Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 922
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
  • варна
И ние сме си още без кътници Simple Smile
С рисунките още я караме на драсканици,но много обича да "пише".Рисува по 4 различни кръгчета,най-малкото е за бебето.много обича да имитира баща си-прави се,че смята на елката и после драска по листа.
Подаръка още не сме го измислили.Мислех да й взема от тези комплекти кукли, които се хранят,сменят се памперси,плачат и т.н.,за да се подготвя за бебчо,но май ще изчакам докато се роди малката,а сега ще е друг подаръка.
Варненските мами могат ли да препоръчат някое заведение за детски рожден ден?

# 181
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Благодаря на всички за милите думи  Heart Eyes Накарахте ме да се почувствам горда мама на малка умница  bowuu
Наистина съм благодарна на бабите, понеже и двете я гледат (макар и не по-равно), но смея да твърдя, че аз и татито също имаме доста големи заслуги.
За рисуването - Руми казва, че рисува, но всъщност драска. Сега я уча да не излиза от очертанията на картинката, много обича да оцветява, но като почне и ... просто драска върху картинката. Уж се старае, ама нищо не се получава...
Вчера пак я накарах да брои, а тя почва 1,2,3,4,5,6, после вика 11, 15 Mr. Green Откъде й дойде на ума незнам Laughing А за дните на седмицата май по-добре да не ги знае, че понякога я лъжа в събота, че отивам на работа и не може да дойде с мен Wink

За подаръка за рождения ден - едното ще е кухня, а другото - едно бебе (за което бях писала и преди, че го купих за Нова година, пък после го оставих...после зълва ми й купи друго бебе) и така...Честно казано не ги обича много тия бебета Thinking

Стефи, Неонка, бързо да оздравявате, че пак ще вали сняг и пак ще правим снежни човеци  Party За парченцето от езика не се притеснявай, Руми вече 2 пъти ми го прави тоя номер, бързо им минава и забравят, дефекти не остават  Wink
Еликс, щом сте се разминали само с една клавиатура е добре  Peace

# 182
Привет!

Ивана все още е с 12 зъба. От април не са й никнали, но при нея пробиват по няколко наведнъж и после с месеци няма нищо  Shocked

Отдавна брои до 10, а за дните от седмицата не ми е хрумвало да я уча  Thinking

Ние вече избрахме заведение за РД, повечето гости са поканени, почти съм готова и с подготовката  Party

Лека нощ   bouquet

# 183
  • София, България
мацки, два дни като не ви чета и после не мога да наваксам   Tired
За броенето - броим "но, но, но, но...." (едно, едно, едно, едно...)
други числа няма.
За цветовете - не смея и да помисля, нашто не е от най-отворните дечица, малко със закъснение явно ще вървим (мъжка му работа)  smile3506
За зъбите - и ние запецнахме на 16, въобще няма признаци да му тръгнат повече скоро ...
А за подаръците, Руми, чудим се още (във всеки случай, писах ви за Джъмбото - ще се пъхнем там и със сигурност ще намерим нещо подходящо). Още повече аз искам да свикнем с баща му да му подаряваме отделни подаръци. Повече подаръци да Дуди, повече отговорност за тати. Така ако го оставиш: "Ще ти дам пари, купи нещо...." . Ама нали не е там въпроса!

Да ви се оплача и нас май ни пипна грипа. Вчера беше с 39 градуса, давахме панадол, обаче доки каза - Антибиотик. Досега само веднъж е пил, ние по принцип ги избягваме, но .... от доста време влачи една хрема, та се предадохме .... вчера купихме Зинат и почнахме. Дано се оправи ...  Weary

# 184
  • варна
Радос,не че много разбирам,но Зината не е ли много силен?На мен ми го бяха изписали през бременността и то след консултация с 2 АГ-та.Дано мъника се оправи бързо Peace

# 185
Хайде и аз да отчета възможностите на Божидар-има 16 зъба, брои 1,2, 6,6,6,6; за него всичко е синьо и всичко може сам  Grinning Приказва невероятно много, прави изречения вече...почти граничи с гениалното  Mr. Green

