Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 915
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета!!!!

Честит рожден ден на батко Пепи на Скъпата! Да расте здраво и усмихнато момче!
Моите и двамата са сополиви, каката е в къщи с лека температура, но това не й пречи да подкокоросва брат си за щуротии ooooh!.
Скъпата, не се шашкай, и Михаил не брои, не познава цветовете, не ползва гърне, не се облича, нито съблича сам......... Whistling. Май е отличителен признак на Геомилевската група. Казва че ще стане на две години, ще има "ден-ден". Опитва се да повтаря всичко иначе, но само аз си му разбирам. Като го попитам "Кой направи тази беля?", той се изпъчва пред мен и заявява горда "Ашшш" (в превод Аз). По никакъв начин не можеш го накара да си каже името, то и не може де. Казва как се казва баща му, баба му, вуйчо му, на сестра си казва Буболинда. А аз съм просто Мама. Като закъснявам със закуската ходи след мен и подвиква "Айде мамоооооооооо, дай амммммм"!
Ще правим ли общ рожден ден на февруарчетата?

# 196
  • под жаркото слънце
Скъпата,
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!
ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, ГРИЖОВЕН БАТИ И ДОБЪР УЧЕНИК!

irinopolis , много се радвам на Райчето как бърборка  Laughing  Напомня ми за дъщеря ми - тя така бързо проговори и беше любопитка  Laughing
Еликс, как е малката пътешественичка? Къде ще празнувате?
Слънчо, в София или Враца ще празнувате "ден-дена?"

# 197
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ПЕПИ на Скъпата!!!

Да расте здраво и щастливо дете,

да бъде отличен ученик и

грижовен батко!!!

# 198
  • София, България
Честит рожден ден на вашто бате Скъпата, да ви е жив и здрав!!!
Радос,не че много разбирам,но Зината не е ли много силен?На мен ми го бяха изписали през бременността и то след консултация с 2 АГ-та.Дано мъника се оправи бързо Peace

Радос, бързо оздравяване ви желая Hug , казват че новият вирус бил с доста висока Т.

[/quote]

Вярно, Зината бил силен, но пък бил пречистен ... де да знам, както и да е почнахме го ...  newsm78

а за температурата е вярно, много висока температура държи, но от вчера вече изглежда по-добре, по-весел е, по-жизнен !!!

# 199
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК, СКЪПАТА! ДА СЛУША И ДА ПОМАГА, ДА РАСТЕ И ПОУМНЯВА БЪРЗО  Wink

Аз да ви се оплача, вчера ми се обажда таткото и ми сервира, че Румяна е с разбита глава. Казвам ви причерня ми...Добре, че й чувах гласчето около него. Станало преди час, а никой не ми се обади  Close Свекито се паникьосала, не могла да намери леда  ooooh! Хукнах да се прибирам... беше доста подуто, с една черта през половината чело (от ръба на шкафа). От дивана хукнала към телевизора, нещо се спънала ли, залитнала ли не разбрах и прас главата в шкафа под ТВ. Тази сутрин беше по-добре, но взе да избива синьо, не усетих други последствия да има (умствено имам предвид).
Аз съм ЗА това заглавие на темата - Торта със свещички две, духа февруарското дете!

Къде изчезна Рибката, хич не се включва вече?

За рожденния ден ми се провали цялата организация  Confused - от фирмата, в която работя, точно тая дата избраха за семинар в Хисаря. Не стига, че ми се провали РД-то на детето, ми трябва да мисля сега как да ходя - сама ли, с татито и Руми ли? Май клоним към втория вариант, че няма кой да гледа Румяна (Татито отказа категорично да я гледа сам 2 дена). Направо...какво да ви кажа, тия дни ми са кошмарни, нямам настроение за нищо, добре че поне времето е хубаво и се надявам утре да се поразходим с малката Whistling
Неонка, снегът го дават за понеделник, но в Пловдив може и да се разминем  Laughing А за Тонбонбон бях направила резервация още декември месец, сега ще я отменя, та ако искаш ползвай датата, но е чак на 16.02, от 16:20 часа, стига да те устройва Peace

# 200
Неонка, снегът го дават за понеделник, но в Пловдив може и да се разминем  Laughing А за Тонбонбон бях направила резервация още декември месец, сега ще я отменя, та ако искаш ползвай датата, но е чак на 16.02, от 16:20 часа, стига да те устройва Peace
Е това вече е много хубава приказка дано ни се размине че я виж днес какво е хубаво времето навън! Ние в Тракия днес за първи път след зимата се събрахме всички приятелки с количките и веднага се организирахме за довечера в Тонито на приказка!
И мерси много за предложението но ние много късно ние ще празнуваме на 3.04 на център с родата и децата а на датата 4.02 ще сме си семейно с кумата в къщи! Много съжалявам за вас че така ви се получава особено за детето много щеше да и е забавно и празнично но ти ще измислеш нещо и в Хисара за да я зарадваш и да духне свещичките!

