Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 905
  • 265
  •   1
Отговори
# 210
Много ви благодаря мили момичета, за думите и пожеланията към моя рожденник   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз като една предвидлива майка, отидох една седмица преди РД в клуб, за да резервирам места и те ми се изсмяха - хората сега правели резервации за март  ooooh! и го празнувахме в Макдоналдс - аз останах много доволна, а децата още повече. Към края пощуряха, но ни успокоиха, че са виждали какво ли не и нашите палавници били МНОГО възпитани  Mr. Green
Имаме много подаръци - най-вече костенурки нинджи, че сме им фенове. Кочината, която остана след децата беше страааашна - верно, че имаше само едно момиченце за цвят, но диванетата се постараха добре. И Марти като едно добро дете, след като си изяде картофчетата, слезе под масата и започна да изяжда картофчетата от земята - да не останат зян.
Еликс, Пепи има белег, но при него травмата беше много сериозна - имаше 2 рани - едната с 2 шева, а другата с 5. Като в Пирогов искаха да го зашият наново, защото било много нескопосано зашито (в Правителствена б-ца) - та белег има, но самото място е равно, а беше ужасно...не знам, дали не трябваше да го заведем на пластичен хурург, казаха ни след 1 год., че може, но ето мина вече, а ние не сме го завели....
Бобче, супер весело е при вас  Joy, а на Рая явно й е трудно да реши за кой ще се омъжва....
Аз ходих в клубчето, за което говориш - чисто ново е и е много красиво, по 4 лв. се плаща на час, имам му визитка с тел. и адрес.
Аз съм също за среща! А, и в клубчето има отделно кафе за майки отделено със стъкла и се вижда кой какво прави- не е нужно да седиш до детето. Има клубчета с монитори - аз лично съм по-спокойна като знам какво прави, защото има клубове, в които не се вижда игралната зала. А дали е в центъра или не - нямам претенции.
Катерина, а кръв имало ли е не разбрах? Ако е само удар се маже с олио, но веднага , за да не посинее. Хайде, бързо да й мине на хубавицата.
Биляна, не се давай на гадния вирус. Как е Яни?
Моята свекърва от днес е в болница заради грипа... Пазете се, че явно си е много заразно и трудно се кара на крак.
Момичета, не давам съвети на никой, само изказвам мнение и не искам да ми се обиди някой, но..... на майка ми за РД с 15 гости в ресторант излезе 250 лв., а за детски РД с DJ, торта, украса и т.н.  в клубче, на една съседка й е струвало 350 лв.  newsm78 за мен са много пари, та се чудя, дали двегодишните ни хлапета ще разберат нещо от всичко това, в крайна сметка всичко е за тяхното удоволствие, съгласна съм, но като станат на 5,6...10,..15 и т.н.  с какво ще ги забавляваме  newsm78 само си разсъждавам, не ми се връзвайте  Thinking

# 211
  • под жаркото слънце
Момичета, не давам съвети на никой, само изказвам мнение и не искам да ми се обиди някой, но..... на майка ми за РД с 15 гости в ресторант излезе 250 лв., а за детски РД с DJ, торта, украса и т.н.  в клубче, на една съседка й е струвало 350 лв.  newsm78 за мен са много пари, та се чудя, дали двегодишните ни хлапета ще разберат нещо от всичко това, в крайна сметка всичко е за тяхното удоволствие, съгласна съм, но като станат на 5,6...10,..15 и т.н.  с какво ще ги забавляваме  newsm78 само си разсъждавам, не ми се връзвайте  Thinking
Ама знаеш ли колко си права...Аз като направя една сметка за 2часа в клубче ще се върже около 260-300лв...
За мой рожден ден или на мъжа ми никога не сме хвърляли толкова пари...Ама за децата все едни суми....
Не знам колко деца да поканя...Каква бройка е добре според вас?

# 212
Аз като направя една сметка за 2часа в клубче ще се върже около 260-300лв...
Че колко е на час в клубчето? В Плевен има само едно, на час е 20 лв, без консумацията.

# 213
В Пловдив за стаята е 50-60 лева за 2 часа,  аниматор -да забавлява децата 50 лева, менютата от 4 до 12 лева!

# 214
  • под жаркото слънце
Аз като направя една сметка за 2часа в клубче ще се върже около 260-300лв...
Че колко е на час в клубчето? В Плевен има само едно, на час е 20 лв, без консумацията.
Само наемът на залата е 60лв за 2часа - включва аниматор за децата, солетки и пуканки, украса и покани...
Оттам нататък торта 15 парчета - 48лв...после парти хапки 40бр - 42лв, по 3.50 е една детско меню (сок+пица или сандвич), после безалкохолни, сладки, соленки...

# 215
  • София
Цените си зависят от клубчето. Ние ще празнуваме тук. Широко е, не се плаща за фотограф, дори момичетата сами предлагат да снимат, ако не ти се седи при децата, а си в стаята за родители.
За родителите съм поръчала панирани хапки /40 бр. - 18 лв/ и мини сандвичи /40 бр. - 14 лв/. За децата имах да избирам между хамбургери и мини сандвичи - избрах сандвичите. В цената влиза и сокче.
Ще доплащам за 1 час повече, защото партитата са по 2 часа. Тортата си я поръчвам при една сладкарка тук и за 20 парчета /а тя ще направи  поне 5 още/  няма да ми излезе повече от 30 лв и то с украсата. Тя работи с пластмасови фигурки, които после си остават за игра, и цената на тортата се надува от тях.