# 186
Здравейте мами   bouquet,
Теди ап - ние също обикаляме из Варна за да си харесаме местенце за РД на Боби , ето предложенията ,които ние харесахме пицария Тримата мускетари до Младост, Елитис, гранд хотел Варна ,но там излиза малко по скъпо и не може да си внесеш нищо Crossing Arms, детски център "Портокал", подарък още не сме избра ли newsm78,надявам се да съм ти била полезна Blush,
хайде и аз да се похваля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green днес успяхме да се облечем сами, храним се от месеци сами, без пелени сме/ слагам му ,когато излизаме за по дълго,че все ме е страх/ от лятото, брой до 5,цветовете не съм забелязала да ги познава, знае много думи и повтаря всичко, но изречения само се опитва  Crazy,но всичко ще си дойде с времето!
Стефи много ми е натоварена програмата  Laughing,но с тенденция да си намеря по доходоносна работа и с нормално време,трябва малко да се усъвършенства още  Whistling,че конкуренцията тук е голяма и съм с дете,  Hug ви бързо да оздравеете, всъщност как сте?
ооо ,то още болнички има бързо да им мине  Praynig,
Краси тая лелка направо да я  #2gunfire, винаги има такива екземпляри в някоя ясла или детска градина, горките деца  Sad,

smile3501 на февруарския отбор само умни и упорити дечица!!!
предлагам няколко заглавия за нова тема Embarassed Wink Embarassed:
ДвЕ гОдИнКи ще изпълни ФеВрУаСкОтО чудаче!!!
Вече съм на две годинки ще казва ФеВрУаРсКоТо сладурче!!!
Торта с ДвЕ свещички ще духне ФеВрУаРсКоТо умниче!!!
приятна и вълшебна вечер  newsm76

# 187
  • варна
botzi,благодаря ти,наистина ми беше полезна  bouquet. На мен ми казаха,че и в Амбелино имало детски кът,ще трябва да проверя и там. Браво,че сте се справили с обличането,моята мома май може само да се съблича Grinning и то само долните дрешки.Така поне сама си сяда на гърнето Simple Smile.
Тия дни ще се учим на дните от седмицата.Иначе си знае трите имена,че е от Варна и улицата.Не ги произнася правилно,но пак е нещо.
Приятна и спокойна вечер на всички Hug

# 188
didun4o много ти беше хубава почерпката особено хапките в средата -сама ли си игра да ги изрязваш или си имаш с такива форми ножове?

botzi най последното пожелание е най хубавото особено че всички дечурлиги вече знаят как се духа свещихката и затова с нетърпение очакват тортата! Много се вълнувам като си преставя пред моя мъник торта и свещичката и той как ще я чуха и ще иска пак да я палим и пак да духаме и се е научил да вика -"Моля ти се моля ти се", на всичко което иска все това повтаря!

Катерина78 недей така със снега тамън се оправи времето и сега тичами по час-два на вън в парка и ти пак сняг! Ох като си спомням когато раждах беше супер времето разхождахме по главната на 3.02 а на 4.02 такъв сняг заваля такава виелица че не ми дойдоха на свиждане и както небеше оправено родилното в Пещерско че в стаята беше 15 градуса и ни изписаха
прежделременно че на бебо почнаха да му текат мърсолките!

Аз тамън го оправих малкия и каката ни първокласничка днес си дойде с ужасна кашлица и сега чакам да ни подкара всички подред нейното сие грип от училището! Пускате ли ги мъничетата на ясла в тази епидемия?
За рожденния ден и ние сме готови ще празнумаме в Акваленда децата в детската стая а ние в ресторанта в Топ-Бонбон неможахме да се вредим!
И накрая да попитам че стана много дълго някой да знае къде дават под наем малки костюмчета като за нашите със сако и панталонче нещо ми хрумна да го облека много официално и да се откроява от другите но не ми се купува защото няма да ни трябва за по напред а и ще порасне!

