Усмивка!,

А, всъщност, да не би и Вие да сте от "изкушените от психологията", които се представят за психолози в БГ-мамма. Напоследък се нароиха такива самозванци, които дори реагират със "синдром на обида", когато им заявиш, че това все пак не е коректно Peace
Шехина,имам специализация по психология и за това съм си позволила да коментирам "като психолог"теоритичен въпрос,от моята компетенция,а не се смятам за психолог,защото да си учил психология и да си психолог са твърде различни неща.Кой колко некоректно реагира-нека сам прецени.

# 169
А да знаете за психотерапевт в Стара Загора?

# 170

А да знаете за психотерапевт в Стара Загора?
Здравейте Hug,

По-назад в темата имаше подобно питане, но остана без отговор. За жалост, и аз нямам информация и не познавам колеги-психолози, практикуващи в Стара Загора. Ако някой се включи с подобен контакт, би било от полза Peace

----
Дами! Вероника и Усмивка!, усмихвайте се по-често и ползвайте опцията ЛС - пести флуд и сссссъскане, а четящите тук са хора, заслужаващи уважението ни Simple Smile
И не бъркайте дребнавостта с критичността към неграмотността. Последната дразни окото. ТеорЕтично да отбележа (бел. изписването с "е" е единствено правилно) Wink
Лека нощ Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 00:28 от Шехина

# 171
Шехина,хората тук заслужават уважение,права си,аз също се смятам за човек-макар и неграмотен/не почувствах уважение в това да ме наричат-"Самозвана"и "нагло предлагаща психологически услуги"/.Не желая да ти пиша на лични,защото въпросът не е личен,а засяга именно хората четящи тук.Упорито приемаш нещата лично,а проблемът е следния-коректно ли е да се поставят диагнози или да се издигат хипотези за такива в интернет,принципите на интернет консултирането са доста по-различни.Не съм свикнала да ми се нарежда-"усмихвайте се" си е едно императивно изречение.Понякога гредата в нашето око ни пречи да видим света,но ясно ни показва сламката в чуждото.Мога да коментирам само поставения проблем по-горе,мисля,че той има пряко отношение към темата.

# 172
Здравейте,
интересувам се от семеен консултант-бихте ли препоръчали някои Praynig

# 173
Вероника, в интерес на истината, определенията, които цитирате, дори не се отнасяха до Вас Grinning

Имах съвсем друг предвид и ако прегледате внимателно темата, ще забележите. Ще забележите също, че и Павл, заради когото повдигате темата и изживявате собствения си "професионализъм" всъщност вече е написал сам диагнозата си, при това доста компетентно. Това за какво Ви говори?
Проблемите за онлайн-консултирането са по-сложни, отколкото си мислите и най-лесният вариант е да ги видим черно/бели.
И тъй като с колеги планираме провеждането на мини-конференция, това би било интересен въпрос за обсъждане.

Животът все пак е много хубав, но ако не желаете, не се усмихвайте Wink - Ваша воля.

# 174
Здравейте,
интересувам се от семеен консултант-бихте ли препоръчали някои Praynig

Здравейте,

На първата страница е посочено, че със семейно консултиране се занимават

Юри Кацаров - психолог консултант
8585137
С дългогодишен опит в областта на детско-юношеското консултиране и терапия на деца. Семеен консултант и терапевт

Йорданка Тонинска - психотерапевт
0897 250 352
Работила е дълго в Медицинска академия. Работи с деца и възрастни, особено с деца с хронични заболявания постига страхотен успех, също и в семейната терапия.

За жалост, нямам никакви впечатления от тяхната работа, не ги познавам и лично. Имам впечатления от работата на семейния терапевт Анелия Тренчева, но не разполагам с нейни контакти Embarassed

Надявам се скоро да намерите "своя" терапевт и решението на проблемите Ви.

С уважение Hug

# 175
благодаря Шехина,  bouquet
пак ще прочета,и дано намеря Simple Smile

# 176
Бихте ли ми препоръчали добър психотерапевт във Варна. Благодаря Ви предварително!

# 177
Бихте ли ми препоръчали добър психотерапевт във Варна. Благодаря Ви предварително!
Д-р Овчарова 0888257792

# 178
Д-р Цветанка Маринова-Доктор по психология, магистър по психология и педагогика, СУ “Кл.Охридски”,
училищен психолог, преподавател по медицинска психология, треньор по позитивна психотерапия от 1993г.

Боряна Чалъкова-клиничен психолог и психотерапевт

# 179

Гергана Момова. Приема в "Еквита".

Общи условия

Активация на акаунт