Психолози и психотерапевти

• 676 368
  • 976
  •   1
Отговори
# 225
Ето още координати на психолози във Варна-
Величка Цонева-сл.62 22 50/ОУ"Цар Симеон"/
Вероника Иванова-email:veronika_ivanova@yahoo.com-магистър по клинична и консултативна психология
Светла Банова-училищен психолог,email:svetlabanova@abv.bg

# 226
Имам огромно желание да актуализирам списъка от първа страница, но не мога, незнам защо newsm78
Ако трябва, да отворим нова тема, където да може да се актуализират данните.

# 227
Имам огромно желание да актуализирам списъка от първа страница, но не мога, незнам защо newsm78
Ако трябва, да отворим нова тема, където да може да се актуализират данните.

Премаман, старите постове не могат да се редактират Sad
Или трябва да се редактира темата от модератор, или да се пусне нова. На мен по-добър ми се вижда вторият вариант Peace

# 228
Nikaoi vse pak moje li da mi dade aktualen telefon na Madlen Algafari,molia vi!!!!!!!   
Ili puk da mi kaje kud emoga da nameria takuv...???  newsm78
  bouquet

# 229
Влез в страницата на Пълна промяна, там има някакъв телефон.

# 230
THe Lady,
ако си издаржала до сега провери в поликлиниката на Владиславово, там има един Д-р Николов психиатър-психотерапевт.
Няма да съжаляваш.

# 231
Za psihoterapevt preporachvam goreshto  Julia Savakchieva.Tja ima psihoterapevtichen kabinet v Plovdiv.Vjarvaite prijateli,otniovo moga da se ysmihvam,otnovo imam jelanie da jiveja, a predi sreshtata mi s neja, vsichko okolo men beshe  sivo i beznadejno, jelanie za samoybiistvo,jelanie da izbjagash ot problemite,no tazi strahotna jena varna otnovo svetlinata, Ako imate problemi posetete kabineta i v SPS Plovdiv na tretijat etaj.Ako jelaete poveche informatzija pishete mi na emaila ellen433@hotmail.com

# 232
Preporachvamza psihoterapevt Julia savakchieva,pomogna na men nadjavam s eshte pomogne i na vads,strahoten spetzialist i chovek.
ima psihoterapevtichen kabinet v Plovdi v SPS .
Ellen

А какво да правим тези, дето не сме от София, Пловдив, Варна, Бургас...Моля, препоръчайте ми психолог по възможност от Плевен за проблем с тревожност при 18-годишно момче .

Витали, привет,

В Плевен също има компетентни психолози и психотерапевти, но поне тези, които имам удоволствието да познават лично, не желаят да се публикуват в интернет координатите им (т.е. да се публикуват пред широка аудитория). Ако желаеш, регистрирай се и ми пиши лично съобщение, за да ти дам повече информация Hug

# 233
 Julia Savakchieva Tlf.0888580920
Psihoterapevt
Plovdiv
Preporachvamza psihoterapevt Julia savakchieva,pomogna na men nadjavam s eshte pomogne i na vads,strahoten spetzialist i chovek.
Ellen

А какво да правим тези, дето не сме от София, Пловдив, Варна, Бургас...Моля, препоръчайте ми психолог по възможност от Плевен за проблем с тревожност при 18-годишно момче .

Витали, привет,

В Плевен също има компетентни психолози и психотерапевти, но поне тези, които имам удоволствието да познават лично, не желаят да се публикуват в интернет координатите им (т.е. да се публикуват пред широка аудитория). Ако желаеш, регистрирай се и ми пиши лично съобщение, за да ти дам повече информация Hug

# 234
този за когото става дума не се казва румен а владимир Laughing ако няма двама с тва име де newsm78 ако е така sorry  Sick
от публикуваните в началото на темата специалисти, искам да изкажа лошото си мнение за д-р Румен Бостанджиев. преди няколко години ходих на консултация при него. проблемът беше достатъчно сериозен за мен, за да потърся съвет от специалист, но единственото, което получих, беше тирада за това, колко хора с много по-големи от моя проблеми има. сигурно наистина е така, а и ходих на безплатна консултация в центъра по семейно планиране, но въпреки това смятам, че отношението му беше непрофесионално и обидно.

# 235
на алгафари май тва е номера ама не съм сигурна ----А телефонът й е:983 11 99 ----- така де дори да не е тя все ще е някои които  преди името му да седи "психо" Grinning

# 236
здравеите, искам да попитам някои чувал ли е за  Милена Рангелова Психолог : http://www.milena-rangelova.hit.bg/about.html

можете ли да ми кажете нещо за нея и дали си струва да ходя при нея?

# 237
здравеите, искам да попитам някои чувал ли е за  Милена Рангелова Психолог : http://www.milena-rangelova.hit.bg/about.html

можете ли да ми кажете нещо за нея и дали си струва да ходя при нея?
Има даден домашен адрес-нали съм Тома неверни та се чудя-уредена ли е частната практика у нас-когато работиш към някоя институция има някакъв контрол,но когато даваш домашния си адрес -кое дава сигурност на клиента,че дори има диплома човека отсреща-не става дума конкретно за Рангелова-не я познавам,но въпросът е принципен.От януари дружеството на психолозите трябва да довърши регистъра-там всеки ще може да провери е или не е член на дружеството човекът,който се представя за психолог-това все пак е решение,но дотогава гаранции няма.

# 238

Да, има двама психиатри Владимир и Румен Бостанджиев, но само вторият е сексолог Peace

# 239
Az sashto sam bila pri Julia Savakchieva,imah mnogo problemi kato zadyshavane, strah me beshe da izlezna mejdu hora, i koeto beshe oshte po strashno ne mojeh da hapna nishto zashtot se srtahyvah da se hranja,strashnichko beshe,otslabnah njamah sili da hodja dori,bjah pri dvama psihiatri ,no polojenieto se yslojnjavashe nishto ne pomagashe,a tabletkite bjaha i tolkova silni a az ne mojeh i da se hranja,no vsichko se promeni kogato razbrah za Julia Savakchieva i posetih kabineta i v SPS Plovdi,Poseshtenijata mi pomaha i az zapochnah da se podobrjavam, i taka zapochnah otnovo da se hranja,da se dvija mejdu hora, veche mina 2 godini i az se chyvstvam strahotno. telefona i e: 0888580920
Ellen

Витали, привет,

Общи условия

Активация на акаунт