Аз като една предвидлива майка, отидох една седмица преди РД в клуб, за да резервирам места и те ми се изсмяха - хората сега правели резервации за март

Имаме много подаръци - най-вече костенурки нинджи, че сме им фенове. Кочината, която остана след децата беше страааашна - верно, че имаше само едно момиченце за цвят, но диванетата се постараха добре. И Марти като едно добро дете, след като си изяде картофчетата, слезе под масата и започна да изяжда картофчетата от земята - да не останат зян.
Еликс, Пепи има белег, но при него травмата беше много сериозна - имаше 2 рани - едната с 2 шева, а другата с 5. Като в Пирогов искаха да го зашият наново, защото било много нескопосано зашито (в Правителствена б-ца) - та белег има, но самото място е равно, а беше ужасно...не знам, дали не трябваше да го заведем на пластичен хурург, казаха ни след 1 год., че може, но ето мина вече, а ние не сме го завели....
Бобче, супер весело е при вас

Аз ходих в клубчето, за което говориш - чисто ново е и е много красиво, по 4 лв. се плаща на час, имам му визитка с тел. и адрес.
Аз съм също за среща! А, и в клубчето има отделно кафе за майки отделено със стъкла и се вижда кой какво прави- не е нужно да седиш до детето. Има клубчета с монитори - аз лично съм по-спокойна като знам какво прави, защото има клубове, в които не се вижда игралната зала. А дали е в центъра или не - нямам претенции.
Катерина, а кръв имало ли е не разбрах? Ако е само удар се маже с олио, но веднага , за да не посинее. Хайде, бързо да й мине на хубавицата.
Биляна, не се давай на гадния вирус. Как е Яни?
Моята свекърва от днес е в болница заради грипа... Пазете се, че явно си е много заразно и трудно се кара на крак.
Момичета, не давам съвети на никой, само изказвам мнение и не искам да ми се обиди някой, но..... на майка ми за РД с 15 гости в ресторант излезе 250 лв., а за детски РД с DJ, торта, украса и т.н. в клубче, на една съседка й е струвало 350 лв.