# 201
  • Пловдив
Може би не е станало ясно, затова уточнявам веднага - на датата, а тя е 13 февруари, ще сме си вкъщи семейно + баби и дядовци, то се пада сряда и няма как да поканя майки с дечица и т.н., повечето са на работа.
Идеята беше в събота да е голямото празненство, ама ще си го изкара в някой басейн, за нея и това е празник Laughing

# 202
  • София, България
Може би не е станало ясно, затова уточнявам веднага - на датата, а тя е 13 февруари, ще сме си вкъщи семейно + баби и дядовци, то се пада сряда и няма как да поканя майки с дечица и т.н., повечето са на работа.
Идеята беше в събота да е голямото празненство, ама ще си го изкара в някой басейн, за нея и това е празник Laughing

Катерина, що да няма как бре. Ние ходихме на скоро така на РД в едно клубче от 18 до 20h. Децата много добре изкараха - тъкмо наспани, поогладнели - та хапнаха и от почерпката. Родителите повечето са до 5 на работа, така че към 6 дойдоха. Верно че и някой дечица не дойдоха, но то май винаги така се получава. Ако искаш да събереш една прилична агитка от 7-8 дечица, трябва да поканиш поне 11-12 броя.....
Та може и така да празнувате, но и в къщи с родата не е лоша идея, може да поканите поне още едно семейство близки приятели с детенце, та руми да има с кой да си играе!!!

# 203
  • София, България
Сори, още нещо ...

Има ли други ентусиасти дето са решили да си "причинят" едно празнуване в къщи. Имате ли идеи за украса, за почерпката ...
Аз мислех да е от 10.00 часа (пада се събота така или иначе) до колкото издържат дечурлигата (13-14h).

Имам само една чуденка .... newsm78

чувала съм че за по-големи дечица може да извикаш срещу заплащане някой клоун или фокусник   costumed034 да им изнесе програма. Знаете ли дали можеш да извикаш обаче някой, който просто да се забавлява с тях и да ги горе-долу занимава 2-3 часа ... Защото един клоун    party002 на тоя етап би ги уплашил доста. Пък на мен ми се искаше повече да си играят в детската стая - тя е по-топла и е с мокет ... по-добре ще се чувстват там, отколкото в хола при нас възрастните, където сме с паркет и е студено ...
И докато са в детската някой да ги забавлява ....

чували ли сте нещо такова  newsm78

# 204
  • София
Радос, аз съм запозната  bowuu  Точно това и аз си мислех и даже проверих как стоят нещата. Отказах  се да ходим в клуб, защото Кали постоянно ме търси и изобщо няма да изкараме добре, трябва да влеза с нея и няма да  мога да обърна внимание на гостите  Confused   Поразпитах на няколко места за домашно посещение на аниматори , значи може в комплекта и dj да се включи стига да имаш пространство и добри комшии Mr. Green  Само аниматор-артист, подчертавам артист е около 100лв. за час и 15мин. Той си е с костюм, не клоунски, а по-шарен, така ми обясниха, а пък в комплект с dj е към 180лв. за 2 часа, като и украсата е включена в цената. На мен много ми е харесал този вариант и мисля да си го "причиним" вкъщи  Laughing 

Олимпия, благодаря за вниманието Hug  , а вие какво решихте, вкъщи или в клуб, май и Коко беше като Кали - залепен за мама  Crazy

Бобче, аз съм ЗА общ рожден ден  Peace  Мишо , какво "кратко" име е измислил на Рая  Joy

# 205
  • Пловдив
Радос, виждала съм много обяви за такива клоуни и фокусници, ето един пример:
http://marsiano.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=246527&df=46& … aefc587e31d532863, отиди на контакти и резервирай, ако ти харесва.
Към детските центрове работят също такива, от там можеш да вземеш координати. А някои детски центрове организират рожденни дни на място т.е. у вас - с украса, програма, торта и т.н.