# 189
  • София

smile3501 на февруарския отбор само умни и упорити дечица!!!

newsm10 Боци, права си на 100% и в тази връзка последното заглавие най ми хареса.
Браво на Боби и на всички умничета, които вече знаят толкова много.Незнам при вас как е , но при нас и хитростта е в големи количества, направо незнам как й идват наум някои идеи  hahaha

Радос, бързо оздравяване ви желая Hug , казват че новият вирус бил с доста висока Т.

Стефи , и вие бързо се оправяйте и никакви болни повече  Naughty.

Руми, страхотни са снимките на малката лейди  Heart Eyes

Краси, наскоро и  Биляна май беше писала, че в градината имало лоша леля, която даже ги пошляпвала... неам думи просто...лоши лели навсякъде ли има???  ooooh!

Мама Ели, аз мисля , че още е рано за оцветяване и смислени рисунки, ние сме във фаза пиши-бриши  Laughing

Неонка и ние правим сухи тренировки за духането на свещичките, а за костюмчето не мога да помогна, тук не съм виждала да дават толкова малки официални тоалети Grinning

# 190
Две годинки стана вече февруарското човече
Торта със свещички две, духа февруарското дете!

Това са моите предложения  Rolling Eyes
 Tired ама стига сте се хвалили, достатъчно ви завидях - ние сме си бебета още във всичко  Crossing Arms
А за гадния грип четох, че се препоръчва даване на АБ след 3-ия ден, защото има усложнения.
Нашият батко има рожден ден утре - от 3 дена ми вади душата да почерпи с бонбони в училище (купихме ги преди три дни и всеки ден иска да ги носи, за да черпел децата  Mr. Green)
А днес с Марти гледахме по тв-то концерт и след всяко изпълнение ръкопляскат, и той седнал до мен яде морков, и понеже трябва и той да пляска, си сложи моркова под мишницата и започна и той да пляска  Joy Joy hahaha

# 191
Скъпата,                 
Честит ти рожденник да е здрав, весел и много да Ви помага и слушка!!!

# 192
  • София
Скъпата, честит ти рожденик , да е здраво и добро дете!

Скъпата,моля те кажи ми напълно ли изчезна белега , който мазахте със Зерадерм и само 1 опаковка ли ви стигна? Аз вече към 2 месеца  мажа всеки ден и определено има ефект, но не е изчезнал все още  Rolling Eyes   А идеята с моркова е просто...гениална  hahaha

# 193
ЧРД на баткото на Марти! Жив и здрав да ви е!

Скъпата, честит  рожденик! 

# 194
  • София

Скъпата, да ти е жив и здрав рожденика! Да бъде най - добрият батко!Много да ви слуша и радва!

А как ходите сега на училище? Помня, че в началото хич не искаше и ти влизаше с него.

Днес Рая не я водих на ясла. Нещо е с разстройство от вчера и предпочетох да си я оставя в нас. А и в неделя сме на рожден ден и не искам да се разболява за тогава.

Аз вече й поръчах тортите за рождения ден. Знам какво ще нося в яслата - солетки, сок, торта. А за персонала ще взема и пакет кафе и сладки. Менюто за празнуването в нас още не съм го измислила, но се надявам татето да се включи там.

Сега сме пуснали да гледаме "Снежанка и 7 - те джуджета". Тортата за яслата ще е с такава украса. За в детското клубче сигурно ще е "Пепеляшка". Фигурките за украсата ще са пластмасови и после ще си ги ползваме за игра.

За оцветяването - и аз смятам, че е много рано още да искаме да рисуват в очертанията на картинките. Рая драска отгоре, пише по дъската си /онези от магазин за 1 лев, които после се трият/, караме аз да й рисувам.

От няколко дена почна да пита за всичко "кво е това?". Разглежда книжка, сочи картинките и иска да й казвам кой кой е. Така е и с филмчетата... Както и с всичко, което й се изпречи пред очите. Знам, че по някое време почват да питата за всичко, но мислех че още е рано за това.

Общи условия

Активация на акаунт