Моя позната преди 5 месеца си прави там рожденния ден на дъщеричката, и клубчето й излезе около 130 лв - с един час доплащане. И тя си беше поръчала тортата от вън.

# 216
Здравейте мами!
Жива съм, но вчера мислех, че умирам. Този грип направо ми разказа играта, а имам противогрипна ваксинация. Те нали обясниха, че тези ваксинации разпознавали щама на Соломоновите острови, но аз направо си бях на отишла на Соломоновите острови. Страхотно главоболие, силни болки във всички стави - не можех да мръдна цял ден от леглото, защото всяко действие значеше болка. Ужас. Днес съм на крака, малко залитам, но това е сигурен знак че се оправям. Яни е при нашите защото аз не бях способна да си донеса чаша вода от кухнята пък какво остава да си обслужвам детето. Добре, че са майка и татко, а са и наблизо ....
И аз съм съгласна със Скъпата и споделям мнението, че за 2 часа 200-300 лв за двегодишни деца са страшно много пари. Но нали го правим за тях. Все си мислим, че по този начин ще им създадем някакво разнообразие и положителни емоции на място, където не играят всеки ден и то с най-близките приятелчета. Някои деца не разбират още, но други пък знаят. Примерно Калоян още си спомня последния рожден ден, на който бяхме през Ноември и непрекъснато ме пита кога ще ходим пак на Ден ден, и кога е неговия Ден Ден за да има и за него такъв купон с подаръци. Друг е моментът, че сега сме в такава финансова дупка в каквато не сме били никога и че парите които ще дам за това пусто парти са колкото парното и водата ми за 1 месец, ама ей на ...
Ще кажете еми не го прави тогава, плати си парното, но предпочитам да доставя удоволствие на детето си, което и без друго много се измъчи с тия болести и болници ... пък пари при пари ходят, с тях или без тях по богата няма да стана.
irinopolis в Бамби сме били и е много хубаво, ако не сте били друг път не съжелявай за избора си ще останете доволни.
Олелеле айде стига че се отнесох.
Целувки и доскоро

# 217
Привет,момичета  и от  мен!Обсъждате  рожденните  дни  на  децата  ли?Аз  очаквам  да  имаме  гости-бабите  и  дядовците.А  някой  друг  ден  ще  поканя  приятели  с  децата  да  го  отбележим.Засега  така  мисля,но  да  видим  какво  ще  стане.Идеята  за  празнуване  в  детски  клуб  си  е  добра.Ние  сме  посещавали  детски  клуб  в Люлин4,миля,че  се  казва "Партиленд".Да  ви  кажа  много  съм  доволна  от  там.Ние  бяхме  понастинали,но  слава  богу  вече  сме  добре.Днес  времето  не  беше  лошо  и  бяхме  навън.Лек  и  приятен  ден  на  всички!

# 218
  • София
Биляна,бързо оздравяване ти желая, направо ме уплаши  Shocked Как така ще те хване при положение, че имаш ваксина, то и аз съм ваксинирана, но досега предишни години не съм имала никакви проблеми.Явно този вирус е много гаден.

Иринополис
, клубчето изглежда много приятно и се пада почти до бившия ми блок  Simple Smile

Бобче, аз съм ЗА новият клуб, щом е хубав и чист- идваме  Hug

Скъпата, така е , имам чувството, че злоупотребват в някои клубчета. Знаят, че ще дадеш  мило и драго за да прекара детето ти незабравим рожд.ден.  Tired А и в София цените са в пъти по-високи отколкото в другите градове за едно и също нещо  #Cussing out

Лека вечер на малки и големи!

# 219
Ели, поне имате избор, а ние, уж сме в голям град, разполагаме с 1 клубче. И за тортите-искам да му поръчам по-така торта, ама няма къде. Ядосвам се само  Wink

# 220
  • София
Ели, поне имате избор, а ние, уж сме в голям град, разполагаме с 1 клубче. .. Ядосвам се само  Wink

Едното за сметка на другото, междудругото даваш страхотна идея за бизнесче...само се търсят  спонсори  Joy

# 221
междудругото даваш страхотна идея за бизнесче...само се търсят  спонсори  Joy
Минавало ми е през главата неколкократно, а и на Анатоли съм казвала,че ще е проспериращ бизнес, амаааа  Rolling Eyes

# 222
  • под жаркото слънце
Минавало ми е през главата неколкократно, а и на Анатоли съм казвала,че ще е проспериращ бизнес, амаааа  Rolling Eyes
Мъжът ми предложи като отидем в Гърция за постоянно, да ми направи такъв бизнес, да не скучая... Laughing

# 223
  • София

Леле, ами действайте бе хора, кредит-чудо, ала-бала, има откъде да се намерят финанси. Само смелост и акъл трябват.Явно ти си по-смела, обмисляй и действай   bouquet ... после ще ти дойдем на гости  Wink

Олимпия, едва ли ще скучаеш с домашното бейби клубче Laughing Hug Там има ли много клубчета, ще бъдете ли конкурентни на пазара  Laughing?

# 224
  • под жаркото слънце
Олимпия, едва ли ще скучаеш с домашното бейби клубче Laughing Hug Там има ли много клубчета, ще бъдете ли конкурентни на пазара  Laughing?
Не са много разпространени - по едно в квартал  Rolling Eyes По-скъпо е да вложиш в такова начинание, тук все още не е толкова много и се роят всеки ден....

Общи условия

Активация на акаунт