Аз лично ще си взема отпуска и ще украся с балони, може би и един надпис на стената в детската.
А от 18 ч. не става да празнуваме, защото повечето работим до 18:00 и докато се приберат, оправят и дойдат ще стане поне 19 часа, ще трябва и вечеря да приготвям (не мога да ги оставя на торта и солети)...става дълга и широка. И някак си не ми се вързва да празнуваме с баби и приятели заедно Crazy То няма и много къде да ги събера...та пак ще пренебрегнем приятелите, за сметка на родата. Догодина ще компенсираме Peace
П.П. Докато публикувам и са ти отговорили

# 206
За общия РД да кажа няколко думи: Тук до нас са отворили ново, чисто и просторно клубче с прилични цени. Ако се съберем достатъчно мами с дечица аз се наемам да го организирам, в смисъл да разпитам, капарирам, предложа варианти за меню и т.н., каквото е необходимо. Освен това предлагам да е на първи (примерно ) март, т.е. да са минали всички рожденници. Това при условие че сме се организирали до 1-2 седмици, защото аз на 13-ти съм на работа. Оставам отворена и за други предложения, разбира се!
Ели, да, освен това вече отказва да й вика кака и само се провиква "Буболиииндаааа", а тя с досада "Охх, не ми викай все едно си ми мъж, защото ти си ми брат", след което като се скарат и през сълзи му съобщава "Няма да се оженя за теб, защото нараняваш"! След като ми отне половин година да обяснявам че не може да се омъжи за баща си, сега започвам нова серия ooooh!. Надявам се все пак да приеме офертата на Жорко Laughing. Отплеснах се! Извинете!
Та за рожденните дни идеше реч.................

# 207
  • София
Ако не се лъжа Игси май се занимаваше точно с организиране на празници на място - тоест по къщите. Но май скоро не е писала тук.

Бобче, а къде е това клубче? В смисъл - в кой квартал? Че аз съм малко скарана с ориентацията и ако не е някъде в центъра сигурно няма да се оправя до там  newsm57.... А кой е Жорко? Някой кандидат зет?

Ох, Рая нещо се е разсополивила. Имам само Виброцил в нас, но до скоро й слагах от него, а нали се слага само по 1 седмица - не повече. Утре ще ходим до аптеката да взема коларгол, че трябва бързо да пресечем хремата.

# 208
Клубчето се намира до 22-ра поликлиника в Гео Милев. По-ориентировъчно зад хотел Плиска. Но можем да организиране и посрещане на хотела и после да се придвижиме до там, защото е малко сложно (за мен де) за обяснение. Клубът се казва "Funny".
Ако Игси има идеи, аз ще се присъединя, разбира се.

# 209
здравейте мами!
Първо сърдечни поздрави към всички именици и ВТОРОРОЖДЕННИЧЕТА  Hug   bouquet Пожелава ви здраве, защото всичко друго освен него, човек може да си го купи.
Ние с Яни във вторник се прибрахме от болница. След като три денонощия Калоян вдигаше по 39,5 и много трудно я сваляше до 37 се наложи да бъде по лекарско наблюдение. Диагнозата му беше със съмнение за пневмония, но се оказа, че е бил бронхит. Но Слава Богу всичко вече е наред. Сега обаче аз сдавам багажа.
Лелеее мами аз съм много назад с инфото от нашето форумче . Нови бебоци, бебоци в проект и на път ..... Охохооооо. Браво! Само така!  smile3501 newsm51.
Рождения ден на Яни ще го празнуваме в деня вкъщи с баба и дядо, а съботния ден на същата седмица детски купон в детски парти клуб Бъни. Не сме били там досега и нямам инфо как е.
За общия рожден ден сме на линия стига да сме здравички. Този път да не се заричам, но не ми се иска да пропускаме.
Хайде лека вечер и доскоро. Целувки.

П.П. моето предложение за празнауване на общия РД  да е на място където да е поравно отделечно от всички - т.е. някъде по центъра. Ако е в кварталите някой няма да може да се присъедини поради това че ще му е далече. Но тъй като решаваме общо вие сте на ход.

Общи условия

Активация на акаунт